Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Etp šta je sebi dozvolio. Da izgubi prvo mesto, da ga sponzori napuštaju, milione koje ima će brzo da presuše, Monako i Španija će da mu otkažu gostoprimstvo zbog toga što nije vakcinisan. Prvo mesto je izgubio, sponzore gubi i sve ono u šta je godine ulagao gubi. Hvata se sektaša i budaletina.
Zar neko može da bude takav gubitnik?

Ma razumem ja da si ti 2011te osetio potrebu da se registrujes i hejtujes Novaka.

Pa sto citiras moju poruku ako odgovaras kolegi.
Ti znas zasto sam se registrovao, golube :D

Citiram posto mora i njemu i tebi sve da se nacrta....
Zato sam ti bukvalno nacrtao na sta se odnosi tvoj citat :D

Obratipaznju.jpg

Etp šta je sebi dozvolio. Da izgubi prvo mesto, da ga sponzori napuštaju, milione koje ima će brzo da presuše, Monako i Španija će da mu otkažu gostoprimstvo zbog toga što nije vakcinisan. Prvo mesto je izgubio, sponzore gubi i sve ono u šta je godine ulagao gubi. Hvata se sektaša i budaletina.
Zar neko može da bude takav gubitnik?
Ja jedino postujem to sto je dosledan, iako se uopste ne slazem sa antivakserima.

Dokazao je da mu novac nije najvazniji, bar u ovoj fazi zivota.

Pogledajte prilog 1118028

Ja jedino postujem to sto je dosledan, iako se uopste ne slazem sa antivakserima.

Samo da se ubacim za ovo na kraju. Pa i meni ne bi bila prevelika doslednost da sa 150m odlucim da radim sta hocu i da mi bude svejedno hocu li zaraditi jos 150 ili 0. Mislim, dosledan je kao zaba u Skadarskom jezeru, koja nece u neko vece da predje jerbo "misli" svojom glavom... :roll:

Ima pravo svo na to, kao i navijaci da ga podrze, ali imaju i ostali da se smeju takvim odlukama, uz veliku sprdnju.

Samo da se ubacim za ovo na kraju. Pa i meni ne bi bila prevelika doslednost da sa 150m odlucim da radim sta hocu i da mi bude svejedno hocu li zaraditi jos 150 ili 0. Mislim, dosledan je kao zaba u Skadarskom jezeru, koja nece u neko vece da predje jerbo "misli" svojom glavom... :roll:

Ima pravo svo na to, kao i navijaci da ga podrze, ali imaju i ostali da se smeju takvim odlukama, uz veliku sprdnju.
Ja sam zato napisao "u ovoj fazi zivota" na kraju.

Pravo pitanje da li bi pre 10 godina odustao od igranja zbog (ne)vakcinacije? Sa 20 miliona na racunu umesto 150 miliona? :D

Objasni nam zumbule onda zasto si se registrovao i koji po redu ti je ovo klonirani nalog.

Više puta si trajno banovan.

I opet imas poriv da se registrujes po n-ti put i da smaras ljude na fourmu.

Ne znas ni da citiras poruke kako treba za sve ove godine na forumu.

Objasni nam zumbule onda zasto si se registrovao i koji po redu ti je ovo klonirani nalog.

Više puta si trajno banovan.

I opet imas poriv da se registrujes po n-ti put i da smaras ljude na fourmu.

Ne znas ni da citiras poruke kako treba za sve ove godine na forumu.
Jednom sam trajno banovan. Ovo mi je drugi nalog.

Nacrtao sam ti a ti mi tako zahvaljujes, bas lepo...

Meni se cini da si ti taj naporan lik na forumu, a ne ja :D

Ja sam zato napisao "u ovoj fazi zivota" na kraju.

Pravo pitanje da li bi pre 10 godina odustao od igranja zbog (ne)vakcinacije? Sa 20 miliona na racunu umesto 150 miliona? :D
Da. Skapirao sam poentu. :)

Zato se u toj istoj fazi zivota recimo odlucuje na koketiranje sa sns-om. Jos jedan paradoks moralni, jer, Novak je sinonim za sveca i moral. Kako su dosledni pseudo-nadri tendencijama, tako su i svakoj vlasti dosledni. Ivica Dacic od srece place kad vidi te jeb@ce. :rumenko:

Normalno kada je zaradio milione, ali bojim se da će mu se ti milioni vrlo brzo istopiti.

Novak ponovo obilazi bosanske piramide: Doktor Osmanagić dočekao Đokoviće​

Srpski teniser Novak Đoković priprema se za sezonu na šljaci, a pauzu između turnira još jednom je iskoristio da poseti Bosanske piramide.

