Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidi.. treba optimistično gledati na to. Čemu ta neka negativnost.. sve je moguće i nemoguće ali treba se nadati i vjerovati u uspjeh.
Imam utisak da se "izmedju redova" raduješ da će tako biti.. ali, nebitno i ako "zglajza" Novak je za nas najveći teniser po skoro svim statistikama, koje se ne mogu osporiti.
Ko to još od nas ponekad ne "zglajza" i pored svega.. čak i roboti ponekad omanu,zar ne. ;)
Naravno, ne gledamo svi isto na to. Poenta onog sto sam napisao je da ako hoce da ostane na vrhu mora da dobro odigra ta dva turnira. Sticajem srecnih okolnosti tokom ove sezone je i dalje na 1. mestu iako nije osvojio nijednu titulu.

Naravno, ne gledamo svi isto na to. Poenta onog sto sam napisao je da ako hoce da ostane na vrhu mora da dobro odigra ta dva turnira. Sticajem srecnih okolnosti tokom ove sezone je i dalje na 1. mestu iako nije osvojio nijednu titulu.
Šta se to danas mora? Samo disati i umrijeti.. svi znamo da treba igrati na svom nivou ako želi ostati na vrhu ATP liste. A znamo da Novak to može inače nije slučajno, ubjedljivo na vrhu. A taj njegov nivo je teško dostižan za mnoge, osim ako se politika ne upleće u sport, kao što je to u njegovom slučaju.
To što je "sticajem srećnih okolnosti i dalje na 1 mjestu" pa , Novak nije pao s neba pa u rebra.. pa posrećilo mu se.. znaš kako kažu, sreća prati hrabre i dobre igrače, zar ne? ;)

Bil Gejts žestoko udario po Đokoviću​

Osnivač “Majkrosofta” i jedan od najbogatijih ljudi na svetu Bil Gejts kritikovao je Novaka Đokovića zbog toga što se nije vakcinisao protiv korona virusa.

- Ako ste vakcinisani to pomaže zajednici kojoj pripadate. Vakcine nisu savršeno sredstvo u sprečavanju infekcije, ali je značajno suzbijaju. Ako je neko zabrinut za svoje zdravlje do te mere da oseća da ne može da učestvuje u zaštiti zajednice, onda je to nesrećan izbor - istakao je Gejts za Bi-Bi-Si.

Đokoviću je u januaru zabranjeno da učestvuje na Australijan openu i proteran je sa ovog kontinenta zbog toga što nije vakcinisan.

Djoković.jpg

- Ako je reč o osobi koja je mnogima inspiracija, onda se takvo razmišljanje širi brže među fanovima i kao rezultat imamo niži nivo vakcinacije od onoga koji nam je potreban. Divim se Novaku na mnogo načina, ali bih voleo da njegovi stavovi o vakcinama nisu takvi - podvukao je Gejts.

SD

Šta se to danas mora? Samo disati i umrijeti.. svi znamo da treba igrati na svom nivou ako želi ostati na vrhu ATP liste. A znamo da Novak to može inače nije slučajno, ubjedljivo na vrhu. A taj njegov nivo je teško dostižan za mnoge, osim ako se politika ne upleće u sport, kao što je to u njegovom slučaju.
To što je "sticajem srećnih okolnosti i dalje na 1 mjestu" pa , Novak nije pao s neba pa u rebra.. pa posrećilo mu se.. znaš kako kažu, sreća prati hrabre i dobre igrače, zar ne? ;)
Ako je sreca to sto su se Medvedev i Nadal povredili na pocetku sezone, onda si u pravu. Sreca prati hrabre :D

Bil Gejts žestoko udario po Đokoviću​

Osnivač “Majkrosofta” i jedan od najbogatijih ljudi na svetu Bil Gejts kritikovao je Novaka Đokovića zbog toga što se nije vakcinisao protiv korona virusa.

- Ako ste vakcinisani to pomaže zajednici kojoj pripadate. Vakcine nisu savršeno sredstvo u sprečavanju infekcije, ali je značajno suzbijaju. Ako je neko zabrinut za svoje zdravlje do te mere da oseća da ne može da učestvuje u zaštiti zajednice, onda je to nesrećan izbor - istakao je Gejts za Bi-Bi-Si.

Đokoviću je u januaru zabranjeno da učestvuje na Australijan openu i proteran je sa ovog kontinenta zbog toga što nije vakcinisan.

