Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
5-6 milijardi dolara minimumZnaci ne racuna mu se ta zarada od ulaganja,extra znaci ima 5× toliko,da ne brinu hejteri sto ne moze da igra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5-6 milijardi dolara minimumZnaci ne racuna mu se ta zarada od ulaganja,extra znaci ima 5× toliko,da ne brinu hejteri sto ne moze da igra

Veliki samar za rusog.uze na svim poljima.ĐOKOVIĆ POMAŽE UKRAJINSKOM NARODU Teniser sa ratišta objavio Novakove poruke: Javi kako da pomognem!
https://sport.blic.rs/tenis/djokovi...-ratista-objavio-novakove-poruke-javi/lvg2y7l
Od sada samo protiv ovog lika, daće Bog da naš Rus Međed ostano trajno Br 1
Veliki samar za rusog.uze na svim poljima.
Kako se nije obratio i pružio podršku Međedu i ostalim Rusima koji će morati igrati bez zastave i ostalih državnih obeležja?
Promasio si ciljnu grupu.Није ми јасно зашто се палите на наслове Блица који везе са садржајем немају?
Ноле је као велики човек имао приватну преписку са колегом тенисером који је из својих разлога отишао у рат, зато што је то Ноле, то ви не можете да схватите никако, нигде се није опредељивао ни за једну страну у том рату.
Promasio si ciljnu grupu.

Rekao si da se ne palimo na naslovne stranice Blica.Ништа ја нисам ни гађао ни промашио
Написао сам подједнако за све који (знају да) читају
Али да ти подржиш Новака, ма из ког разлога, томе се искрено радујем![]()
Imaju neku racunicu. Nije bitan samo ranking nego i opsti utisak o igracu.Nije dobro za Lakost.
Nasli su zamenu Venus umesto Novaka.
Sa prvog u ATP-u na 1400 i neku u WTA.
S konja na magarca. Sto bi rekao nas narod.
Kome?Švajcarci najavljuju: Novaka će napustiti još jedan sponzor, i to najmoćniji
„Godinama je Lakost u vlasništvu grupacije Maus Freres koja se nalazi u Ženevi. Lakost predstavlja tenis, a osnovana je 1933. godine od strane bivšeg francuskog tenisera Lakost. Od 2017. godine rival Rodžera Federera Novak Đoković je ambasador ovog kultnog brenda, a sada on ima ugovor do 2025. godine vredan 9.000.000 dolara godišnje“, navodi Vajman.
Novaka nije bilo na Australijan openu, a previše odsustva sa turnira smanjilo bi prisutnost brenda.
"Partnerstvo sa Đokovićem nije donelo ništa dobro u skorije vreme. Bivši svetski broj 1 je ređao negativne naslove zbog odbijanja da se vakciniše i imigracionog statusa u Australiji. Za sada bi Maus Freres verovatno volela da se osloni na neko novo lice u reklamama".
https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-lakost-venus-vilijams-raskid-pezo/
----------------------------------------------------
Ako se ovo desi nece biti dobro...
Nemaju para, haha.Racunica je da nemaju para da otmu nekog igraca Nike-u, pa daj sta das.

Njemu licno ne treba, ali treba namiriti caleta, strica i bracu biznismene koji nista ne rade evo vec 20 godina (samo trose)Kome?
Novaku novac vishe ne treba.
Ni ti ni ja niti bilo ko ne zivi od njega...
Nemaju para, haha.
Sponzorisu tenisera br. 1, sta ces vise?
Molim te nemoj vise da se samoubijas na temi... previse je
Njemu licno ne treba, ali treba namiriti caleta, strica i bracu biznismene koji nista ne rade evo vec 20 godina (samo trose)![]()
ma izmislja..nisu zeleli da ga ubace u virtua tenis i sad ovo izmislja.Ovo jednostavno nije tacno.
Igrao sam igricu u kojoj je bio Djokovic, Top Spin 4.
Ne znam sta je tom coveku potrebno da izmislja gluposti.
tako je.Je l' ti shvatas da Nike sponzorise sve zapadne tenisere od njihove 12-te, 13-te godine.
Nema veze da li ce da uspeju ili nece. Da li ce biti 100ti ili prvi.

Cekaj, malopre si napisao da je Lacoste toliko jadan da moze samo Venus od 41 godine da angazuje, i da nema para.Laznog broja jedan.
Srbina i Rusa. I koga jos. Je l' ima jos neka sirotinja.
Je l' ti shvatas da Nike sponzorise sve zapadne tenisere od njihove 12-te, 13-te godine.
Nema veze da li ce da uspeju ili nece. Da li ce biti 100ti ili prvi.
Lakost je na nivou statisticke greske.
Koga oni mogu da angazuju. Venus od 41 godine.
A Nike oteo Naomi Osaku od Adidasa i prosle godine je zaradila vise od Novaka, Nadala i Federera zajedno.
Jasno je da mrzis Novaka, ali nemoj da se brukas sa svojim glupostima.
Ovo ne dokazuje da Lacoste nema para i da zbog toga angazuje Venus Williams. Ovo dokazuje da je Nike jaci igrac od Lacostea.tako je.
nike je recimo sponzor penn statea posto je to poznat univerzitet po sportskom programu.
dobio sam neke njihove stvari i zato znam.
Nose ovi teniseri koje sam naveo.Lacoste niko ne nosi koliko god da mu daju je malo jer je puko brend