Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
327910168_706951904418811_7890684128914341803_n.jpg

Novak Djokovic will break all time record for most weeks as World No.1 if he occupies the top spot till end of February
osveta za selesevu

Federer kada je isti uzeo sa 37 godina, nije bila obaveza da se ostavi tenis 😂 Kao ni kada je isti imao vise slemova od prvih 10 da listi. Tenis se ostavlja samo kada je Novak u pitanju. 😂 Da neko slucajno ne prestigne rekord svih vremena postavljen do momenta kada je Djokovic isti postavio. Moze i zemlja da se zaustavi jer je mesija Nole u pitanju, sa sve tri rane od eksera, odnosno, povrede.

Ima li statistike koliko je sedmica nevakcinisan? Jel i tu najveci svih vremena? 😂
ne panici,
djokovic je zavrsio karijeru prosle godine
kad su ga isterali iz australije,
a i finansijski je ruiniran, jer ga sponzori odhebali,
niko bre nece s njim da ima posla,
ni psihicki ni fizicki se nece oporaviti od tog udarca,
nigde ga vise nece pustiti da igra,
jer dize ustanke i opasan je za okolinu,
ljudi padaju bolesni u njegovom okruzenju,
da se odrekne i porodice i drzave,
jer niko i nije zasluzan za njegov uspeh,
kojeg iskreno, nije ni bilo,
nek uzme pedersku zastavicu
i vitla njome,
eto sad mozes mirno spavati

ja sam ubedjena da je djokovic
prosle godine u australiji
definitivno promenio tok pandemija ludila,
i poremetio planove lopova,
samo par nedelja pre toga
u vise drzava su doneti zakoni sa konkretnim terminima
za uvodjenje obaveszne vakcinacije,
u austriji su trebali poceti 1. februara mislim, da pocnu sve da vakcinisu
mnogima je otvorio oci, ulio samopouzdanje
i oduzeo strah
sta samo jedan covek moze da napravi,
kad bi imali takvih samo 10 na planeti

Практично да, само треба сачекати, мада се послије оног лани на АО ничему више човјек не би зачудио.
Успут, има Новак обилато више седмица на врху, него је током короне „заустављено бројило” јер се нису играли турнири па се то не рачуна.

Španski pisac oduševio riječima o Đokoviću​

Čuveni španski pisac Huan Manuel de Prada oduševio je javnost riječima kojim je opisao srpskog tenisera, Novaka Đokovića.

Huan Manuel de Prada i Rafael Nadal su zemljaci, ali to ga nije spriječilo da stavi Srbina na pijadestal!
Napisao je tekst "No-Vac No-Covid" u kome je odao priznanje Novaku Đokoviću za sve što je učinio na terenu, ali i van njega.

Njegov uspjeh i podvig oduševio je španskog pisca.

"Godinu dana nakon što je postao legenda, Novak Đoković (No-Vac No-Covid za prijatelje) postao je najuspješniji teniser u istoriji. Uradio je to u Australiji, da bi božja pravda ljepše zasijala. A kao šlag na tortu, na tribinama je bio genocidni filantrop Bil Gejts. Đoković, koji je preuzeo ulogu univerzalnog žrtvenog jarca pred pokornom kukavičkom generacijom, nagrađen je za svu patnju koju je doživio" piše Prada.

Potom dodaje:

"Nakon nadmoćne pobjede, pokazao je na glavu, srce i m**a, podigao je pogled ka nebu i zahvalio se Bogu. Zatim se zagrlio sa prijateljima i porodicom i rasplakao se. Ali Đoković nije imitirao one 'peglače gaćica' koji pred kamerama plaču za svako sr**je, već je izbjegavao kamere, kako ga ne bi snimili dok plače. U tom vapaju predstavljeni smo svi mi koji smo pretrpjeli progon i maltretiranje u posljednjih nekoliko godina - svi mi koji smo stigmatizovani od strane medija, maltretirani od strane vladara i gledani sa sumnjom od strane prijatelja i porodice. Hvala ti za svaku tvoju dragocjenu suzu, Nole. Nijedna nije slučajno prolivena", završio je de Prada.

Telegraf

Španski pisac oduševio riječima o Đokoviću​

Čuveni španski pisac Huan Manuel de Prada oduševio je javnost riječima kojim je opisao srpskog tenisera, Novaka Đokovića.

