Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.639
a šta se desilo sinoćPa napisao sam i to a vi svi kao da ste mamurni od sinoc...
Rekoh da ce igrati u Dohi u januaru 2023![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta se desilo sinoćPa napisao sam i to a vi svi kao da ste mamurni od sinoc...
Rekoh da ce igrati u Dohi u januaru 2023![]()
Pretpostavljam da ste cirkali sinoc... Ne moze tek tako da vam promakne ono sto sam napisao za Dohu...a šta se desilo sinoć
daaa sinoć sam baš tebe čitao, sinoć sam drugo radioPretpostavljam da ste cirkali sinoc... Ne moze tek tako da vam promakne ono sto sam napisao za Dohu...
Pretpostavljam da ste cirkali sinoc... Ne moze tek tako da vam promakne ono sto sam napisao za Dohu...
Pa ni vojvoda nije video moj post, nije dobro...šta je sad , reko ti danas subota , a sada me teraš da ti tražim postirano
Verujem da moze da bude zanimljivo...daaa sinoć sam baš tebe čitao, sinoć sam drugo radio![]()
Verujem da moze da bude zanimljivo...
Ma jok,ja navratim s vremena na vreme da napravim atmosferu i onda me nema danima...pa sad ja se naspavao , a ti dreždio
![]()
vidi se , nego si gledao kvalifikacija F1Ma jok,ja navratim s vremena na vreme da napravim atmosferu i onda me nema danima...![]()
Pa tebe ne zanimaA koga zanima dal je neko seljober ili gospodin,WHO GIVES A FAK
Sta je napravio sem novca ?Pa evo koga zanima zbog vas je resio da zavrsi fax,da je mene pito pokazo bi srednji prst i reko ko jos ima muda da ovo napravi bez skole
A jel ti nisi napravio dvoje djece ?Sve ,dvoje dece,srecan brak,izdrzava svu familiju,donira novac i skuplja za ugrozene,postace ikona kao najbolji svih vremena a tek kao neko ko se nije povinovao zlu vakcine,a ti sad ospori sve
OkE ok ne bih te vise zadrzavao
Djokovic je najveci teniser svih vremena bez dileme.Svako ko je objektivan priznace to.Veliki radoholik i spartanac
Kao Licnost je dosadan,nametljiv,nema harizme,seljober je teski.Glumi gospodina a nije to,ima facu obicnog seljobera,takav je i Nadal samo sto je Nadal stidljiv povucen pa ne pokazuje to a ovaj pokazuje.Na pocetku karijere Djokovic je bio temperametan,iskreniji,nije se dodvoravao publici,zadnjih godina imitira Federera i oce da bude voljen kao on,vidi se izvjestaceno.To vam je kao da Ronaldo glumi Zidana.
Djokovic vam je u tenisu kao licnost isto sto je i Ronaldo u fudbalu,znaci nametljivi seljober sa samopouzdanjem i hrabroscu do neba al im je obojici harizma 0 i nikad nece biti gospoda.
Federer je harizma,Maradona npr nije gospodin,al je harizmatican do neba bio i prirodan.Zidan gospodin iako je imao i on ispade al je gospodin.Ova dvojica Ronaldo i Djokovic usiljeni davezi.Messi je bezlican l,nije seljober,nema harizmu al eto fudbalski je genije to niko ne spori.
Svako gleda iz svog ugla..
Šta je poenta? Uspjeh se teško prašta, pogotovo ako se uzme u obzir da je po mnogo čemu a i po statistici najbolji teniser svih vremena.
Tako da ne čude nečije "psihološke" analize kad je Novak u pitanju.
Realno, mnogo neistina i podmetanja o njemu ali, sve je to danas nešto kao "normalno".
E da.. koliko puta je Novak opisivan kao "andjeo koji hoda po zemlji"? I to od običnih ljudi, a narod sve vidi, sve čuje.. i ne da se nasamariti kako ovdje neki pokušavaju.
Svako gleda iz svog ugla..
Šta je poenta? Uspjeh se teško prašta, pogotovo ako se uzme u obzir da je po mnogo čemu a i po statistici najbolji teniser svih vremena.
Tako da ne čude nečije "psihološke" analize kad je Novak u pitanju.
Realno, mnogo neistina i podmetanja o njemu ali, sve je to danas nešto kao "normalno".
E da.. koliko puta je Novak opisivan kao "andjeo koji hoda po zemlji"? I to od običnih ljudi, a narod sve vidi, sve čuje.. i ne da se nasamariti kako ovdje neki pokušavaju.