- Poruka
- 545.951
Objektivno(st) je da je ovdje Novak domaći, tj glavni i da ima prioritet, i bilo bi malo čudno da niie tako, baš kao što je Rafa u Španiji, Rodžer u Švici..
Objektivno skidam(o) kapu najboljem, čestitam(o) pobjednicima , šampionima, dajem(o) podršku poraženima, čisto fer, sportski.. neka pobijedi bolji.
Ipak, to ovdje ne vidim.. ako je trenutno Novak najbolji u čemu je problem da se osporavaju i prozivaju njegovi fanovi i pristalice koji imaju i te kako razloga da pišu hvalospjeve o Noletu, jer Novak i jeste vrhunski šampion i rekorder.
Dakle, zamolio bih te da prestaneš sa insinuacijama i smicalicama da ovdje neko nekoga davi i da mu ne da da živi.. taman posla.
Objektivno je da ti ovde nisi imao nijedan post dok nisi postao mod!
Objektivno, Novak ima prioriret samo kod svojih navijača kojih je ovde 2 komada i padobrance koji svrate kada negde pobedi, a nikada u životu nisu odgledali bar jedan ceo GS meč.
Objektivno je da ti odgovaraš samo na ono što ti želiš i non-stop ponavljaš jednu te istu mantru a kada te suočim sa OBJEKTIVNIM činjenicama ti onda gubiš meč loptu.
Eto, poslednji primer "vanzemaljskog" rekorda koji je Rafa osvojio pre 2 a Rodžer pre 7 godina.
Menjali su se ovde raznorazni modovi, uglavnom svi zadrti Novakovi fanovi (jeste da neki nisu gledali mečeve, ali su bili veoma glasni a imali su i zelenu "moć".)
Na SK forumu godinama je mod bila, ne znam da li je još uvek ženska koja je Federerov fan, i forum funkcionisao savršeno.
Da li bi to bilo moguće ovde? Neee, jer po tebi bi to bilo čudno, ovo je Srbija, ovde je Novak.
Ovo povlači još jedno pitanje, ali neka ga...
Objektivno je da ti ne reaguješ kada Novakovi fanovi vređaju bilo tenisere bilo članove.
Eto onog provokatora na prethodnoj strani koji dolazi samo da to i radi.
Prošli put je napao mene, a juče Mačkonija, ali to vas nije briga, vi ste "objektivni"...
Zahvaljujući tolikoj tvojoj "objektivnosti" ja više ovde neću dolaziti, tenis sam gledala pre a gledaću ga i posle foruma.
Nemoj me citirati, niti odgovarati na ovaj post jer ja neću više ništa pisati.

mozda kao mod bi saznao ko je Boki,a ovako godinama u zabludi.
...ebiga Maconi