Huan Manuel de Prada i Rafael Nadal su zemljaci, ali to ga nije spriječilo da stavi Srbina na pijadestal!
Napisao je tekst "No-Vac No-Covid" u kome je odao priznanje Novaku Đokoviću za sve što je učinio na terenu, ali i van njega.

Njegov uspjeh i podvig oduševio je španskog pisca.

"Godinu dana nakon što je postao legenda, Novak Đoković (No-Vac No-Covid za prijatelje) postao je najuspješniji teniser u istoriji. Uradio je to u Australiji, da bi božja pravda ljepše zasijala. A kao šlag na tortu, na tribinama je bio genocidni filantrop Bil Gejts. Đoković, koji je preuzeo ulogu univerzalnog žrtvenog jarca pred pokornom kukavičkom generacijom, nagrađen je za svu patnju koju je doživio" piše Prada.

Potom dodaje:

"Nakon nadmoćne pobjede, pokazao je na glavu, srce i m**a, podigao je pogled ka nebu i zahvalio se Bogu. Zatim se zagrlio sa prijateljima i porodicom i rasplakao se. Ali Đoković nije imitirao one 'peglače gaćica' koji pred kamerama plaču za svako sr**je, već je izbjegavao kamere, kako ga ne bi snimili dok plače. U tom vapaju predstavljeni smo svi mi koji smo pretrpjeli progon i maltretiranje u posljednjih nekoliko godina - svi mi koji smo stigmatizovani od strane medija, maltretirani od strane vladara i gledani sa sumnjom od strane prijatelja i porodice. Hvala ti za svaku tvoju dragocjenu suzu, Nole. Nijedna nije slučajno prolivena", završio je de Prada.

Telegraf
Odlican tekst. Hrabro od njega.

meni je samo malo cudna njegova izjava
da je bio tako emocionalan i skrhan
posle svega sta je prosao poslednjih par nedelja,
ocekivala sam da kaze,...
posle svega sta je prosao poslednjih godinu dana,
razumem povreda, pritisak, stres,...
ali sve to je imao celu godinu,
da se nije jos sta izdesavalo u tih par nedelja,
sta mi jos ne znamo

Licno mu se divim zbog tog izrazitog "inata" i zelje da svim pokaze da je tu gde jeste
zbog svih odricanja u zivotu i napora koji je ulozio
i konacno ubira plodove svog rada...

Ne bih se menjao sa njim ... nikada. Za razliku od njega vodio sam drugaciji zivot.

Ono sto znam je da on nikad za mene ne bi navijao ovako srcano kao ja za njega :lol:

meni je samo malo cudna njegova izjava
da je bio tako emocionalan i skrhan
posle svega sta je prosao poslednjih par nedelja,
ocekivala sam da kaze,...
posle svega sta je prosao poslednjih godinu dana,
razumem povreda, pritisak, stres,...
ali sve to je imao celu godinu,
da se nije jos sta izdesavalo u tih par nedelja,
sta mi jos ne znamo
Mislio je na povredu, neizvesnost da li ce igrati, pa optuzbe da lazira povredu i napade na caleta kom su zabranili da dolazi na tribine zbog slikanja na ulici.

znači čovek u 36. godini povređen osvojio GS!!!! sa mišićem koji je pukao!!! pa jbt svi trebaju kolektivno da ostave tenis posle ove potvrde!!! na čelu sa raspalim Nadalom! trebaju da se skupe na nekoj poljani , zapale vatru i pobacaju rekete u nju!!!

Potvrđena Đokovićeva povreda​

Prvi čovek tenisa u Australiji Kreg Tili potvrdio je da je Novak Đoković na Australijan openu igrao sa povredom.

Tili je otkrio da je Đoković imao rascep mišića zadnje ložu leve noge u dužini od čak tri centimetra.

Đoković se povredio još na turniru u Adelejdu, koji je osvojio uoči AO, mučio se prve nedelje u Melburnu, nije uopšte trenirao u slobodnim danima između mečeva, što mu je omogućilo da izdrži do kraja i opet osvoji trofej.

