Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Objektivno(st) je da je ovdje Novak domaći, tj glavni i da ima prioritet, i bilo bi malo čudno da niie tako, baš kao što je Rafa u Španiji, Rodžer u Švici..
Objektivno skidam(o) kapu najboljem, čestitam(o) pobjednicima , šampionima, dajem(o) podršku poraženima, čisto fer, sportski.. neka pobijedi bolji.

Ipak, to ovdje ne vidim.. ako je trenutno Novak najbolji u čemu je problem da se osporavaju i prozivaju njegovi fanovi i pristalice koji imaju i te kako razloga da pišu hvalospjeve o Noletu, jer Novak i jeste vrhunski šampion i rekorder.

Dakle, zamolio bih te da prestaneš sa insinuacijama i smicalicama da ovdje neko nekoga davi i da mu ne da da živi.. taman posla.

Objektivno je da ti ovde nisi imao nijedan post dok nisi postao mod!

Objektivno, Novak ima prioriret samo kod svojih navijača kojih je ovde 2 komada i padobrance koji svrate kada negde pobedi, a nikada u životu nisu odgledali bar jedan ceo GS meč.

Objektivno je da ti odgovaraš samo na ono što ti želiš i non-stop ponavljaš jednu te istu mantru a kada te suočim sa OBJEKTIVNIM činjenicama ti onda gubiš meč loptu.
Eto, poslednji primer "vanzemaljskog" rekorda koji je Rafa osvojio pre 2 a Rodžer pre 7 godina.

Menjali su se ovde raznorazni modovi, uglavnom svi zadrti Novakovi fanovi (jeste da neki nisu gledali mečeve, ali su bili veoma glasni a imali su i zelenu "moć".)
Na SK forumu godinama je mod bila, ne znam da li je još uvek ženska koja je Federerov fan, i forum funkcionisao savršeno.
Da li bi to bilo moguće ovde? Neee, jer po tebi bi to bilo čudno, ovo je Srbija, ovde je Novak.

Ovo povlači još jedno pitanje, ali neka ga...

Objektivno je da ti ne reaguješ kada Novakovi fanovi vređaju bilo tenisere bilo članove.
Eto onog provokatora na prethodnoj strani koji dolazi samo da to i radi.
Prošli put je napao mene, a juče Mačkonija, ali to vas nije briga, vi ste "objektivni"...

Zahvaljujući tolikoj tvojoj "objektivnosti" ja više ovde neću dolaziti, tenis sam gledala pre a gledaću ga i posle foruma.

Nemoj me citirati, niti odgovarati na ovaj post jer ja neću više ništa pisati.

Objektivno je da lupas po zelji ko otvoren prozor.
Tema je otvorena za SVE i to je normalno.
Kakva zelena mocc...sta pricas...uostalom ovo je FORUM a ne savet bezbednosti UN...
evo ja niti sam zelen jos manje navijac...
Ja kazem sto mislim a mislim da PR tim Rafe Nadala koristi lazi manipulacije i prevare.
Da li on doda sa svog naloga ili neko u njegovo ime ne znam.

NE MOZES BITI POZITIVAN NA KOVID 19 DECEMBRA A 23 TRENIRATI U AUSTRALIJI,BEZ PREVARE.
Ako 27 decembra kazes da ne znas hoces li igrati a onda se prosetas do titule...onda si lazov i manipulator.
kraj price...i Medvedev je rekao poslije AU da je decak u njemu umro.
Kome nije jasno, nece ga ubediti ni Rat i mir od Dostojevskog na ovu temu.
ALI OVO SAM REKAO JA, A NE NEKI NOVAKOV NAVIJAC. JA LICNO.
Kome se ne svidja neka ostavi svoje vidjenje...

Objektivno je da ti ovde nisi imao nijedan post dok nisi postao mod!

Objektivno, Novak ima prioriret samo kod svojih navijača kojih je ovde 2 komada i padobrance koji svrate kada negde pobedi, a nikada u životu nisu odgledali bar jedan ceo GS meč.

