Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski teniser Novak Đoković zahvalio je Marjanu Vajdi na celokupnoj saradnji tokom prethodnih 15 godina i poručio da će Slovak uvek ostati deo njegove porodice.

Da Đoković i Vajda završavaju saradnju dogovoreno je još po završetku prošlogodišnjeg ATP finala u Torinu. U utorak je sve i ozvaničeno.

„Marjan je bio uz mene tokom najvažnijih i nezaboravnih trenutaka u karijeri. Zajedno smo postigli neke neverovatne stvari i veoma sam zahvalan na njegovom prijateljstvu i posvećenosti tokom proteklih 15 godina. Iako napušta moj trenerski tim, Maroš će uvek biti deo moje porodice. Ne mogu dovoljno da mu zahvalim za sve što je uradio za mene“, istakao je Novak.

Vajda je tokom svih nemilih dešavanja u Australiji stao u Đokovićevu odbranu. Podršku će mu pružati i u budućnosti, sudeći prema izjavi.

„Tokom zajedičkog rada sa Novakom imao sam sreću da ga gledam kako se oblikuje u igrača kakav je danas. Pamtiću našu saradnju sa ogromnim ponosom i veoma sam zahvalan na uspehu koji smo ostvarili. Ostajem Novakova najveća podrška na terenu i van njega i radujem se novim izazovima“, poručio je 56-godišnji trener.

Novak Đoković se prijavio za masters u Majamiju!

Iako nevakcinisane osobe nemaju mnogo prava u SAD i svi su bili ubeđeni da Novak neće igrati na mastersu u Floridi, srpski teniser je ipak rešio da se prijavi za pomenuti turnir.
Organizatori Majamija su danas objavili spisak učesnika, a na njemu se nalazi ime Novaka Đokovića.

Srpski as nema šta da izgubi, a videćemo da li će na kraju uspeti u svojoj nameri da nastupi u Majamiju.

Svakako neočekivana odluka srpskog tenisera.

Podsetimo, Majami se igra od 23. marta do 3. aprila.

Objektiv

Pa, vidjet ćemo..

Novak uvek ima poštovanja za svakoga...​

Sergej Stakhovski je na frontu. Ukrajinski teniser koji je osvojio četiri titule i šokirao Federera pre osam godina na Vimbldonu je ostavio ženu i decu u Mađarskoj i prijavio se u ukrajinsku rezervu. Iako nema vojnog iskustva on želi da brani domovinu.

h_01745171_680x420.jpg

Iako kaže da je odluka grozna, jasno je da je to morao da učini i dodaje da je srećan što su mu deca mala i ne znaju gde se nalazi.

Rekao je i da mu se javio Novak Đoković.

"On mi je slao poruku podršku, uspeli smo da se čujemo i da malo razgovaramo. Nadal i Federer su ostali tihi, nisam uspeo da ih dobijem. Šteta što se ne oglase, imaju uticaj u svetu, ali ovo nije njihov rat", kaže ovaj teniser.

Nadal je osudio rat i rusku invaziju kao čovek, nije pričao kao teniser. On se posle četvrtfinala u Akapulku na konferenciji oglasio i rekao novinarima da se nada da će užas u Ukrajini biti završen uz što manje gubitaka ljudskih života.

A ono što je Novak uradio pokazuje kakav je čovek.

Sportske net
Dakle, Novak bi se javio (i javlja) svima koji se nadju u nevolji, bez obzira šta je u pitanju. Svejedno, bio Ukrajinac, Rus, Kanadjanin, Aregentinac, Španac.. i to je sasvim normalno.
Drugo je pitanje kako neko od nas to vidi.. slično kao i na AO-u.. bitno je biti čovjek, boriti se za mir i prijateljstvo a ne dolivati ulje na vatru.

Americki senat izglasao sa 48:47 ukidanje vanrednog stanja zbog korone.

Ocekuje se smanjivanje dozivljaja u vezi ulaska u USA i ostalih mera.

A neke novine pominju da ako se to desi ovih dana da ce No1e mozda i na masterse u USA.

Doduse ovih 47 sto su u manjini su Bajdenovi. Tako da ce mozda administracija da opstruira slabljenje mera neko vreme.

Tako da je Majami realnija varijanta.

Očekuje se da se krene u mijenjanje regulative o kovidu u zemlji što bi otvorilo mogućnost Novaku da nastupi i na predstojeća dva Mastersa, u Indijan Velsu i Majamiju. Dakle, to bi moglo da dovede do ukidanja pravila da samo vakcinisani mogu da uđu u zemlju, kao i dozvole da se uđe sa samo negativnim testom ili potvrdom o preležanoj infekciji.

Indijan Vels je na programu od 7. do 20. marta, a Majami od 23. marta do 3. aprila.

POSTUPCI Novaka Đokovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a najnovije saznanje iz njegovog života je za svaki respekt.​

19676_nole3_ig.jpg
Kada jedan od najboljih teniskih trenera - Patrik Muratoglu o vama govori sa divljenjem, onda znate da ste odradili sjajan posao. Muratogluovo divljene prema Đokoviću zasnovano je na njegovom poštovanju ličnih principa i uverenja. Shodno tome, on je naveo situaciju u kojoj je Đoković odbio da ima svoj lik u bilo kojoj video igrici, jer smatra da to šteti mladima. Ovim postupkom on se odrekao ogromne količine novca.
- Daću vam još jedan primer. Novak Đoković je jedini teniser na vrhu koji je odbio da ima svoj lik u video igrici. Zato što veruje da to nije dobro za decu. Dakle, odbio je taj ček. Zaista je to posebno.
On je podržao i Novakov stav o vakcinaciji, kao i njegove postupke tokom torture u Australiji.

- Mislim da je Novakov izbor hrabar. On objašnjava celom svetu zašto je takav šampion. Ne plaši se onoga što će mu se dogoditi i prihvata posledice toga. LJudi mogu imati osećaj da on stavlja tenis na drugo mesto i na neki način jeste tako - verovatno prvi put u životu. - rekao je Muratoglu.

(Alo)

POSTUPCI Novaka Đokovića nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a najnovije saznanje iz njegovog života je za svaki respekt.​

Pogledajte prilog 1114029
Kada jedan od najboljih teniskih trenera - Patrik Muratoglu o vama govori sa divljenjem, onda znate da ste odradili sjajan posao. Muratogluovo divljene prema Đokoviću zasnovano je na njegovom poštovanju ličnih principa i uverenja. Shodno tome, on je naveo situaciju u kojoj je Đoković odbio da ima svoj lik u bilo kojoj video igrici, jer smatra da to šteti mladima. Ovim postupkom on se odrekao ogromne količine novca.
- Daću vam još jedan primer. Novak Đoković je jedini teniser na vrhu koji je odbio da ima svoj lik u video igrici. Zato što veruje da to nije dobro za decu. Dakle, odbio je taj ček. Zaista je to posebno.
On je podržao i Novakov stav o vakcinaciji, kao i njegove postupke tokom torture u Australiji.

- Mislim da je Novakov izbor hrabar. On objašnjava celom svetu zašto je takav šampion. Ne plaši se onoga što će mu se dogoditi i prihvata posledice toga. LJudi mogu imati osećaj da on stavlja tenis na drugo mesto i na neki način jeste tako - verovatno prvi put u životu. - rekao je Muratoglu.

(Alo)
Ovo jednostavno nije tacno.

Igrao sam igricu u kojoj je bio Djokovic, Top Spin 4.

Ne znam sta je tom coveku potrebno da izmislja gluposti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back