Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djokovic je najveci teniser svih vremena bez dileme.Svako ko je objektivan priznace to.Veliki radoholik i spartanac

Kao Licnost je dosadan,nametljiv,nema harizme,seljober je teski.Glumi gospodina a nije to,ima facu obicnog seljobera,takav je i Nadal samo sto je Nadal stidljiv povucen pa ne pokazuje to a ovaj pokazuje.Na pocetku karijere Djokovic je bio temperametan,iskreniji,nije se dodvoravao publici,zadnjih godina imitira Federera i oce da bude voljen kao on,vidi se izvjestaceno.To vam je kao da Ronaldo glumi Zidana.

Djokovic vam je u tenisu kao licnost isto sto je i Ronaldo u fudbalu,znaci nametljivi seljober sa samopouzdanjem i hrabroscu do neba al im je obojici harizma 0 i nikad nece biti gospoda.

Federer je harizma,Maradona npr nije gospodin,al je harizmatican do neba bio i prirodan.Zidan gospodin iako je imao i on ispade al je gospodin.Ova dvojica Ronaldo i Djokovic usiljeni davezi.Messi je bezlican l,nije seljober,nema harizmu al eto fudbalski je genije to niko ne spori.

Sve ,dvoje dece,srecan brak,izdrzava svu familiju,donira novac i skuplja za ugrozene,postace ikona kao najbolji svih vremena a tek kao neko ko se nije povinovao zlu vakcine,a ti sad ospori sve
A jel ti nisi napravio dvoje djece ?

Jesi li vidio licno ocima kako donira il si cuo iz novina ?

Odakle znas da mu je srecan brak ?

Zivis li mu u kuci pa sve to Znas ?

Poslednja izmena:
Djokovic je najveci teniser svih vremena bez dileme.Svako ko je objektivan priznace to.Veliki radoholik i spartanac

Kao Licnost je dosadan,nametljiv,nema harizme,seljober je teski.Glumi gospodina a nije to,ima facu obicnog seljobera,takav je i Nadal samo sto je Nadal stidljiv povucen pa ne pokazuje to a ovaj pokazuje.Na pocetku karijere Djokovic je bio temperametan,iskreniji,nije se dodvoravao publici,zadnjih godina imitira Federera i oce da bude voljen kao on,vidi se izvjestaceno.To vam je kao da Ronaldo glumi Zidana.

Djokovic vam je u tenisu kao licnost isto sto je i Ronaldo u fudbalu,znaci nametljivi seljober sa samopouzdanjem i hrabroscu do neba al im je obojici harizma 0 i nikad nece biti gospoda.

Federer je harizma,Maradona npr nije gospodin,al je harizmatican do neba bio i prirodan.Zidan gospodin iako je imao i on ispade al je gospodin.Ova dvojica Ronaldo i Djokovic usiljeni davezi.Messi je bezlican l,nije seljober,nema harizmu al eto fudbalski je genije to niko ne spori.

Svako gleda iz svog ugla..
Šta je poenta? Uspjeh se teško prašta, pogotovo ako se uzme u obzir da je po mnogo čemu a i po statistici najbolji teniser svih vremena.
Tako da ne čude nečije "psihološke" analize kad je Novak u pitanju.
Realno, mnogo neistina i podmetanja o njemu ali, sve je to danas nešto kao "normalno". ;)

E da.. koliko puta je Novak opisivan kao "andjeo koji hoda po zemlji"? I to od običnih ljudi, a narod sve vidi, sve čuje.. i ne da se nasamariti kako ovdje neki pokušavaju.

Šta je poenta? Uspjeh se teško prašta, pogotovo ako se uzme u obzir da je po mnogo čemu a i po statistici najbolji teniser svih vremena.
Realno, mnogo neistina i podmetanja o njemu ali, sve je to danas nešto kao "normalno". ;)

E da.. koliko puta je Novak opisivan kao "andjeo koji hoda po zemlji"? I to od običnih ljudi, a narod sve vidi, sve čuje.. i ne da se nasamariti kako ovdje neki pokušavaju.

Ja sam jasno na pocetku naglasio na pocetku komenatara da je najveci teniser ikada nemam problema sa time,njegov sportski uspjeh je neosporan.E sada sto se tice drugog dijela komenatara kada sam mu komentarisao licnost nema tu nikakve kritike on je takav,i mislio sam tako o njemu i kada je pocinjao karijeru, prije nego sto je postao 1 igrac svijeta.Pored svega jako mi je milo sto je postao najbolji ikada,on je to svojim radom i trudom zasluzio.E sada vjerovatno da i ja imam falinke i nedostatke niko nije savrsen.Za Nadala takodje mislim da je seljober teski,al da je veliki teniser to je tacno itd.Samo treba biti objektivan.E sada sto mi obicni ljudi nismo zaradili pare kao oni i proslavili se to je druga stvar.Biti seljober nije sramota,mozda sam ja veci seljober od Fonjinija,Kirgiosa,Djokovica... Itd.I da jesam da smo zdravo.Ne volim mrznju,al ni idolopoklonstvo kada je bilo ciji lik i djelo u pitanju.Jel ovdje ljude il mrze il obozavaju do krjanjih granica.

Poslednja izmena:
Igor Milanovic je najveci vaterpolista svih vremena.Ali je Igor Milanovic jedan veliki gospodin sa velikom harizmom.On je uvijek takav bio.Ne volim Milanovica nista vise od Djokovica obojica su najveci u svojim sportovima.Samo sto je ovaj gospodin,a ovaj je seljober,nisu zbog toga popularni nego primarno zbog svojih sportskih uspjeha.Jokic npr je seljober u Kosarci.Dok jedan Sasa Djordjevic je bio veliki gospodin,svi su oni legende sporta.Al kao licnosti nisu isti.E sada ko je najbolji covjek medju njima to je druga stvar.Generalno su svi oni pozitivan primjer za mlade manje vise,mnogo bolji nego mnogi.

