Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://informer.rs/sport/tenis/695752/novak-djokovic-igor-cetojevic-doktor-hrana-netolerancija

Evo malo podsecanja na to kako je otkrivena Novakova alergija.

- Igrao je Novak Đoković u četvrtfinalu Australijan opena 2010. godine sa Žo-Vilfredom Congom. Ali, uprkos povraćanju ostao je do kraja i izgubio, a posle je od doktora Igora Četojevića saznao je da netolerantan na gluten i mlečne proizvode.

- Nakon jednog gema u četvrtom setu potiv Conge desio se dramatičan preokret. Novak je do tada delovao da je superiorniji od protivnika. Conga je dobio prvi set 7:6, Novak drugi 7:6, potom 6:1 treći, ali onda nije mogao da diše. Kod 0:2 Novaku je bila muka, otišao je sam u svlačionicu. Bio je spreman to da uradi, nije želeo da povraća pred navijačima na stadionu i milionima gledalaca pred TV ekranom. "Osećao sam se kao da sam izgubio snagu", objasnio je Novak kasnije.
Secam se...Verujem da mu je dr. Cetojevic dao i jos neke lekice pomocu kojih je podigao formu 2011 kao nikada ranije u zivotu.. :D

Nije mi jasno zašto se toliko hvali i slavi Nadalovo osvajanje AO-a kad je on realno taj turnir odigrao sasvim prosečno i ništa specijalno za njegove "standarde" i nije imao glavnog konkurenta koji bi ga verovatno počistio.
U finalu protiv Medvedeva je samo peti odlučujući set odigrao iznad proseka, prva dva je odigrao katastrofalno slabo a naredna dva seta prosečno u najboljem slučaju. Mislim da je Nadalovo osvajanje AOa dosta više sreća nego njegova zasluga zbog kvaliteta igre.
A da ne ispadnem nešto pristrasan ka Novaku (a protiv Nadala) slično važi i za Novakovo osvajanje Vimbldona prošle godine, on objektivno taj GS nije igrao ništa specijalno, nije uopšte imao tvrde protivnike i osvojio ga je lagano.

Nova atp lista

Đoković pobegao Medvedevu,​

Novak Đoković je započeo 366. nedelju na čelu ATP liste.

Srpski as je povećao prednost u odnosu na prvog pratioca Danila Medvedeva. Đoković od danas ima 8.340 bodova, dok je Medvedev sakupio 8.230. Prednost je, dakle, uvećana za 100 ATP poena, pošto je Đoković prošlog ponedeljka imao samo 10 bodva više od ruskog tenisera.

Srbin je eliminisan u drugom kolu prestižnog turnira u Kneževini, ali je izgubio manji broj bodova nego Medvedev u odnosu na pre 12 meseci, pa je Novak dodatno pobegao drugom teniseru sveta.

U Top 10 nije bilo promena, pa je Aleksander Zverev na trećem mestu, Rafael Nadal na četvrtom, novi-stari šampion mastersa u Monte Karlu Stefanos Cicipas je peti, a slede ih Mateo Beretini, Kasper Rud, Andrej Rubljov, Feliks Ože-aAlijasim i Kameron Nori.

SD

Nova atp lista

Đoković pobegao Medvedevu,​

Novak Đoković je započeo 366. nedelju na čelu ATP liste.

Srpski as je povećao prednost u odnosu na prvog pratioca Danila Medvedeva. Đoković od danas ima 8.340 bodova, dok je Medvedev sakupio 8.230. Prednost je, dakle, uvećana za 100 ATP poena, pošto je Đoković prošlog ponedeljka imao samo 10 bodva više od ruskog tenisera.

Srbin je eliminisan u drugom kolu prestižnog turnira u Kneževini, ali je izgubio manji broj bodova nego Medvedev u odnosu na pre 12 meseci, pa je Novak dodatno pobegao drugom teniseru sveta.

U Top 10 nije bilo promena, pa je Aleksander Zverev na trećem mestu, Rafael Nadal na četvrtom, novi-stari šampion mastersa u Monte Karlu Stefanos Cicipas je peti, a slede ih Mateo Beretini, Kasper Rud, Andrej Rubljov, Feliks Ože-aAlijasim i Kameron Nori.

SD
Nole stvarno ima sezonu zivota u 2022. Ne moze niko da ga prestigne :cepanje:

Значи селиш се на Тибет?
Одлично, тамо нема интернета па да смараш по форуму...
Samo se ti nadaj, tuzni covece... :D

Izgleda da ce Englezi da izbace Ruse i Beloruse sa WB ove godine.

Ozbiljno namestanje da Nole i dalje bude prvi na listi :cepanje: A ovamo mrzimo Engleze....

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=04&dd=19&nav_id=2142274

Dok No1e radi, Jeca bogoradi.

Zayebava se, boli je patka.

Doduse vidim da je bila tema da su i neki sa foruma isli da ga vide.
Ovaj deluje kao onaj lik sto se nije kupao 30 godina :D Jeca u dobrom drustvu.

Када би савладао предрасуде, па послушао мало шта тај лик прича, сазнао би рецимо да се тушира неколико пута дневно, али ХЛАДНОМ водом ...
I bez sapuna... :D Nisam rekao da se ne kupa nego da izgleda kao taj covek.

Ma cuo sam sta prica,nista novo. Jeca se prima na svakog novog gurua koji se pojavi.

https://sports.yahoo.com/russian-athletes-banned-wimbledon-235129550.html

Navodno ce da izbace Ruse sa Wimbledona.

Doduse ne zna se koje Ruse. Da li samo one sa ruskim pasosem ili i ruse koji se svercuju sa nemackim i kanadskim pasosima.

Ne zna se je l po krvnim zrncima ili po pasosu.
Vec sam napisao gore.

Nema nikakve, ali bas nikakve logike da se bilo koji sportisti izbacuju sa takmicenja. Pogotovo ovi sto su se i zastave odrekli.

Ako bi gledali krvna zrnca to bi vec bio ozbiljan nacizam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back