Objektivno je da ti odgovaraš samo na ono što ti želiš i non-stop ponavljaš jednu te istu mantru a kada te suočim sa OBJEKTIVNIM činjenicama ti onda gubiš meč loptu.
Eto, poslednji primer "vanzemaljskog" rekorda koji je Rafa osvojio pre 2 a Rodžer pre 7 godina.

Menjali su se ovde raznorazni modovi, uglavnom svi zadrti Novakovi fanovi (jeste da neki nisu gledali mečeve, ali su bili veoma glasni a imali su i zelenu "moć".)
Na SK forumu godinama je mod bila, ne znam da li je još uvek ženska koja je Federerov fan, i forum funkcionisao savršeno.
Da li bi to bilo moguće ovde? Neee, jer po tebi bi to bilo čudno, ovo je Srbija, ovde je Novak.

Ovo povlači još jedno pitanje, ali neka ga...

Objektivno je da ti ne reaguješ kada Novakovi fanovi vređaju bilo tenisere bilo članove.
Eto onog provokatora na prethodnoj strani koji dolazi samo da to i radi.
Prošli put je napao mene, a juče Mačkonija, ali to vas nije briga, vi ste "objektivni"...

Zahvaljujući tolikoj tvojoj "objektivnosti" ja više ovde neću dolaziti, tenis sam gledala pre a gledaću ga i posle foruma.

Nemoj me citirati, niti odgovarati na ovaj post jer ja neću više ništa pisati.
Slazem se sa svim napisanim. Samo bih te zamolio da ne odlazis sa teme, mora da postoji neki balans...Ako svi pricaju isto, to je jednoumlje. A to nije svrha foruma. Ranije sam napisao da su modovi prolazni i da je bilo svakakvih, i dobrih i losih.

Mene licno te sitne pakosti ne pogadjaju ako dolaze od strane drugih ucesnika - obicnih clanova. Tu smo i zezamo se. Ali ako mod zloupotrebljava svoj polozaj da bi silovao diskusiju i vredjao obicne clanove, to moze malo da me iznervira. Na jednom drugom podforumu sam prijavio moda zbog licnog vredjanja i dobio je po usima. Jer nad svakim popom ima pop :D

Objektivno je da lupas po zelji ko otvoren prozor.
Tema je otvorena za SVE i to je normalno.
Kakva zelena mocc...sta pricas...uostalom ovo je FORUM a ne savet bezbednosti UN...
evo ja niti sam zelen jos manje navijac...
Ja kazem sto mislim a mislim da PR tim Rafe Nadala koristi lazi manipulacije i prevare.
Da li on doda sa svog naloga ili neko u njegovo ime ne znam.

NE MOZES BITI POZITIVAN NA KOVID 19 DECEMBRA A 23 TRENIRATI U AUSTRALIJI,BEZ PREVARE.
Ako 27 decembra kazes da ne znas hoces li igrati a onda se prosetas do titule...onda si lazov i manipulator.
kraj price...i Medvedev je rekao poslije AU da je decak u njemu umro.
Kome nije jasno, nece ga ubediti ni Rat i mir od Dostojevskog na ovu temu.
ALI OVO SAM REKAO JA, A NE NEKI NOVAKOV NAVIJAC. JA LICNO.
Kome se ne svidja neka ostavi svoje vidjenje...
Mlacenje prazne slame ti vidim nije strano?
Dokle ces da mlatis vise o Nadalu, tema je Djokovic.

Pomenuta djevojka je tamo bila supermod. I da, forum je funkcionisao savršeno.

Slazem se sa svim napisanim. Samo bih te zamolio da ne odlazis sa teme, mora da postoji neki balans...Ako svi pricaju isto, to je jednoumlje. A to nije svrha foruma. Ranije sam napisao da su modovi prolazni i da je bilo svakakvih, i dobrih i losih.

