Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko te nije ni pominjao ovde, a kamoli da te proziva.

To samo ti zamisljas da te neko napada, a u stvari nikog nije briga za tebe.

Ako nisi video i krompirko i jugoslav su me citirali!

Pošto non stop pričaš da ja ovde vređam, reci mi, jesam li ja ikada tebe uvredila?
Nisam!!!
Da li sam ja ovde bitna ili ti? Forumu su bitni svi!
I naravno da vama Novakovim navijačima ostali nisu bitni! A pravih vas ima dvoje!
Do tvog mišljenja mi je stalo kao do lanjskog snega.

Forum je slobodan i svako može da piše dok poštuje Pravilnik.

Nije se pisalo.

Nego si ti pisala hvalospeve.

O forumu na kom nikada, kako sad kazes, nisi ni bila. :rotf:

Ja ti još jednom kažem da se pisalo, pre nekoliko godina je pisao član koji je dugo ovde na tenisu.

Ako nisi video i krompirko i jugoslav su me citirali!

Pošto non stop pričaš da ja ovde vređam, reci mi, jesam li ja ikada tebe uvredila?
Nisam!!!
Da li sam ja ovde bitna ili ti? Forumu su bitni svi!
I naravno da vama Novakovim navijačima ostali nisu bitni! A pravih vas ima dvoje!
Do tvog mišljenja mi je stalo kao do lanjskog snega.

Forum je slobodan i svako može da piše dok poštuje Pravilnik.

Ja ti još jednom kažem da se pisalo, pre nekoliko godina je pisao član koji je dugo ovde na tenisu.
De dobro je, pa salio sam se.

:mrgreen:

od koga,cega tacno da me bude sramota ?

ja se na ulici ne drapam za "cvetka" niti vadim donji ves iz guzova pred ljudima
ne glumim mrtvaka pa se ispucam silnim lekovima i onda kidam ko bizon

Ne razumem tvoje pitanje i zasto je meni upuceno :)

Ja ne znam šta ti radiš na ulici, ali znam kako slikaš svoju maljavu trbušinu i postavljaš na LJiS-u!

Pre nego kritikuješ drugoga, pogledaj se u ogledalo.

Pitanje je upućeno tebi jer sam ja Nadalov fan i ovde neću dozvoliti takvo vređanje!
Ako nisi znao, obzirom da si tek odskora na Tenisu, vređanje tenisera nije dozvoljeno!

Ja ne znam šta ti radiš na ulici, ali znam kako slikaš svoju maljavu trbušinu i postavljaš na LJiS-u!

Pitanje je upućeno tebi jer sam ja Nadalov fan i ovde neću dozvoliti takvo vređanje!
Ako nisi znao, obzirom da si tek odskora na Tenisu, vređanje tenisera nije dozvoljeno!
Opa, neki perverznjak? U pravu si, deluje po pisanju da mu nesto fali... :lol:

Kikice, jel se ljutis na mene?

ooooo.gif

Prvo vas sve njegove fanove on licno vredja sa drpanjem guzice pred svaki servis
da li se Cane PARTIBREJKER hvata za doope pred svaku pesmu? Naravno da ne
fin gospodin covek...

Iznenadjen sam da pratis moje ponasanje i slike te sam u neku ruku polaskan.

Na tenisu ili bilo kojoj drugoj temi ponasam se u skaldu sa sagovornikom i koliko ga cenim.
Ne glumi mi mamu nemoj da mi pises sa ! pomislicu da mi nesto naredjujes.
Prijavi sta ti nije po volji :bye:

Opa, neki perverznjak? U pravu si, deluje po pisanju da mu nesto fali... :lol:

mnogo manje nego tebi :kez:

Можете и закључати тему, као што је Надал закључао нолу у тенису. Послао га на Височкије планине, после тога иде на Острог, тотално се погубио.

kako to da niko nece da se kladi a kunete se u rafu?

ajmo u 6x0.5lit da ce Novak da ih sve ostavi iza sebe :D

Prvo vas sve njegove fanove on licno vredja sa drpanjem guzice pred svaki servis
da li se Cane PARTIBREJKER hvata za doope pred svaku pesmu? Naravno da ne
fin gospodin covek...

Iznenadjen sam da pratis moje ponasanje i slike te sam u neku ruku polaskan.

Na tenisu ili bilo kojoj drugoj temi ponasam se u skaldu sa sagovornikom i koliko ga cenim.
Ne glumi mi mamu nemoj da mi pises sa ! pomislicu da mi nesto naredjujes.
Prijavi sta ti nije po volji :bye:

mnogo manje nego tebi :kez:
Ti pises o Nadalovom dupetu, cackanju dupeta, slikas svoje debelo dupe i kacis na forum i ti bilo kome nesto da spocitavas?
Komican si :mazipsa:

Можете и закључати тему, као што је Надал закључао нолу у тенису. Послао га на Височкије планине, после тога иде на Острог, тотално се погубио.
A taman se ponadao da ce nesto da osvoji...nije dobro :lol:

Ајде брате, типујем да Надал завршава каријеру са бар 25-26 ГС. Ноло неће прећи 23.
Nolo nece preci 20 :D

Ti pises o Nadalovom dupetu, cackanju dupeta, slikas svoje debelo dupe i kacis na forum i ti bilo kome nesto da spocitavas?

Мислим да ће прећи 20. Треба јетзи куповати још чија семенки, а тати сркију сипати чорбу у Ламба.

razmisljam kako roze nece na vimbldon jer ga muci povreda, a nadal sa povredom igra jos bolje :hahaha:

sport je postao takvo leglo lazi i manipulacija da je greh gubiti vreme na njega

nole jos drzi primat kolko tolko postenja, mada je i on znao da odigra za bukmejkere kada je isao iz 2 u jedan :lol:

realno ko je koga voajerisao gospodja durko mene ili ja nju? jesi li video nesto neprimerno ovde na temi o NOVAKU DJOKOVICU.
ne. sad se zapitaj ko je pacijent. opet te pitam ti sto ne znas da citas
da li je mene videlo pola planete da cackam dupe?

kako znas da mi je debelo dupe? i ti si voajercina kanda :)
sta radimi cime se bavim se komentarise na temi na kojoj je pa necu ovde da pisem o receptima.

pokusavam da razumem vas koji navijate za rafu na NOVAKOVOJ TEMI
i prozivate nas navijace Djokovica kao da smo komplet retardi ?
Da li si ti realan ...

malo sagledaj stavi objektivnije "masionovodjo" :lol:

Мислим да ће прећи 20. Треба јетзи куповати још чија семенки, а тати сркију сипати чорбу у Ламба.
Pa zar nije dovoljno zaradio, iako su ga sponzori isutirali? :lol:

razmisljam kako roze nece na vimbldon jer ga muci povreda, a nadal sa povredom igra jos bolje :hahaha:

sport je postao takvo leglo lazi i manipulacija da je greh gubiti vreme na njega

nole jos drzi primat kolko tolko postenja, mada je i on znao da odigra za bukmejkere kada je isao iz 2 u jedan :lol:
Barem 5x je imao fantomske povrede, stomacne viruse, suva ocna sociva i svasta nesto... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back