Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.857
Има и неких којима буља тако жваће гаће од прпе да их стално ваде 15 година...Ili se povrede sve u strahu od poraza![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има и неких којима буља тако жваће гаће од прпе да их стално ваде 15 година...Ili se povrede sve u strahu od poraza![]()
Bio bi ti dobar sportski komentatorИма и неких којима буља тако жваће гаће од прпе да их стално ваде 15 година...![]()
Svakakve indijance uzimaju za komentatore,ali nemoj da preterujes...Bio bi ti dobar sportski komentator![]()
Него како, само објективно!Bio bi ti dobar sportski komentator![]()
На чему, на успјешном тренингу?Cestitam nam![]()
Bas i ja to mislim. Puknes pare za kartu, let, smestaj za ovakav mec. Bila sam deo publike na nekim vaznim turnirima i ocekujes uzbudjenje, da traje. Koje razocarenje kad je Ma Sha posle pola sata predala mec zbog povrede.Nolo legenda, preslisao protivnika. Nije bilo ni zanimljivo.
Nadam se da zbog publike nece biti 3 puta 6:0 u finalu![]()
to li neka Kineskinja?Bas i ja to mislim. Puknes pare za kartu, let, smestaj za ovakav mec. Bila sam deo publike na nekim vaznim turnirima i ocekujes uzbudjenje, da traje. Koje razocarenje kad je Ma Sha posle pola sata predala mec zbog povrede.
Polako. Cekamo nedelju. Calm down!Nole sa pola snage protiv napaljenog Amerikanca.. rekao sam da će osvojiti Australiju bez izgubljenog seta..ok izgubio je jedan u prvom ili drugom kolu.. .. Idemo Nole!![]()
Аха, Ма Ша, може и Маша ако ти то звучи рускије.to li neka Kineskinja?
Akk ne znas ko je Masha bez’ odavde, bruko. Idi kukaj za Selmom hahato li neka Kineskinja?
ja već slavim sedam dana novi GSPolako. Cekamo nedelju. Calm down!
Zekim te be.. de da ne znam.. par puta sam ga bacio u nesves na njuAkk ne znak ko je Masha bez’ odavde, bruko. Idi kukaj za Selmom haha
Na Selmu daZekim te be.. de da ne znam.. par puta sam ga bacio u nesves na nju
Ne zezaj ;/LEF anyone?
This sports section.
A sada srpski omatorio sam.
Ma Sha je penzionerka.
![]()
Pa zena ima 40 godina koliko se secam.Ne zezaj ;/
Ove godine igra i zabavlja se, bez pritiska da nesto mora a tada je najbolji rezultat.imam osjecaj da ove godine igra ostrije, ono nema zajebavanja..