IZVOR: B92 SUBOTA, 12.03.2022. | 17:47

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=03&dd=12&nav_id=2120757

Bravo Nole vole! Družiš se sa prevarantima, šamanima i budalama. Zar si na to spao?
Uništio si divnu tenisku karijeru u kojoj si bio Bog. Bio sam tvoj veliki fan i navijač, a sada posle svega što si nam priredio u zadnje vreme nisam više siguran.
A jedino ko se sada veseli su tvoji dušmani i hejteri.

Srpski teniser Novak Đoković priprema se za sezonu na šljaci, a pauzu između turnira još jednom je iskoristio da poseti Bosanske piramide.

Bravo Nole vole! Družiš se sa prevarantima, šamanima i budalama. Zar si na to spao?
Uništio si divnu tenisku karijeru u kojoj si bio Bog. Bio sam tvoj veliki fan i navijač, a sada posle svega što si nam priredio u zadnje vreme nisam više siguran.
A ti ih ne bi obisao jel posto je to nesto sektaski a kao i one u egiptu,moderni covece sirokih shvatanja

Pa kad je pametan. Kome je potrebno normalno obrazovanje kad moze da se ide precicama, sa samanima i guruima koji znaju sve tajne zivota...

Bolje da se druzi sa gospodom iz Monte Karla u nekom jahting klubu.

Nole od danas opet No 1 na rankingu.
Sjajno je odigrao, svaka cast! :ok:

A ti ih ne bi obisao jel posto je to nesto sektaski a kao i one u egiptu,moderni covece sirokih shvatanja
Zarezi i tacke, gde ste nestali? :cepanje:

https://www.telegraf.rs/sport/tenis...ajevo-sef-kuhinje-safet-salihovic?ref=BlicApp

Evo sta Nole jede u Bosni.

- Za predjelo je bila supica na vegetarijanskom bujonu, sa batatom, cveklom, batak tikvicom i orasima. Na makrobilju, brokoliju i rotkvici napravljen je tofu sa gljivama, bilo je tu i vege pecivo. Zatim bezglutenske tortilje, "čili kon karne" na vege bazi. Veganski burger sa pecivom od artičoka, lana i rižinim brašnom, sa veganskom pavlakom i veganskim majonezom. Za dezert je bio kolač bez šećera, od maka, ribizle i čokolade, serviran na javorovom sirupu, a za piće je bio kambuči - fermentirani zeleni čaj.

Kazu i da je u pogledu onoga sto se desavalo na ao neokrnjen.

- Pričali smo o tome, totalno je neokrnjen, nije potresen uopšte, neverovatno je da fura svoj fazon uprkos svemu što mu se desilo.

https://www.telegraf.rs/sport/tenis...ajevo-sef-kuhinje-safet-salihovic?ref=BlicApp

Evo sta Nole jede u Bosni.

- Za predjelo je bila supica na vegetarijanskom bujonu, sa batatom, cveklom, batak tikvicom i orasima. Na makrobilju, brokoliju i rotkvici napravljen je tofu sa gljivama, bilo je tu i vege pecivo. Zatim bezglutenske tortilje, "čili kon karne" na vege bazi. Veganski burger sa pecivom od artičoka, lana i rižinim brašnom, sa veganskom pavlakom i veganskim majonezom. Za dezert je bio kolač bez šećera, od maka, ribizle i čokolade, serviran na javorovom sirupu, a za piće je bio kambuči - fermentirani zeleni čaj.

Kazu i da je u pogledu onoga sto se desavalo na ao neokrnjen.

- Pričali smo o tome, totalno je neokrnjen, nije potresen uopšte, neverovatno je da fura svoj fazon uprkos svemu što mu se desilo.
Uludo sam protracio 2 minuta citajuci ovaj post.

Onaj mali pacenik Ben Rotenberg place na twitteru sto je ispao Meda i sto ce Nole biti prvi za vec je sracunao 55 poena.

Meda sada mora da dodje do polufinala Majamija da bi prestigao Noleta. Prosle godine ispao u 1/4 finalu.

Nemaju sta vise da izmisle. Mora No1e da se vrati na prvo mesto.

A tu ce i ostati kako stvari stoje.

Meda tesko da ce da izdrzi ovaj pritisak zbog ukrajine. Ne verujem da moze do polufinala Majamija.

Tako da No1e ostaje prvi i dalje, a onda ide sezona sljake gde je Meda los, a ni na travi nije nesto.

Samo birokratskim zabranama mogu No1eta da sprece, sportski nikako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back