Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deluje kao da je trening ovo što sa njima igra.

Bez naprezanja....lagano ...satrat ce ih do kraja pa onda ljubi krošnju drveta i u Visoko doline sunca....zajebava ih!I treba da im **** nanu za ono mučenje.Sad vise grend slem niko nece od njega osvojiti.Ako bude zdrav.

Prilozi

• IMG_20230123_103234.jpg
    IMG_20230123_103234.jpg
    127,8 KB · Pregleda: 10
  • IMG_20230119_092243.jpg
    IMG_20230119_092243.jpg
    180,3 KB · Pregleda: 10
Nole će osvojiti Australiju sa samo jednim izgubljenim setom na celom turniru.. Ove godine uzima još 2 GS .. do kraja karijere mu predviđam oko 30 GS i preko 120 osvojenih turnira tako da će porušiti sve moguće rekorde koji postoje u tenisu!

Sve je to dostizno, ali kljuc svega je motivacija. Kada bude dosao do 25 gs (sto bi bio rekord u muskoj i zajedno zenskoj konkurenciji) bice pakleno tesko nastaviti dalje.
Neka on dodje do 420 nedelja i 25-27 slema 40+ mastersa, 7 Wtf-a i svi ce biti zadovoljni

Sve je to dostizno, ali kljuc svega je motivacija. Kada bude dosao do 25 gs (sto bi bio rekord u muskoj i zajedno zenskoj konkurenciji) bice pakleno tesko nastaviti dalje.
Neka on dodje do 420 nedelja i 25-27 slema 40+ mastersa, 7 Wtf-a i svi ce biti zadovoljni
600+ nedelja na prvom mestu i 40+ slemova je realna mogucnost. I jos 2-3 olimpijska zlata (to mu jedino nedostaje trenutno).

Novak: Samo se u moje povrede sumnja, drugi su žrtve!​

Novak Đoković kaže da ga samo dodatno motivišu sumnje u njegovu povredu zadnje lože.
Prethodnih dana su se u pojedinim medijima pojavile takve tvrdnje, čak je i Tod Vudbridž rekao da Novak možda preuveličava…

“Sumnje ostavljam njima, ti koji sumnjaju, nek asumnjaju i dalje. Sumnja se samo u moje povrede, a kada se neki drugi igrači povrede, oni su žrtve, a ja sam onaj koji se pretvara. To je veoma interesantno, znate o kome se radi. Nemam osećaj da ja moram nekome nesto da dokažem”, rekao je Đoković i dodao:

“Imam snimke od pre dve godine, MRI, ultrazvuk…. Da li ću to objaviti na mrežama, u dokumentarcu, ne znam. Zavisii kako se osećam, možda hoću, možda neću… Ne zanima me šta ljudi pričaju i misli. Samo se nastavlja taj narativ oko mene, koji je drugačiji od drugih igrača. Naviako sam na to, i to mi daje dodatnu snagu. Tako da – hvala im na tome”.

Prošle godine je Novak izjavio da su pale neke maske kod ljudi…

„Padace još mnoge maske, pogotovo maske koje su se stvorile u poslednje dve godine koje su se stvorile sa ovom situacijom. To me zanima da vidim”.

Đoković će se u četvrtfinalu Australijan opena sastati sa Andrejem Rubljovom.

sport klub

„Đoković ne igra isti sport kao mi ostali“​

Nekadašnja sedma teniserka sveta Marion Bartoli bila je oduševljena nastupom Novaka Đokovića u četvrtom kolu Australijan opena.
Srbin je Aleksu De Minoru prepustio svega pet gemova i sada ga još tri pobede dele od rekordne desete titule na prvom grend slemu sezone.

“Novak Đoković ne igra igra isti sport kao mi”, tvitovala je 37-godišnja Bartoli, osvajačica Vimbldona iz 2013. godine.

Teniserka poreklom sa Korzike je najveći uspeh na AO imala 2009. godine, kada je došla do četvrtfinala.

sport klub

Ovaj lik što je danas igrao sa Novakom je lik koji je Novaka najvise pljuvao kada su Novaka lani vratili iz Australije...I interesantno da u zrebu naleti na Novaka.
Šteta da nije bilo 6/0,6/0,6/0....to je realna slika izmedju Noleta i ovog lika kojem će ovo biti udarac da razmisli kojim sportom da se bavi ubuduće.
Kao što je Federeru bio udarac Wimbldon 2019 od kojeg se nikada nije oporavio,tako će i ovaj dečkić otići u zaborav zbog dugog jezika.
Rubljov se služi drugom taktikom i mekše priča o budućem protivniku.Za svaki slučaj.Pa kada na red dođe ona smradina od oca i sina Cicipasa oni će se malo hurčit ali će se brzo spustiti na zemlju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back