Mene licno te sitne pakosti ne pogadjaju ako dolaze od strane drugih ucesnika - obicnih clanova. Tu smo i zezamo se. Ali ako mod zloupotrebljava svoj polozaj da bi silovao diskusiju i vredjao obicne clanove, to moze malo da me iznervira. Na jednom drugom podforumu sam prijavio moda zbog licnog vredjanja i dobio je po usima. Jer nad svakim popom ima pop :D

Mlacenje prazne slame ti vidim nije strano?
Dokle ces da mlatis vise o Nadalu, tema je Djokovic.

Ma , samo opušteno :D
Objektivno je da volimo sport, da navijamo za naše ljubimce, pa i da se divimo i aplaudiramo i drugim šampionima i pobjednicima.
Hoćemo pozitivnu i fer atmossferu, dostojnu kulturnog i civilizacijskog ophodjenja.. sve drugo, nema mjesta ovdje.

Mudrom dosta :D
Da ne gresim dusu, ima i umerenih Nolovih fanova sa kojima moze normalno da se prica. Ali vecina ih zaobilazi ovu temu :cepanje:

Nisam vidio da neko zaobilazi temu Novaka Djokovića?? Zamolio bih te da to argumentuješ, inače.. ;)

********************************************************************************************************************************
Hrvat Nikola Pilić o Novaku; :D

- Samo ljudi koji ne poznaju tenis mogli su da pričaju da je gotov, da više ništa neće osvojiti. Lepo sam rekao pre mesec i nešto dana da Novak samo nema dovoljno mečeva u nogama, da zato nije u formi i da, kad naniže nekoliko solidnih turnira, biće onaj stari. To se desilo u Beogradu, onda je odigrao još bolje u Madridu i sada superiorno osvojio Rim - rekao je Pilić
:kafa:

@Mačkoni .. osjećaš li se nekako prozvan :mrgreen:

Ma , samo opušteno :D
Objektivno je da volimo sport, da navijamo za naše ljubimce, pa i da se divimo i aplaudiramo i drugim šampionima i pobjednicima.
Hoćemo pozitivnu i fer atmossferu, dostojnu kulturnog i civilizacijskog ophodjenja.. sve drugo, nema mjesta ovdje.

Nisam vidio da neko zaobilazi temu Novaka Djokovića?? Zamolio bih te da to argumentuješ, inače.. ;)

********************************************************************************************************************************
Hrvat Nikola Pilić o Novaku; :D

- Samo ljudi koji ne poznaju tenis mogli su da pričaju da je gotov, da više ništa neće osvojiti. Lepo sam rekao pre mesec i nešto dana da Novak samo nema dovoljno mečeva u nogama, da zato nije u formi i da, kad naniže nekoliko solidnih turnira, biće onaj stari. To se desilo u Beogradu, onda je odigrao još bolje u Madridu i sada superiorno osvojio Rim - rekao je Pilić
:kafa:

@Mačkoni .. osjećaš li se nekako prozvan :mrgreen:
Kako da ti kazem a da ne budem nekulturan... Ne pratis temu koju moderises :)
Na ovoj temi sam napisao da Nole osvaja jos 1 ili 2 GS do kraja karijere. Ako te ne mrzi, proveri.

Umereni sagovornici zaobilaze temu, jer ne zele da budu napadani i vredjani zato sto se ne dive "bozanstvu".
Evo na primer Dule vise ne dolazi na temu, a cak sam ga i nagovarao da se vrati. A on je bio i vise nego korektan. Jedina mana mu je bila sto navija za Federera. Neoprostiv greh zbog kojeg su ga pljuvali konstantno pojedinci.

To što je Dule napustio forum je veliki poraz ovog foruma. On je kulturno pisao svoje stavove. Dok sam bio mod borio sam se da Dule ne napusti forum. Meni nije smetalo što je navijao za Federera. Još bih da pohvalim Mačkonija što je u zadnje vrijeme promjenio u nekoj mjeri svoje ponašanje. Sad je blaži, manje je provokativan. Naravno ako ga budu vrijeđali znaće kako da se odbrani.

