Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak Đoković je odlučio da između Rolan Garosa i Vimbldona ne odigra nijedan meč, a razlog tome je možda otkrio njegov trener još pre nego što je to postalo poznato.

Srbin će još nekoliko dana biti najbolji na svetu, a onda će na neodređeni period predati prvo mesto ATP liste.
Šansu da popravi bodovni učinak neće imati u skorije vreme pošto su bodovi sa Vimbldona oduzeti, pa neće moći da odbrani ono što je osvojio prošlosezonskom titulom, a pošto neće zaigrati ni na jednom od turnira koji služe kao zagrevanje za grend slem u Londonu, bodovi sa njih pripašće nekom drugom.

Novakov trener, Goran Ivanišević, još pre konačne odluke je govorio o razlozima zbog kojih srpski teniser neće zaigrati pre Vimbldona. Tada je istakao da je Đokoviću potreban psihički oporavak.
- Najverovatnije ništa (pre Vimbldona). Videćemo još, ali sada je vreme da se pre svega psihički oporavi. Kao što sam i ranije govorio, ljudi poput Novaka su genijalci sa drugačijim načinom razmišljanja – potrebno im je malo vremena da se vrate i da slože neke stvari u glavi, ali ipak treba vremena. Onda je to to, i pre je doživljavao razočaranja, znam da će biti spreman za travu - rekao je Ivanišević

Sport klub
Goran se sve vise istice u poslednje vreme...blizi mu se pedala izgleda :cepanje:

Sad cela prica ide ka tome da broj GS titula nije najvazniji parametar (kao i ranije, dok je Nolo zaostajao za RF i Nadalom). Sada je broj nedelja na prvom mestu ubedljivo najvazniji parametar :lol: Ako Nadal prestigne Nola u mastersima onda i to vise nece biti bitna statistika :cepanje:

To je ta objektivnost...

Samo mi reci sta je smesno?

pa ti poturice tj podrafice :mrgreen: ... jedino u cemu je rafa bolji je broj prodatih nike patika :lol:

Apropo Ultimate stats, da objasnim o cemu se radi. Dakle, programeri su odlucili da u svom algoritmu dodeljuju odredjeni broj bodova za odredjene titule, finala, polufinala i slicno. To je onaj subjektivni deo o kojem sam pisao.

Zasto GS nosi 8 poena, masters 4 a Olimpijsko zlato 3 poena? To je slobodna procena programera i to nije relevantno.
Zasto Davis Kup nosi samo 1 poen?

Zbog dolenavedenog ta tabela nije nikakav dokaz o tome ko je stvarno najbolji.

1654848735431.png

1654848751826.png

Goran previse prica. Vajda je radio odlican posao i cutao za medije, slozices se? :D

dok se rafelcici ne sete ... bojim se da ovoga .. pisao sam ja licno na drugoj temi :(

vidim ja da ce onaj na stakama da prohoda protrci i nazalost da osvoji
vimbldon.
Koliko god mi srce kaze Novak ce doci spreman bojim se igrica
sa strane koje se ne ticu sporta vec iskljucivo politike
i ko zna cijih interesa.

moje zelje su jedno ali realnost kada dodje do Londona ce biti drugacija

Apropo Ultimate stats, da objasnim o cemu se radi. Dakle, programeri su odlucili da u svom algoritmu dodeljuju odredjeni broj bodova za odredjene titule, finala, polufinala i slicno. To je onaj subjektivni deo o kojem sam pisao.

Zasto GS nosi 8 poena, masters 4 a Olimpijsko zlato 3 poena? To je slobodna procena programera i to nije relevantno.
Zasto Davis Kup nosi samo 1 poen?

Zbog dolenavedenog ta tabela nije nikakav dokaz o tome ko je stvarno najbolji.

Zbog "dolenavedenog" treba tužiti te "programere" koji iznose lažne podatke, izmišljaju i javno dokazuju da nemaju pojma koliko je 2+2.. :hahaha:

Jer po @Mačkoni-u, laici "subjektivno" rade posao programera a najbolje bi bilo da uopšte ne prave nikakve tabele, jer.. veze s vezom nemaju :rotf:

Fali ti jedno "j" u reci najjaci :mazipsa:
A realno bi ga Nadal polomio i to levom rukom....:cepanje:
Jel se taj bode i u levu ruku ,dopingovani :hahaha1:

Gde ces vecu cast od za Federera da radis? Hajde da radis za Novaka pa i da ocekujes da ti da nesto, ali Federer da casti... :mrgreen:

Inace imamo jednog tenisera kome je rec "stipsa" veliki deo prezimena, a to je "sTipsarevic" :hahaha:
Koja cast ,pa i ja kada sam radio kod ljudi sa jednim majstorom ,nismo voleli stipse a pogotvo bogatune.

Jel se taj bode i u levu ruku ,dopingovani :hahaha1:

Koja cast ,pa i ja kada sam radio kod ljudi sa jednim majstorom ,nismo voleli stipse a pogotvo bogatune.
Ja koliko poznajem neke kulture, davanje sume preko racuna se smatra uvredom. Ako uzmemo kakve zakone ima Svajcarska po pitanju kontrole novca i generalno strogih pravila, ne cudi me zasto Federer nije dao nasem radniku za pivo. Ne bi dao ni nekom drugom sigurno.

Novak neće moći da igra na US Openu?​

Ima li kraja problemima za Novaka Đokovića u 2022. godini zbog korona virusa i vakcinacije. Sve je počelo na Australija Openu, a kako trenutno stvari stoje nastaviće se i na US Opena na kome je učešće još uvek prevog igrača sveta neizvesno.

Sjedinjene Američke Države uvele su promene za ulaske u zemlju zbog virusa korona. Od nedelje 12. juna, svi koji budu želeli u SAD neće morati da imaju negativan test na koronavirus. Ipak, "Njujork Tajms" dodaje da će međunarodni putnici morati da budu vakcinisani!

Dakle, Novak Đoković ne bi imao pravo da uđe u Sjedinjene Američke Države budući da je iz istog razloga propustio i ovogodišnji Australijan open.

Zbog svog vakcinalnog statusa Novak je već bio primoran da odustane od mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, a, kako stvari stoje, pod znakom pitanja je i US open. Poslednji grejnd slem u sezoni na programu je od 29. avgusta.

Vremena za promene ima, ali je pitanje da li će se uslovi za ulazak u SAD promeniti.

SD

О чему ти? 22 је веће од 20. Ви ноломани то не капирате. КМЕ КМЕ КМЕ
O tebi:tako ti je i Mackoni pisao..Nole maks 8...pa 12 ...Nije dobro,ne znam sta ce biti :p

Војвода

Primećen član · 27 · Lokacija: Coffe shop
Učlanjen 14.04.2022.
I sad hoces da budes veca karikatura od Mackonija!?Nije dobro ...nema sanse da onog buladu pobedis...ali nastavi sa pokusajima...zelim ti srecu.:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back