"Mnogi izazovi oko Novaka su ti što on dobija lošu reputaciju. Ali na kraju krajeva, mislim da niko ne može dovesti u pitanje njegov atleticizam. Ovaj momak je imao poderotinu zadnje lože od tri centimetara. Apsolutno (video sam snimke), doktori će vam reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je to istina ili ne. Teško je poverovati da mogu da rade ono što rade sa takvim povredama. On je izvanredan, da se time nosi tako izuzetno profesionalno", rekao je Tili.
E jel taj Tili doktor po profesiji kojim slucajem? :D

Ne moras biti doktor da bi od istog proslijedio dijagnozu dalje, dovoljno je biti covjek od povjerenja, a vec kad se obracas siroj javnosti onda i od neke funkcije i integriteta.
Pa nije merodavan da on proceni. A s druge strane, ko garantuje da taj anonimni doktor govori istinu? Nek napise imenom i prezimenom ko ga je pregledao i snimio i da potpise nalaze.

Pa nije merodavan da on proceni. A s druge strane, ko garantuje da taj anonimni doktor govori istinu? Nek napise imenom i prezimenom ko ga je pregledao i snimio i da potpise nalaze.
Nije njegova procjena, nego prenesen fakt, a njegovo ime bi trebalo da bude garant vjerodostojnosti, bar sto se tice sire javnosti. Ime doktora nista ne znaci, pogotovo ako se uzme da je u pitanju citanje snimka kojeg bi svaki student medicine na jednoj od prve dve godine studija ocitao bez problema.

Izazivanje sumnje ostaje klasicnim hejterima koje uopste nema potrebe razuvjeravati, jer sta su cinjenice u odnosu na njihovu negativu. Neka vas tamo, drzite se tog blata

Poslednja izmena:
Merodavan doktor kao "onomad" Novakov test za koronu iz Batuta 😂 Ne zna se kada ga je radio, i ko mu je radio, ali vazno je da ga ima i sta hoces ti, vidis da ima covek sve papire 😂😂 Jel ti to mrzis Novaka?

Bili i Parizu protesti protiv karikatura Muhameda, i jedan transparent ekstremnih muslimana je bio "treba ubiti svakog ko kaze da je islam nasilna religija" 🤷🏼‍♂️

Otprilike je tako i ovde. Novak - dogma. Posle njega se ne prica, slusa se sta kaze, ne gleda se sta radi. 🙏🏻

Da li Alkaraz može da prestigne Noleta pre nego što obori rekord?​

Bitka za ATP tron bit će paklena.
Novak.jpg
Španski teniser Karlos Alkaraz je zbog povrede propustio Australijan open i prepustio prvo mesto na ATP listi Novaku Đokoviću, ali će se tokom februara vratiti na teren.
Novak trenutno ima 7.070 bodova, dok je Alkaraz na drugom mestu sa 6.730, što znači da Novak ima prednost od 340 bodova.

Španac je najavio učešće na tri turnira tokom februara, jedan iz serije 250, a čak dva iz serije 500, tako da će Novaku biti ugroženo prvo mesto.

Prvi turnir na kojem je Alkaraz prijavljen je ATP turnir u Buenos Ajresu iz serije 250 od 13. do 19. februara, a čak i da ga Karlos osvoji, on tada ne može prestići našeg asa, ali bi se u slučaju titule približio na svega 90 bodova zaostatka.
Alkarazu zatim sledi Rio open, (20. -26. februar), tu brani titulu i može da izgubi bodove ukoliko ne odbrani pehar.

Novak je potvrdio učešće u Dubaiju (iz serije 500), koji je na programu od 27. februara do 4. marta, a Đoković tu brani samo 90 bodova. U istoj nedelji će i Alkaraz igrati turnir u Akapulku, koji nosi isti broj poena.

Alkaraz neće moći da pretekne Srbina do 27. februara, kada bi naš as i zvanično počeo svoju 378. nedelju na čelu ATP liste čime bi oborio rekord Štefi Grad. Ipak, malo je očekivati da će Novak zadržati prvo mest tokom marta, jer mu nije dozvoljeno da igra u Majamiju i Indijan Velsu, gde je u igri čak 2.000 bodova.

Neće biti lako Alkarazu da i uprkos tome pretekne Đokovića, pošto brani 1.000 poena iz Majamija, i 360 iz Indijan Velsa.

SD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back