Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Sram te bilo!Znaš li ti uopšte kakva je to povreda? To je povreda od koje se ne može ni stajati a kamoli trčati i to 3h.
Đoxonu nije ništa al eto ako slučajno izgubi jelte biće to zbog povrede "zadnje lože"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram te bilo!Znaš li ti uopšte kakva je to povreda? To je povreda od koje se ne može ni stajati a kamoli trčati i to 3h.
Đoxonu nije ništa al eto ako slučajno izgubi jelte biće to zbog povrede "zadnje lože"
Manje. Za 50-60 minuta maksimalno.Данас се могло поново видети какав је Новак играч.
Са једном здравом ногом он намлати Француза културно.
Не би ни сет изгубио да сам није направио пар глупости.
Да је 100 одсто здрав појео би га за 90 минута.
Navratilova je apsolutni rekorder kad se uzme u obzir sve grand slam titule i u singlu i u dublu i u miksu....znaci ukupno 59 grand slam titule.Nole vise voli da bi tu bili bik sa majorke i Federer....miris krvi oseti i razvali ih....steta da su vec invalidi...Sportski sam ocekivao jos dvoboja svetske trojke...Steta bas.Ovako ce lagano do titule pa ce se supci nasladjivati bilo mu je lako..Trebao bi uci u istoriju da prestigne legendu tenisa Stefi Graf koja je na mucki nacin dosla do 24grend slema mislim kada su zarili noz u ledja Moniki Seles.
Kazu nisu locirale svabe psihopatu pa je probao ubiti...gle cuda bas u Hamburugu bjese Monikin slom.
Tako da,ce Nole do 25 slemica verovatno i istorija.Naravno ako ne bude povredjen.
Najbolja teniserka. Đoković najbolji teniser. Jasno kao dan, a nikakvo poređenje nije moguće.Tako da ispada da je Navratilova najbolji teniser-ka svih vremena.
Ja bi Mareja prebio preventivno da ne moze da igra...da ne napravi problem nasem Nolu.Pitanje je jel ruptura zad loze ili mikro istegnuce pa Novak izdrzava ..Ne daj boze da je ruptura puknuce vlakana ..onda tesko igrat.Nije to bezazleno.
Da u pravu si Martinu zaboravih..
Stisnut ce on zube stari je to demon.
Ovaj Marej kao da je u minusu na banci pa mu treba ovaj slem u 36 oj da uzme.Ili je Judy Marey gospoja u krizi pa ovaj iz mrtvih ustao
Marej je 6 godina mladji, biseru.A marej jos igra,ko federer a
Od koga?koga zabole, jel to neko pravilo dokle se igra,toliko je dobar da kao da ne igra ako nisi skapirao sta sam napisaoMarej je 6 godina mladji, biseru.
Aha, iznenadjujuce zanimljiv post si napisaoOd koga?koga zabole, jel to neko pravilo dokle se igra,toliko je dobar da kao da ne igra ako nisi skapirao sta sam napisao
Taj Korda je neugodan....daleko ce dogurati...Medvedev pukao ko oblanda od Korde kog je No1e dobio u finalu Adeleida.