Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ja sam to oduvek. Kritikovao sam ga za njegovo dobrodo kraja AO biće on najveći Noletov fan![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam to oduvek. Kritikovao sam ga za njegovo dobrodo kraja AO biće on najveći Noletov fan![]()
Tesla je nista naspram Noloa. Koliko miliona dolara je Tesla zaradio? Nista, golja. Dzabe sve kad nema para.Najveći srpski sin ikada, posle Tesle, oprostit ćemo mu i majku Rvaticu
Odlicna taktika naseg Noloa. Federer je otisao u penziju a Nadal ce uskoro zbog povreda. Evo sanse da postane jarac (goat) definitivnoTo je dame i gospodo to..od Nadala...Mislim da ce ga Nole prestići...
On sakat vec igra 10 godina i svaka mu cast...dobija 14 puta pariz...Ali eto svemu dodje kraj...malo ce mu faliti da nadmasi Noleta....Igrao bi on do 50 e da je zdrav...povrede igrao sa povredama dugi niz godina...bar on tako kaze...ostat ce upamcen da ce biti ipak iza Novaka..Немојте да сте такви, треба му честитати што је онако сакат прошао прво коло. Мало ли је?
Strasno mi je zao te Ciske...nadrkana od kako gledam Nadala...Nulta emocija bleda beskvrna...Ispao Nadal. Ciska plakala. Marijana ga disciplinovala sa vremenom za servis.
Dok je nasa Jetza sveza kao jabukaStrasno mi je zao te Ciske...nadrkana od kako gledam Nadala...Nulta emocija bleda beskvrna...
Zašto uvek kujcu sviraš?Odlicna taktika naseg Noloa. Federer je otisao u penziju a Nadal ce uskoro zbog povreda. Evo sanse da postane jarac (goat) definitivno![]()
Kakvih 25 slemova, to mozda u ovoj sezoni. Do kraja karijere osvaja 32-33 GS potpisujem!Nole vise voli da bi tu bili bik sa majorke i Federer....miris krvi oseti i razvali ih....steta da su vec invalidi...Sportski sam ocekivao jos dvoboja svetske trojke...Steta bas.Ovako ce lagano do titule pa ce se supci nasladjivati bilo mu je lako..Trebao bi uci u istoriju da prestigne legendu tenisa Stefi Graf koja je na mucki nacin dosla do 24grend slema mislim kada su zarili noz u ledja Moniki Seles.
Kazu nisu locirale svabe psihopatu pa je probao ubiti...gle cuda bas u Hamburugu bjese Monikin slom.
Tako da,ce Nole do 25 slemica verovatno i istorija.Naravno ako ne bude povredjen.
Eurosport.ko vrši prenos AO ove godine , nema ga na SK
Znaš li ti uopšte kakva je to povreda? To je povreda od koje se ne može ni stajati a kamoli trčati i to 3h.Задња ложа је заебана ствар
Jesi li ti realan? Pa Nolo je jednu titulu osvojio sa pocepanim trbusnim misicima, i to ceo turnir je igrao tako.Ништа ове године од титуле.
Овог Индијанца може да добије на једној нози.
Медведева или неког другог из врха не.
Овакеве повреде траже МИРОВАЊЕ а он то не може сада.
Задња ложа је заебана ствар...питање је хоће ли уопште играти 3. коло ако и прође данас.
Јбг.
Такав је живот.