To što je Dule napustio forum je veliki poraz ovog foruma. On je kulturno pisao svoje stavove. Dok sam bio mod borio sam se da Dule ne napusti forum. Meni nije smetalo što je navijao za Federera. Još bih da pohvalim Mačkonija što je u zadnje vrijeme promjenio u nekoj mjeri svoje ponašanje. Sad je blaži, manje je provokativan. Naravno ako ga budu vrijeđali znaće kako da se odbrani.
Kako ne...Kad su sagovornici normalni, i ja sam. A kad nisu onda po pravilu gore prodju od mene :D

Kako da ti kazem a da ne budem nekulturan... Ne pratis temu koju moderises :)
Na ovoj temi sam napisao da Nole osvaja jos 1 ili 2 GS do kraja karijere. Ako te ne mrzi, proveri.

Umereni sagovornici zaobilaze temu, jer ne zele da budu napadani i vredjani zato sto se ne dive "bozanstvu".
Evo na primer Dule vise ne dolazi na temu, a cak sam ga i nagovarao da se vrati. A on je bio i vise nego korektan. Jedina mana mu je bila sto navija za Federera. Neoprostiv greh zbog kojeg su ga pljuvali konstantno pojedinci.

Ma pišeš ti svašta, tako da te ne mogu shvatiti za ozbiljno.. :mrgreen:

Klasična zamjena teza, moj Mačkoni.. ti "umjereni sagovornici" ne dolaze jer im se brišu postovi zbog vrijedjanja, psovki, nekulture.. a ne zbog toga što ih neko napada, kako kažeš "što se ne dive božanstvu".. to su samo tvoje iluzije a rekao bih i namjerna podmetanja.;)

Svako sa dobrim namjerama je ovdje ili bilo gdje dobrodošao, ništa bitno niti posebno.. a da neko zbog nekoga ili nečega ne dolazi, takvih se, na žalost uvijek nadje, i ne samo na ovoj temi.
Da podvučemo, tema jE Novak a ne mi.. i svakako da ćemo pratiti njegov već legendarni šampionski put u vječnost sporta tj tenisa.

Srpski as konkretan.

Rodžer Federer i Rafael Nadal su oduvek bili tu, ali za mene je Nadal najveć rival u karijeri. Sazreo sam kao igrač jer me je on "gurao" da idem u tom pravcu - izjavio je najbolji teniser sveta Novak Ðoković.

Ðoković je u razgovoru za špansku "Marku" uoči Rolan Garosa, gde brani titulu, istakao da ide u Pariz sa najvećim ambicijama.

- Svakako vidim sebe kao jednog od favorita. Ne provodim mnogo vremena u razmišljanju o tome ko će pobediti ili ko ima najveće šanse. Uvek mislim samo na sebe, idem tamo sa najvećim ambicijama, posebno zbog toga kako sam igrao u Rimu. Dopadaju mi se moje šanse - stakao je Ðoković.
Srpski as prošle godine u polufinalu je savladao Nadala, a potom u finalu osvojio trofej protiv Stefanosa Cicipasa.

SD

Klasična zamjena teza, moj Mačkoni.. ti "umjereni sagovornici" ne dolaze jer im se brišu postovi zbog vrijedjanja, psovki, nekulture.. a ne zbog toga što ih neko napada, kako kažeš "što se ne dive božanstvu".. to su samo tvoje iluzije a rekao bih i namjerna podmetanja.;)

Svako sa dobrim namjerama je ovdje ili bilo gdje dobrodošao, ništa bitno niti posebno.. a da neko zbog nekoga ili nečega ne dolazi, takvih se, na žalost uvijek nadje, i ne samo na ovoj temi.
Da podvučemo, tema jE Novak a ne mi.. i svakako da ćemo pratiti njegov već legendarni šampionski put u vječnost sporta tj tenisa.
Tema je Novak,da...zato bas steta sto nema nesto slicno kafani Mec lopta,sad sve nekako nabacano.

