Nema teme za Rim pa ću ovde napisati da se ovaj Karatsev samoubija, Đoxan Prevara tako reći ne mora ništa ni raditi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš temu "ATP Masters turniri".Nema teme za Rim pa ću ovde napisati da se ovaj Karatsev samoubija, Đoxan Prevara tako reći ne mora ništa ni raditi
Chibe mrzitelju...Nema teme za Rim pa ću ovde napisati da se ovaj Karatsev samoubija, Đoxan Prevara tako reći ne mora ništa ni raditi
Jeste brzi dosta, mada i Novak je sporiji nego ranije. Dobro Nolo se malo pogubio sa spinovima, nije dugo igrao protiv Rafe, valjda ce biti dobro u RimuSad i ti hm...
Ima jace tj. brze udarce od Nola, a i kretanje. Spinuje kao Rafa ako ne i vise, jesi video one smesne odskoke, Nole nije mogao da pohvata lopte
Evo po meni on je hibrid Nadala i Nola, jer je pokupio najbolje od obojice.

Nisam dugo bio al ovo sad je kulturica naspram foruma od pre par godina, kad ILke stavi 2000 $ na Novaka protiv Wawrinka i onda se napije od muke i pocne da vredja sve zivo i mrtvoTi nisi bio tamo kada se to dešavalo, tako da molim te uzdrži se.
To su bile nacrnje i najbezobraznije moguće uvrede.
I nisam samo ja bila vređana, već i Mačkoni isto tako užasnim rečima od jedne ženske osobe.
Ja imam sve skrinšotove.

Otisao...zauvek...Nisam dugo bio al ovo sad je kulturica naspram foruma od pre par godina, kad ILke stavi 2000 $ na Novaka protiv Wawrinka i onda se napije od muke i pocne da vredja sve zivo i mrtvo
Inace gde je Ilke nestao![]()
Zauvek?Otisao...zauvek...
pisali su ljudi na Politici o tome...
Preminuo koliko znam.Zauvek?
Nisam dugo bio al ovo sad je kulturica naspram foruma od pre par godina, kad ILke stavi 2000 $ na Novaka protiv Wawrinka i onda se napije od muke i pocne da vredja sve zivo i mrtvo![]()

185 je i on. Nol je 187 cmJeste brzi dosta, mada i Novak je sporiji nego ranije. Dobro Nolo se malo pogubio sa spinovima, nije dugo igrao protiv Rafe, valjda ce biti dobro u Rimu
I nizi je malo, nisam gledao koliko Nolo i Rafa su oko 185
O mrtvima sve najbolje...u poslednje vreme na "Mec lopti" smo bas bili u super odnosu iako smo se ranije prilicno pljuvali.A stadion u Indian Welles-u dobija Novakovo ime jer je to napisao neko u češkim novinama?![]()
Ako se Alkaraz povredi, mozdaNole u polufinalu rima puca. A onda osvaja RG.
Otisao...zauvek...
pisali su ljudi na Politici o tome...
Нисам.Jesi li siguran da je u pitanju Ilke, da ga nisi pomešao sa Blajbijem?
Нисам.
Писала је екипа у кафани на Политици такође...неко је споменуо и на Спорту...
Са покојним Блајбијем сам био на Натприродним појавама...
никад га не бих заменио са неким другим...

E konacno da neko napise pravu istinuIsplatili su ga svi lepo za prekid ugovora da mackoni i njegovi fanovi ne brinu,a nije zbog vakcine jer vecina ukida sve mere koje se ticu toga,nego su sve kompanije satanisticke i to je zavera protiv srba![]()