Poenta je biti posten i realan u komentaru,a ne skroman ili hvalisav niti pun obozavanja prema nekom ili mrznje.Obozava se samo Bog na nebu.A mnogi ljudi koji ne vjeruju u Boga,ili su nominalno vjernici a ovamo zive nemoralno itd oni nemaju Boga u sebi,pa logicno traze Boga u ljudima,kao u Aliju,Djokovicu,Peleu,Maradoni,Ronaldu itd za njih su oni idoli i bogovi.Nemaju nikakav kriticki odnos prema njima ili ih obozavaju do ludila ili ih mrze.Treba svakog covjeka realno sagledati,a za to su ovdje ljudi nesposobni Ili si im za obozavanje ili mrznju.Tako nije sa duhovnim ljudima ali oni su uvijek u manjini.Gledas u covjeku covjeka,a ne Boga u covjeku.U Argentini su Maradoni digli crkvu,neko ce reci to je genije, Bog,al to je svakako van pameti i razuma kako god.Vidi ja bi mozda volio da sam lijep ko Alen Delon al nisam,znaci li to ako posteno kazem da nisam lijep kao on da sam sada ja skroman,naravno da ne znaci,to samo znaci da sam realnu i posten u komentaru.Da sam lijep kao on sigurno bih rekao za sebe da sam lijep, i tada ne bi bio hvalisav nego realan.Znaci li da manje volim sebe i da mrzim sebe ako kazem sebi da nisam pametan kao Tesla ili lijep kao Delon,pa naravno da ne,samo sam razuman i Reala,eto lijepo pjevam to mi svi kazu tako da nije lose

Poslednja izmena:
Ljudi su jako povrsni u ocjenama bilo koga.Npr gore imas komentar kako Djokovic ima srecan brak,odakle to ljudi znaju,pa i mnogi obicni ljudi nemaju srecan brak,pa kad izadju na ulicu nabace osmjeh mozda i lazni svako javno gleda da prikaze stvari boljima nego sto jesu.Ne znaci da ako su oni bogati i uspjesni da su sada srecniji u braku od nas obicnih.Jel misli neko da bogati nemaju probleme izmedju 4 zida,da nema kod njih nasilja,psovanja mrznje.Nece to javno niko pokazati,a mozda su i stvarno srecni ko ce ga znati.Da li bi iko od vas volio da bude u sijenci bogatog partnera i da bude njegov fan na svakom mecu kao zene Djokovica i Federera,a svako od vas bi volio imati pare manje vise.Zapitajte se da li su to srecni ljudi,kada nemate konkretno zanimanje, kada imate neki privatni biznis koji vam finansira bogati bracni partner,ili kada n Oko radite nista sem sto pratite uspjesnog bogatog muza ili zenu na svakom mecu koji igra kao npr zene Noleta i Fedexa,da li su to bas toliko srecne osobe zapitajte se.Sa druge strane pred Tv kamerama cemo se svi lijepo obuci,nasminkati i nasmijati.Ja prvi sam na Fejsbuk profilu nasmijan na mnogo slika i lijepo obucen,al na tim slikama se nece vidjeti da sam vec godinu dana bez posla itd.Pa opet sve je to zivot

Poslednja izmena:
Djokovic jeste profesionalno ostvaren,al Djokovic nikada nije osjetio cari dokolice,bleje,nikad nije imao vremena kao mlad da pije ispred kvarta u svom naselju,ili da jede neka ukusna jela ne toliko zdrava koja mi jesmo obicni ljudi.Nikad nije bio na ekskurziji pretpostavljam,nikada vjerovatno nije imao lezerni neformalni zivot van tenisa.Sa druge strane dobio je sve od Tenisa al ima to sve svoju cijenu i drugu stranu.Ima puno tuge i u njemu,mnogo uspomena on nema koje mi obicni likovi imamo.Iako mi nikad necemo jesti hranu koju on jede i biti u hotelima,vilama i jahtama u kojima on boravi.Djokovic je sve zrtvovao za tenis u kojem je sve ostvario.Pa zasto on ima potrebu za humorom,imitacijama jel mu je to falilo citavog zivota,on tesko da je imao puno prijatelja van tenisa.A prijatelje !!! koje sticete preko posla i profesije,to su vise ljudi od interesa.Jedini prijatelji u zivotu su vam oni koje imate od djetinjstva, koje znate cijeli zivot.Zapitajte se da li je Djokovic ikada imao takve prijatelje i ako jeste on ih vjerovatno nije gledao decenijama,zbog obaveza,tenisa,putovanja.Cak pitanje je koliko ima i vremena za famiiju.Mediji njegov zivot reklamiraju kao bajku otkada je bogat a zapitajte se jel on srecan covjek il npr Federer.I ta djevojka bili se udala za njega da nije bogat,ona je sa njim mogla biti u vezi par godina i raskinuti,al kada vam se u medjuvremenu momak ili djevojka obogati i uspije onda je raskid veoma teska odluka.Ne vjerujte toliko kameri,tv i novinama.Pogledajte mu intervju kao djetetu,on je odmalena znao sta ce biti u zivotu,tenis na prvom mjestu it'd,svi mu u tom dobu smo imali lezerno i spontano djetinjstvo koje on nije imao,on je vec tada bio disciplinovani spartanac,dobio je 1000 stvari u zivotu koje mi obicni ljudi nismo dobili ali i izgubio i milion takodje.Toga ce biti svjestan sa godinama ako vec sada,i stici ce ga tuga i melanholija.Pare su bitne al pitanje je koliko

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back