Dule bas fali,steta sto je napustio forum.:(
Mackoni ako uzme onaj nick del Potro ima i do moderatora da dogura...ovako je puno kaznjavan,mislim da ima rekordan ban 99dana ili tako nesto :hahaha:mozda kao mod bi saznao ko je Boki,a ovako godinama u zabludi.:rotf:...ebiga Maconi :malav:

Predlažem da sve ono što se ne tiče Novaka ne pišemo ovdje, već u temi Svlačionica. Tamo se svakako ne piše o drugim sportovima.
Ne znam zasto ta Svlacionica nije ozivela....sam licno nesto ne zalazim tamo...nije to ono...Mec lopta iako je svasta bilo...nekako imala dusu,karakter.Ali slazem se sa tvojim predlogom,pa da se proba.

Evo bacih pogled na taj nepristrasni federerovsko moderisani forum koji reklamirate.

Prvi utisak - nazivi tema.

Su uniformni, svi isti. ATP - Roger Federer, WTA - Jelena Jankovic, WTA - Ana Ivanovic itd.

Sem jedne teme. Sta mislite koje.

Tema o Novaku Djokovicu nosi naziv - Nole idi u persun.

Pa mislim stvarno nema dalje. Ne treba nista vise.

Sto se tice Duleta imam drugacije misljenje.

Prvo nije pratio tenis na vreme, pa o nekim starijim dogadjajim je pisao sa wikipedije i boga pitaj odakle.

A o novijim dogadjajima se pravio blesav. On jedini na svetu nije znao da je Novak bio povredjen 2 godine za koje nije osvojio nijedan GS.

Ali je zato procitao negde da je Federer imao virus 2009-te godine i zato on je odlucio da ne racuna Noletu AO 2009 i da ga vodi kao ukraden itd.

U sustini svaki njegov post se svodio na to da se velicaju drugi, a da se omalovazi po svaku cenu Novak Djokovic.

Sto ga onda svrstava u isti nivo sa Mackonijem. Nema tu neke velike razlike, sem malo u prezentaciji.

Prosto ljudi imaju tu privilegiju da zive u vreme kad tenis igra najveci teniser svih vremena Novak Djokovic, iz Srbije.

Mogu da ga gledaju na tv-u, da odu da ga vide na Serbia ili Belgrade open. Sta god.

I umesto da se opuste i uzivaju malo u tome. Jer to nece biti ponovo za njihovih zivota.

Oni su opsednuti nekom besmislenom mrznjom, boga pitaj cime, sta reci stvarno.

https://sportal.blic.rs/tenis/novak...je-opisao-u-samo-dve-reci/2022051712302208761

Edo Artaldi o Novaku, radu sa njim i koliko je bilo tesko naci sponzore na pocetku Novakove karijere.

- Moramo biti iskreni, i Nole je veoma realističan kada je o tome reč – dolazi iz siromašne države Srbije. Očigledno je da ne može da dobije podršku neke kompanije iz svoje zemlje. Uzmimo za primer Rodžera, on je najveći igrač svih vremena, ali kada vidite da ga sponzorišu 'Credit Suisse', 'Lindt', 'Jura'... Sve su to švajcarske kompanije. Rafa Nadal je u vezi sa mnogim kompanijama iz Španije. Đoković nije imao zemlju iza sebe. I iskreno, međunarodna slika Srbije nije toliko sjajna zbog ratova. Za njega nije bilo lako na početku jer je, po mom mišljenju, morao deset puta više da pokazuje koliko je dobar na i van terena da bi privukao sponzore - govorio je Artaldi.

Ako bi poceo da pratis temu koju moderises ne bi se ispaljivao kao u prethodnim postovima.
Umereni sagovornik je na primer bio Dule, i nikada nije jednu ruznu rec napisao, psovku, nista. Jedini greh mu je bio to sto se nije divio "bozanstvu".
Zato je trpeo svakodnevno uvrede, uz svesrdnu pomoc moderacije kojoj je to bilo valjda zanimljivo (ne mislim samo na tebe, bilo je toga i ranije).
Tako da na kraju mogu da apelujem da se ne cekaju prijave da bi se neko opomenuo ili korigovao. Mnogo zdravije bi delovala diskusija na ovoj temi.