Pogledajte prilog 1149152

- Ako je reč o osobi koja je mnogima inspiracija, onda se takvo razmišljanje širi brže među fanovima i kao rezultat imamo niži nivo vakcinacije od onoga koji nam je potreban. Divim se Novaku na mnogo načina, ali bih voleo da njegovi stavovi o vakcinama nisu takvi - podvukao je Gejts.

SD
Dobro je rekao Bili :D

Zar Andy nije nekad bio tvoj favorit,kad je dosao na Broj1...Kiki poznajemo se ...a ima, tema i o tvom navodno favoritu!Odluci se...ili teras i dalje onu seljacku...bitno je da komsiji krava crkne...

Ja sam ljubitelj tenisa, kad nije igrao Nadal, naravno da sam navijala za nekog drugog, Vavrinka je ipak bio prvi posle Rafe.
Ko si ti da meni spočitavaš bilo šta i kakve veze ima to sa sadašnjom situacijom nije mi jasno, osim koliko vidim, i dalje važi ona stara:
vuk dlaku menja a ćud nikada!
Ja neću pominjati tvoje pisanije iz tog doba...

Лично, никад нисам навијао ни за кога...
Имао сам увек своје фаворите због начина на који играју, пре него због резултата...
Увек сам пре био за Бекера него за Ченга.
Пит Сампрес увек пре Андре Агасија...
Роџер Федерер пре Рафаела Надала...
Никад нисам волео досадне смараче типа Вавринка, Гофан или Карењо Буста...
Симпатичан ми је био Кеи Нишикори, а волео сам да гледам Дел Потра и Гугу Киртена...
Нажалост, њихо двојицу су урнисале повреде, као и Монфиса, који је најатрактивнији играч данашњице.

https://www.atptour.com/en/scores/current/madrid/1536/draws

Kakvo je ovo sranye od zreba. Novak i Nadal u istom delu. Pa ko pravi te budalastine.

No1e prvo kolo slobodan - Monfils - Shapovalov /Hurkach, Thiem, Murray - Rud/Fokina/Harris/Borna/Agut - Nadal - finale sa tamo nekim rusom Rubljovim ili Zverevim.

Nadal slobodan - Miomir - Karatsev/Busta - Alkaraz - No1e

Koja je poenta biti prvi na ATP listi ako na svakom turniru ima najtezi zreb.

Nije tako bilo kad su Federer i Nadal bili prvi. To je bila setnja bar do polufinala.

Jbt Tejlor Fric ima bolji zreb od Novaka. Sinner, Zverev, svi imaju levate do 1/4 finala.

No1etov deo zreba ima 45 GS-a, a onaj drugi ima 1 Cilicev. :dontunderstand:

I tako Novak dođe do polufinala bez ijednog GS prekoputa, još ako Alkaraz pobedi Rafu, do kraja neće biti nijednog,
pa me zanima gde ti izbroja tih 45 GS? 🤔

Sport je fer-plej igra koja podrazumijeva uzajamno poštovanje. širenje prijateljstva, poštovanju protivnika.. Kada pobjeđuje nikada ne vrijeđa protivnika, a kada gubi umije da sačuva svoje dostojanstvo i da protivniku oda iskreno priznanje.

Sport pored aktivnih sportista čine i navijači, bez njih sport ne bi bio to što jeste..
Međuljudski odnosi u sportu svakog časa se stavljaju na provjeru. Rijetko gdje može da se provjeri moralna vrijednost tako kao u odnosima ljudi prilikom sportskih nadmetanja. Činjenica je da je sport oblast ličnih i grupnih podviga i poraza. Zato se tu nalaze izuzetni primjerri moralne inicijative ali i moralnih padova, na žalost.
Sportsko nadmetanje pratimo sa velikim emocijama, pogotovo kada navijamo za svoje ljubimce.. zato ponekad reagujemo u afektnu, trenutno, ali.. omalovažavanje i potcjenjivanje drugih sportista koji nam nisu omiljeni ili ih "mrzimo" zato što su bolji od naših, govori više o nama o našoj psihi, o moralnom srozavanju i stanju da smo spremni i za najteže uvrede.
U tom stanju se gubi objektivnost i nepriastrasnost, tako da je nekakv fer-plej u tome daleko od bilo kakvog sporta.

Pratimo Novakov šampionski i istorijski put u vječnost tenisa, objektivno sa činjenicama i rezultatima koje postiže, ni manje ni više nego to što i jeste.
Pratimo i druge šampione i tenisere sa zasluženim poštovanjem, ali kako je Novak naš i samo naš, (slično je i uŠpaniji sa Nadalom kao i Švqajcarskoj sa Federerom i dr.), i imamo puno pravo da ga dižemo u zvijezde, jer je po svojim rezultatima u tenisu a i van njega to odavno zaslužio.

