Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije nijednom dobio prvog tenisera sveta.

Novak je bio prvi u oba slucaja.

Tako da je Nadal nezasluzeno dosao do titula.
Fakticki jeste broj 1, samo je pitanje kad ce se objaviti rang lista.

Posto si bukvalista, da ti objasnim na sta sam mislio kad sam pisao o Medvedevu. Nije bitno da li je broj 1 ili 2. Pisao sam o kvalitetu danasnjeg tenisa kad je glavni konkurent Medvedev koji ne moze da pobedi istrosenog Nadala.
Doduse, pobedio je Noleta u njemu najvaznijem mecu na US Openu prosle godine.

Nisam video niti jedan tvoj post na ovoj temi otkako je N. izgubio od Veselog, zato sam ti pozeleo dobrodoslicu. Ne sumnjam da si kao moderator bio na drugim temama.

Opsednutost Novakom? Zar nije ovo tema "Novak Djokovic" ? :cepanje:

A da staviš naočare..
Vidi, ne bih više da se bavim tobom, ali tvoja podmetanja nisu dobronamjerna..
Dakle, zamolio bih te da ne spamaš i da ne podmećeš da sam kao pukao, explodirao, da ne dolazim "otkako je N. izgubio.."
Nigdje veze, niti osnova.. da si (a nisi) uporedio moja posjećivanja na drugim temema, lako si se mogao uvjeriti da i tamo ne dolazim zbog ovoga ili onoga nego po potrebi, po nečemu što je vrijedno napisati, po bitnim dogadjanjima, pa i tamo često ne stignem sve da ažuriram.
To ne znači da "nisam na nekoj temi" zbog nečijih insuacija, kao što to zlonamjerno izmišljaš.

Toliko o tome i zamolio bih te, da kao što sam već napisao, više ne spamaš i ne podmećeš - jednostavno, ne izmišljaj. U redu?

A da staviš naočare..
Vidi, ne bih više da se bavim tobom, ali tvoja podmetanja nisu dobronamjerna..
Dakle, zamolio bih te da ne spamaš i da ne podmećeš da sam kao pukao, explodirao, da ne dolazim "otkako je N. izgubio.."
Nigdje veze, niti osnova.. da si (a nisi) uporedio moja posjećivanja na drugim temema, lako si se mogao uvjeriti da i tamo ne dolazim zbog ovoga ili onoga nego po potrebi, po nečemu što je vrijedno napisati, po bitnim dogadjanjima, pa i tamo često ne stignem sve da ažuriram.
To ne znači da "nisam na nekoj temi" zbog nečijih insuacija, kao što to zlonamjerno izmišljaš.

Toliko o tome i zamolio bih te, da kao što sam već napisao, više ne spamaš i ne podmećeš - jednostavno, ne izmišljaj. U redu?
Nije me mrzelo da prelistam temu. Na ovoj temi tvoj poslednji post je bio u sredu. Ispravi me ako gresim?
Tema je bukvalno zamrla od srede i ja sam to konstatovao. Znaci ne izmisljam. U redu?

Nije me mrzelo da prelistam temu. Na ovoj temi tvoj poslednji post je bio u sredu. Ispravi me ako gresim?
Tema je bukvalno zamrla od srede i ja sam to konstatovao. Znaci ne izmisljam. U redu?
Kakve to ima veze, kad, šta i kako sa tvojom nebulozom na moj račun?
Ponovo ću te zamoliti da ne spamaš i ne izmišljaš.. ovdje je tema Novak Djoković a ne ti, ja, neko treći, četvrti..

Kakve to ima veze, kad, šta i kako sa tvojom nebulozom na moj račun?
Ponovo ću te zamoliti da ne spamaš i ne izmišljaš.. ovdje je tema Novak Djoković a ne ti, ja, neko treći, četvrti..
Super. Znaci samo se pisu rezultati i vesti iz medija. Bice zanimljivo. Steta sto je Mec Lopta zatvorena, ubio je forum taj koji je to smislio...

P.S. molim te da mi samo razjasnis sta znaci "spamanje" ? Nije mi poznata ta rec?

Znaci, nakon 2 meseca neigranja tenisa, namerno je slabo odigrao da bi ga pobedio Veseli? Ovo je urnebesno :cepanje:
Jos je gratis izgubio 1. mesto na listi...hahaha

Не пратиш фабулу радње :D
Далеко од тога да је намерно изгубио, Новак то никада не би урадио, само није имао довољну мотивацију да да свој максимум ...
Али распалог Надала ће почистити првом приликом, ако се овај усуди да му изађе на мегдан :mrgreen:

Не пратиш фабулу радње :D
Далеко од тога да је намерно изгубио, Новак то никада не би урадио, само није имао довољну мотивацију да да свој максимум ...
Али распалог Надала ће почистити првом приликом, ако се овај усуди да му изађе на мегдан :mrgreen:
Ahaaaa, nije imao dovoljnu motivaciju :mrgreen:
E pa ako hoce da stigne do Nadala, morace da bude malo vise motivisan :cepanje: Ako ispadne pre polufinala, nista od susreta sa Rafom.

Ahaaaa, nije imao dovoljnu motivaciju :mrgreen:
E pa ako hoce da stigne do Nadala, morace da bude malo vise motivisan :cepanje: Ako ispadne pre polufinala, nista od susreta sa Rafom.