Tema je Novak,da...zato bas steta sto nema nesto slicno kafani Mec lopta,sad sve nekako nabacano.
Ja sam napravio pre neki dan Tenisku Kafanu, na fazon Mec lopte.

Premestena mi je tema u glupu Svlacionicu koju niko ziv ne posecuje.
Onda sam odustao... :D

Dule bas fali,steta sto je napustio forum.:(
Mackoni ako uzme onaj nick del Potro ima i do moderatora da dogura...ovako je puno kaznjavan,mislim da ima rekordan ban 99dana ili tako nesto :hahaha:mozda kao mod bi saznao ko je Boki,a ovako godinama u zabludi.:rotf:...ebiga Maconi :malav:
Hvala ti sto si me podsetio na Del Potro-a, bolje pratis moje aktivnosti od mene samog :cepanje:

Mozda imas i sve moje postove negde snimljene na hardu :lol:

Ako bi poceo da pratis temu koju moderises ne bi se ispaljivao kao u prethodnim postovima.
Umereni sagovornik je na primer bio Dule, i nikada nije jednu ruznu rec napisao, psovku, nista. Jedini greh mu je bio to sto se nije divio "bozanstvu".
Zato je trpeo svakodnevno uvrede, uz svesrdnu pomoc moderacije kojoj je to bilo valjda zanimljivo (ne mislim samo na tebe, bilo je toga i ranije).
Tako da na kraju mogu da apelujem da se ne cekaju prijave da bi se neko opomenuo ili korigovao. Mnogo zdravije bi delovala diskusija na ovoj temi.
Iste floskule, iste optužbe na račun moderacije, ista negativnost..
Što se tiče Duleta, @Tzar je napisao njegovu objektivnost i umjerenost, ali.. to je već prošlost, tako da idemo dalje. ;)

Novak osvaja Rolan Garos! I brojke to govore, ali i još jedno veliko ime!​

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ušao je u pravo vreme u šampionsku formu, posle brojnih neprijatnosti i neslućenih prepreka koje je morao da prebrodi od početka sezone.

Osvojio je turnir u Rimu proteklog vikenda, a ono što sada sledi je jedan od najvažnijih turnira u sezoni - Rolan Garos!

Novak će u Parizu braniti titulu, prvo mesto na ATP listi i veliki broj bodova, ali ujedno će pokušati da se ponovo izjednači sa Nadalom na vrhu liste po broju osvojenih Grend Slem trofeja.

Da će u tome uspeti čvrsto veruje i nekadašnji Grend Slem šampion, a sada dugogodišnji komentartor Eurosporta Mats Vilander. Naveo je nekoliko razloga za takvo razmišljanje.

''Prvo, jer je upravo osvojio Masters u Rimu koji će mu dati samopouzdanje. Dalje, jer mislim da želi da se osveti zbog svega što mu se dogodilo poslednjih meseci. Nije imao mogućnost da igra na Australijan openu. On je branilac titule, dokazao je sebi da može da igra duge mečeve, bez obzira na poraz od Alkaraza u Madridu. U Monte Karlu on je ostavio nerealan utisak na kraju meča sa Davidovič-Fokinom. Delovao je umorno. On je sada bolje i to se vidi. On je favorit u Parizu'', uveren je Vilander.

Ono čime je Vilander takođe fasciniran jeste Novakova mladalačka energija.

''Osećaj koji se stvara je da Nadalu vreme prolazi, a za Đokovića... Ne znam da li ima 24, 25 ili 35 godina. Uvek ga vidim na istom fizičkom nivou'', objasnio je Šveđanin.

Sportske net

Iste floskule, iste optužbe na račun moderacije, ista negativnost..
Što se tiče Duleta, @Tzar je napisao njegovu objektivnost i umjerenost, ali.. to je već prošlost, tako da idemo dalje. ;)

Novak osvaja Rolan Garos! I brojke to govore, ali i još jedno veliko ime!​

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ušao je u pravo vreme u šampionsku formu, posle brojnih neprijatnosti i neslućenih prepreka koje je morao da prebrodi od početka sezone.