Zbog svega toga, budite sigurni da se nečija pakost, zavist i loše namjere u ovom slučaju prema Novaku i te kako vide.. a to više govori o vama nego o nekom drugom. To već nije sport, nije širenje prijateljstva ili nekakvog uzajamnog poštovanja, a to nećemo zar ne.

Đoković otkrio do kada će igrati tenis​

Novak Đoković igra sve bolje. Iz meča u meč svetski broj 1 je sve ubedljiviji. Gotovo rutinski se plasirao u polufinale mastersa u Madridu posle nad Hubertom Hurkačem od 6:3, 6:4 što mu je polufinale prvo na turnirima Serije ATP 1.000 od početka sezone.

Razgovarao je nakon meča Đoković za “Amazon Prajm” gde se dotakao smene generacija u svetskom tenisu, kao i do kada će igrati.

– Ove godine cenim te rezultate i više nego prethodnih, pre svega zbog okolnosti u kojim sam. I dalje osećam da sam motivisan da igram i da budem na terenu, da se takmičim sa tim mlađim igračima. Očigledno je da imamo smenu generacija, ali mi stariji smo još tu. Mi smo ti momci sa iskustvom, trudimo se da ih nateramo da trče. Jedno je sigurno, igraću dok god budem uživao u tome – priznao je Đoković.

SD

Posle Tokija je rekao da ce igrati do OI u Parizu.

Ali posto nece igrati u Australiji, a mozda ni prvi deo sezone do sljake i tako ce jos vise sacuvati telo - ja bih rekao da je moguce da ce igrati do LA. Do OI u Los Angelesu.

Tada ce imati godina koliko Federer sada.

To je cisto ako bude hteo da nervira ove hejtere jos 6 godina. :D

Nadam se da sad neki vide koliko je bio tezak Novakov zreb. Ovo je finale pre finala, ko god da je bio protiv Novaka.

Ali dobro sto rece Visko vanzemaljski tenis i mec godine.

Za No1eta je ovo sve pozitivno. Pre dve nedelje nije mogao da stoji u 3. setu protiv Rubljova, sad je igrao 3 i po sata, tp u 3. setu.

I na visokom nivou.

Ima jos 2 nedelje da napreduje i da se spremi za RG.

Palo duplo šurenje od strane mlađanog Karlosa :D

Jedin igrač u istoriji koji je oprao Nadala i Nola na istom turniru i još na šljaci. Kapa dole, decko! A tek je napunio 19 godina...
Šta će da im radi za koju godinu ne smem ni da zamislim...

Kad je Karlito dobio Rafu na šljaci nije nikakvo iznenađenje što je dobio Novaka. Nole je neki dan izjavio da se još nije oporavio od onoga što mu se desilo u Australiji.
Laže, odlično je odigrao danas. Imao je 3x manje vinera a opet je bilo jako tesno.
Pre svega je odlično servirao i malo je grešio.
Karlos je više napadao ali i više grešio...

Nadam se da sad neki vide koliko je bio tezak Novakov zreb. Ovo je finale pre finala, ko god da je bio protiv Novaka.

Ali dobro sto rece Visko vanzemaljski tenis i mec godine.

Za No1eta je ovo sve pozitivno. Pre dve nedelje nije mogao da stoji u 3. setu protiv Rubljova, sad je igrao 3 i po sata, tp u 3. setu.

I na visokom nivou.

Ima jos 2 nedelje da napreduje i da se spremi za RG.
A žreb je bio toliko težak da je imao 2 indijanca i jedan predat meč pre polufinala. Idi, mani se :D

Palo duplo šurenje od strane mlađanog Karlosa :D

Jedin igrač u istoriji koji je oprao Nadala i Nola na istom turniru i još na šljaci. Kapa dole, decko! A tek je napunio 19 godina...
Šta će da im radi za koju godinu ne smem ni da zamislim...

Laže, odlično je odigrao danas. Imao je 3x manje vinera a opet je bilo jako tesno.
Pre svega je odlično servirao i malo je grešio.
Karlos je više napadao ali i više grešio...

A žreb je bio toliko težak da je imao 2 indijanca i jedan predat meč pre polufinala. Idi, mani se :D
Za koju godinu ce da im nosi torbu s reketima:hahaha:paz ti njega al se obradovo zelenko axaxa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back