Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немојте да сте такви, треба му честитати што је онако сакат прошао прво коло. Мало ли је?
On sakat vec igra 10 godina i svaka mu cast...dobija 14 puta pariz...Ali eto svemu dodje kraj...malo ce mu faliti da nadmasi Noleta....Igrao bi on do 50 e da je zdrav...povrede igrao sa povredama dugi niz godina...bar on tako kaze...ostat ce upamcen da ce biti ipak iza Novaka..

Ispao Rud.

Sto je dobro jer prosle godine nije igrao AO.

Tako da je mogao u slucaju da, daleko bilo, osvoji AO bude prvi na ATP listi.

Ovako je Noletu olaksan put do povratka na prvo mesto na ATP listi.

Nole vise voli da bi tu bili bik sa majorke i Federer....miris krvi oseti i razvali ih....steta da su vec invalidi...Sportski sam ocekivao jos dvoboja svetske trojke...Steta bas.Ovako ce lagano do titule pa ce se supci nasladjivati bilo mu je lako..Trebao bi uci u istoriju da prestigne legendu tenisa Stefi Graf koja je na mucki nacin dosla do 24grend slema mislim kada su zarili noz u ledja Moniki Seles.
Kazu nisu locirale svabe psihopatu pa je probao ubiti...gle cuda bas u Hamburugu bjese Monikin slom.
Tako da,ce Nole do 25 slemica verovatno i istorija.Naravno ako ne bude povredjen.

Stefi je imala oko 190 nedelja kad je Monika definitivno preuzela prvo mesto i bila prva 2 godine u kontinuitetu.

Monika je imala tek 20 godina kad su je naboli nozem.

Znaci, Stefica nije imala sanse teoretske da bude ponovo broj 1 da svaba nije napao Moniku.

To je bilo u aprilu 93 onda se Stefica vratila na prvo mesto u julu - posle RG i Wim kad je Monika tu izgubila bodove, znaci imala je ogromnu prednost u bodovima kad su bila potrebna 2 gs-a i par mastersa da je Stefica prestigne.

Znaci lazni broj 1 Stefi Graf.

Nole vise voli da bi tu bili bik sa majorke i Federer....miris krvi oseti i razvali ih....steta da su vec invalidi...Sportski sam ocekivao jos dvoboja svetske trojke...Steta bas.Ovako ce lagano do titule pa ce se supci nasladjivati bilo mu je lako..Trebao bi uci u istoriju da prestigne legendu tenisa Stefi Graf koja je na mucki nacin dosla do 24grend slema mislim kada su zarili noz u ledja Moniki Seles.
Kazu nisu locirale svabe psihopatu pa je probao ubiti...gle cuda bas u Hamburugu bjese Monikin slom.
Tako da,ce Nole do 25 slemica verovatno i istorija.Naravno ako ne bude povredjen.
Kakvih 25 slemova, to mozda u ovoj sezoni. Do kraja karijere osvaja 32-33 GS potpisujem! :)

A Federer me je posebno razocarao, tako kilav da sa 42 godine ne moze da pobedjuje top 10 tenisere...veliko razocarenje.

Ништа ове године од титуле.
Овог Индијанца може да добије на једној нози.
Медведева или неког другог из врха не.
Овакеве повреде траже МИРОВАЊЕ а он то не може сада.
Задња ложа је заебана ствар...питање је хоће ли уопште играти 3. коло ако и прође данас.
Јбг.
Такав је живот.

Ништа ове године од титуле.
Овог Индијанца може да добије на једној нози.
Медведева или неког другог из врха не.
Овакеве повреде траже МИРОВАЊЕ а он то не може сада.
Задња ложа је заебана ствар...питање је хоће ли уопште играти 3. коло ако и прође данас.
Јбг.
Такав је живот.
Jesi li ti realan? Pa Nolo je jednu titulu osvojio sa pocepanim trbusnim misicima, i to ceo turnir je igrao tako.
Zasto ne bi sada sa nacetom zadnjom lozom osvojio AO?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back