Osvojio je turnir u Rimu proteklog vikenda, a ono što sada sledi je jedan od najvažnijih turnira u sezoni - Rolan Garos!

Novak će u Parizu braniti titulu, prvo mesto na ATP listi i veliki broj bodova, ali ujedno će pokušati da se ponovo izjednači sa Nadalom na vrhu liste po broju osvojenih Grend Slem trofeja.

Da će u tome uspeti čvrsto veruje i nekadašnji Grend Slem šampion, a sada dugogodišnji komentartor Eurosporta Mats Vilander. Naveo je nekoliko razloga za takvo razmišljanje.

''Prvo, jer je upravo osvojio Masters u Rimu koji će mu dati samopouzdanje. Dalje, jer mislim da želi da se osveti zbog svega što mu se dogodilo poslednjih meseci. Nije imao mogućnost da igra na Australijan openu. On je branilac titule, dokazao je sebi da može da igra duge mečeve, bez obzira na poraz od Alkaraza u Madridu. U Monte Karlu on je ostavio nerealan utisak na kraju meča sa Davidovič-Fokinom. Delovao je umorno. On je sada bolje i to se vidi. On je favorit u Parizu'', uveren je Vilander.

Ono čime je Vilander takođe fasciniran jeste Novakova mladalačka energija.

''Osećaj koji se stvara je da Nadalu vreme prolazi, a za Đokovića... Ne znam da li ima 24, 25 ili 35 godina. Uvek ga vidim na istom fizičkom nivou'', objasnio je Šveđanin.

Sportske net
Lepo je da je sad Vilander dobar analaiticar a ne pateticni deda i djubre, kao ranije dok je kritikovao Nola :ok:

Apropo moderacije, bilo bi mi drago da ti uskoro vidim ledja :D Neko sa boljim znanjem tenisa bi bio dobrodosao.

Sportski pozdrav!

Lepo je da je sad Vilander dobar analaiticar a ne pateticni deda i djubre, kao ranije dok je kritikovao Nola :ok:

Apropo moderacije, bilo bi mi drago da ti uskoro vidim ledja :D Neko sa boljim znanjem tenisa bi bio dobrodosao.

Sportski pozdrav!

Što bi bilo "lepo" od njega? To što on analizira, to može skoro svaki malo bolje upućeni ljubitelj tenisa.
To što je "sad dobar analitičar" vjerovatno se (na)učio iz ranijih grešaka prema Noletu.. :hahaha:

Hoćeš da položim stručni ispit o poznavanju tenisa.. :rotf: načekat ćeš se.. a i nisam fiksno mod na tenisu.
Ali svakako da tebi niko ne valja ko je za Noleta, tako da ništa novo od tebe. :mrgreen:

**********************************************************************************************
Cicipasu veće šanse nego Novaku?

Slavni francuski trener Patrik Muratoglu analizirao je situaciju u tenisu pred početak turnira u Parizu i naveo da je Karlos Alkaraz glavni favorit za osvajanje Gren slema.

On je pored Alkaraza naveo još tri tenisera, među kojima je i Novak Đokovića, za koje smatra da bi mogli do trijumfa na najbitnijem turniru na šljaci.

- Alkaraz je u ovom momentu verovatno najtvrđi teniser na turu. Osvojio je titule u Barseloni i Madridu, nekoliko nedelja ranije i u Majamiju. U Madridu je postao prvi igrač koji je pobedio Nadala i Đoković na istom šljakaškom terenu - kazao je Muratoglu, a onda i iznenadio odabirom drugog favorita.

- Stefanos Cicipas. Finalista Rolan Garosa iz prošle godine. Cicipas se dobro spremio za šljaku pred Rolan Garos, odbranio je titulu u Monte Karlu i sakupio dosta velikih pobeda ove sezone - naveo je Muratoglu.

