Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako drugi. Prvi.

Ima 5070, a Alkaraz 6800 i ne igra. Nadal ima 6000 i nista ne moze da dobije. Cici brani polufinale.

Cak ni Ruud ako dodje do finala, a Novak osvoji nece uspeti da pretekne Novaka za nekih 50 poena ili tako nesto.

Matematicki, ako osvoji AO sigurno je prvi sta god da ostali urade.
Математички да, али ја бих сачекао... Можда кенгури ипак смисле неку „математику” по узору на газде им... (Вимблдон)

izbacio bi ga i ja u tim nekim lgtb ukrajina majicama..i ovo sranje logo adelaide trokutic zuto plava...sve te gluposti treba izbaciti iz sporta..da nole obuce rusku majicu zabranili bi mu da igra..licimjerna pravila..
Ja podrzavam naseg Nolu oko ovog izbacivanja. Neka mu je i brat, ko ga sisa. Siromasan je i ima da leti iz loze ako smeta nasem Nolu :D
Ja bih ga jos i popisao pred svom publikom da sam Nolo.

Ko je još ispred Noleta i da li može do vrha?​

Srpski teniser Novak Đoković je u Adelejdu došao do 92. titule u karijeri i tako se na četvrtom mestu večne liste izjednačio sa Rafaelom Nadalom.
eti igrač sveta je u finalu takmičenja iz serije 250 posle velike borbe pobedio Sebastijana Kordu i još jednom dokazao da veliki šampioni turnire ne dele na velike i male i na bitne i one manje bitne. Novak je u Adelejdu ostavio celog sebe i tako nastavio poteru za još jednim rekordom.

Đoković se, dakle, izjednačio sa Nadalom, a ubrzo bi na poziciji broj tri mogao da prestigne Amerikanca češkog porekla Ivana Lendla, koji je karijeru završio sa 94 osvojena trofeja. Prva prilika da mu se približi će biti Australijan Open na kome je Nole devet puta slavio.

Drugo mesto na večnoj listi drži nedavno penzionisani Rodžer Federer sa 103 titule, dok je lider Džimi Konors sa 109 pehara.

Da li Đoković može da stigne i prestigne legendarnog Amerikanca, koji ima „samo“ osam Gren slem titula? Novak je, podsetimo, osvojio 21 trofej na najprestižnijim takmičenjima.

Sport klub

Đoković prekinuo trening: Nisam hteo ništa da rizikujem​

1673426188-Novak-Djokovic-750x500.jpg

Najbolji srpski teniser zbog predostrožnosti prekinuo sparing trening.

Do početka Australijan opena ostalo je pet dana, a Novak Đoković je trijumfom u Adelejdu pokazao da je u sjajnoj formi. Srbin ima mnogo motiva da osvoji još jednu titulu u Melburnu, između ostalog i zbog dobro poznatih dešavanja prošle godine.

Ipak, dok je sparingovao sa Danilom Medvedevim na „Rod Lejver areni“, osetio je bol, pa je posle samo 36 minuta morao da prekine trening. I to je naravno bio alarm za Novakove navijače uoči Australijan opena. Ali, najboqi srpski teniser je odmah dao odgovor o čemu se radi:

„To je tetiva sa kojom sam imao problem i u Adelejdu prošle nedelje. Samo sam osetio da vuče i nisam hteo da rizikujem ništa gore. Odigrao sam set i izvinio se Medvedevu. Imao je razumevanja. Samo želim da izbegnem bilo kakve veće strahove pre Australijan opena“, rekao je Đoković za „Melburn Njuz“.

Nije on izazvao nista.
Novinarski senzacionalizam kakvi bre strahovi navijacca.
Uobicajen potez bilo koga u bilo kom sportu.
Kad osetis problem prekidas trening.
Zaboravili su neki sa kakavom je povredom osvojio Australiju.
Nego, o tom potom.
Zna on bolje od nas koliko mu je godina i na sta treba da pazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back