Tek onda je prokomentarisao i Đokovića, ali u prilično lepom svetlu.

- Veliki su ulozi za Novaka na Rolan Garosu, prošle godine je bio dominantan na nekoliko Grend slem turnira, a ovo mu je tek prvi u ovoj sezoni. Ako osvoji, izjednačiće se sa Rafaelom Nadalom, a onda će biti u dobroj poziciji i da preuzme primat po osvojenim Grend slemovima - naglasio je Muratoglu.

Na kraju, trener Simone Halep naveo je Nadala za kojeg smatra da je kralj šljake i da bi eventualnim trijumfom mogao da ode dalje od Novaka i Rodžera Federera u trci za najboljeg u istoriji. Ipak, smatra da Španac nije u najboljoj formi, da je to i dokazao u poslednjim duelima, te da će mu biti teško da napravi onaj najveći uspeh.

SD

Ti si svojim neprestanim nadgornjavanjem i vredjanjem najvise doprineo da on vise ne dolazi.

Sam si se sad javio da nastavis logoreju na istu temu i time potvrdio kakakv si sujetni pacenik.

Ti si opsednut branjenjem svog idola do te mere da davis svaku temu na kojoj se pojavis. I nisi zanimljiv.

Veoma je zanimljivo istu pricu ponoviti po 20. put. Sjajan doprinos temi :ok:

Sto se tice prvog. Nije bilo nikakvog vredjanja. A drugo ako neko napise 100 puta neke gluposti, ne mrzi me da mu odgovorim 100 puta.

Za vas imam neogranicenu kolicinu energije.

Uopste nije moj idol. Niti ih imam.

Kakvo gusenje.

Jedini koji gusi si ti sa stalnim vredjanjem svega i svakoga. Ako mislis da si zabavan. Nisi.

Koji je tvoj doprinos temi sem konstantnog vredjanja, provokacija, uvreda.

Interjvu sa Edom je sada objavljen prvi put. A sto covek prica isto ono sto sam vam i ja rekao, to je istina. Sto vas to pogadja.

Jer je vas standardni narativ ma imao je No1e sve uslove, cale mu ima pare i veze sa mafijom i standardne budalastine koje se ovde mogu procitati.

Kad vam ja obrazlozim da je to nemoguce, vi se svadjate.

Kad Edo izjavi to u intervjuu. Sta je sad problem.

Znam ja sta je vas problem. Sto bi hteli da lupetate i da vredjate, a da mi svi cutimo i da se slazemo sa vama. Pa eto necemo da cutimo.

Sto se tice prvog. Nije bilo nikakvog vredjanja. A drugo ako neko napise 100 puta neke gluposti, ne mrzi me da mu odgovorim 100 puta.

Za vas imam neogranicenu kolicinu energije.

Uopste nije moj idol. Niti ih imam.

Kakvo gusenje.

Jedini koji gusi si ti sa stalnim vredjanjem svega i svakoga. Ako mislis da si zabavan. Nisi.

Koji je tvoj doprinos temi sem konstantnog vredjanja, provokacija, uvreda.

Interjvu sa Edom je sada objavljen prvi put. A sto covek prica isto ono sto sam vam i ja rekao, to je istina. Sto vas to pogadja.

Jer je vas standardni narativ ma imao je No1e sve uslove, cale mu ima pare i veze sa mafijom i standardne budalastine koje se ovde mogu procitati.

Kad vam ja obrazlozim da je to nemoguce, vi se svadjate.

Kad Edo izjavi to u intervjuu. Sta je sad problem.

Znam ja sta je vas problem. Sto bi hteli da lupetate i da vredjate, a da mi svi cutimo i da se slazemo sa vama. Pa eto necemo da cutimo.
Imas previse slobodnog vremena i premalo zivotnih aktivnosti. To je tvoj licni problem.
Zato toliko davis na svakom odgovoru. Ubuduce ces biti na ignore, cisto da ne gubim vreme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back