Надал није играо у Дубаију, иначе Новак сигурно не би испао пре него што дође до њега :)
Само је питање кад ће Новаку дозволити да игра неки турнир где игра и Надал :mrgreen:

No1e ulazi ko ruske trupe bez papira i vakcine.

Ili su tako bar zamisljali glupi australijanci. No1e na tenku dolazi da ih pobije.

Uglavnom, Putin je resio koronu za 2 dana. Tako da ne bi trebalo da bude problema.

Evo od sutra se moze u Italiju sa PCR testom. Do Rima bi trebalo da sve bude ok.

Srpski teniser Novak Đoković prvi put posle dve godine nije na prvom mestu na ATP listi.​

Skupo je Novaka koštala rana eliminacija na turniru u Dubaiju, što je iskoristio Danil Medvedev. Đoković je senzacionalno poražen od Jiržija Veselog, 123. tenisera planete, dok je Medvedev stigao do polufinala turnira u Akapulku.

2022-02-23t160826z_977712637_up1ei2n18u0b0_rtrmadp_3_tennis-dubai.jpg

Rus je sada prvi sa 8.615 bodova, dok drugoplasirani Novak Đoković ima 8.465. Novak je do danas na tronu bio još od 3. februra 2020. godine.

Posle čak 361 nedelje imamo novo ime na čelu ATP liste. Zvuči gotovo neverovatno, ali prethodni teniser van takozvane "velike četvorke" koju čine Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej, kojme je uspelo da se nađe na vrhu ATP liste bio je Amerikanac Endi Rodik i to 2004. godine.

Đoković je apsolutni rekorder po broju nedelja na vrhu ATP liste, Rodžeru Federeru je to uspelo zarukom 310 nedelja uzastopno, Rafaelu Nadalu 209, a Endiju Mariju 41. Trocifrenim brojkama mogu da se pohvale i Pit Sampras (286) Džimi Konors (268), Bjern Borg (109), Amdre Agasi (101).

Novak bi mogao da se vrati na tron već 14. marta. Medvedev neće igrati na turniru u Marseju, ša će izgubiti 250 bodova zbog neodbranjene titule iz prošle sezone. Đoković će se vratiti na prvo mesto bar na jednu sedmicu, pa će to biti njegova 362. nedelja na vrhu ATP liste.

Medvedev je 27. teniser koji je uspeo da stigne do prvog mesta ATP liste, a ukupno treći Rus koji se našao na vrhu. To su do sada bili Jevgeni Kafeljnikov i Marat Safin.

Treći na svetu je ostao Aleksander Zverev (7,515), Rafael Nadal je posle titule u Akapulku napredovao jendo mesto i sada je četvrti sa 6.515 bodova. Peti je Stefanos Cicipas (6.445), U Top 10 su još Andrej Rubljov (5.000), Mateo Beretini (4.928), Kasper Rud (3.915), Feliks Ože-Alijasim (3.883) i Hubert Hurkač (3.496), izbacio je iz deset najboljih Janika Sinera (3,495).

SD​

Kako god, Novaka dijeli još nekoliko nedjelja do apsolutnog rekorda na ATP listi.
Tenis se igra dalje.. mnogo toga je neizvjesno prognozirati. Ipak, ostaje nepobitan utisak o dvostrukim standardima, gdje ista pravila ne važe za sve.

I pored svega toga, kada se sve sabere i oduzme po svim parametrima Novak Djoković je najbolji teniser na planneti.
Uzevši u obzir da ima pozitivan skor sa skoro svim teniserima i po tome mu nema ravnog.

Poslednja izmena od moderatora:

Veliki sponzor raskinuo saradnju sa Đokovićem​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doživeo je veliki udarac pošto je francuska kompanija automobila "Pežo" prekinula sponzorstvo za njim, saopštio je Karlos Tavares, generalni direktor "Stelantis grupe".

Tavares je kratko poručio da čuveni proizvođač automobila neće nastaviti saradnju sa Đokovićem, premda je posle deportacije iz Melburna stao uz doskoršanjeg svetskog broja jedan, sa kojim je od 2014. godine imao saradnju.

Đoković je tada, pri potpisivanju ugovora, kazao "da mu je drago što predstavlja veliki francuski automobilski brend priznat u celom svetu, iza kojeg stoji više od 200 godina istorije."

Novak je ove sezone igrao samo u Dubaiju, a u više navrata je isticao da je spreman da plati cenu nevakcinisanja.

Ostaje da se vidi da li će Tavaresova izjava biti ispraćena i zvaničnim saopštenjem ove kompanije, a već sada je jasno da su se obistinile crne slutnje koje su se nadvile s početka godine i cele "frke" u Australiji.

Sportske net

Veliki sponzor raskinuo saradnju sa Đokovićem​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doživeo je veliki udarac pošto je francuska kompanija automobila "Pežo" prekinula sponzorstvo za njim, saopštio je Karlos Tavares, generalni direktor "Stelantis grupe".

Tavares je kratko poručio da čuveni proizvođač automobila neće nastaviti saradnju sa Đokovićem, premda je posle deportacije iz Melburna stao uz doskoršanjeg svetskog broja jedan, sa kojim je od 2014. godine imao saradnju.

Đoković je tada, pri potpisivanju ugovora, kazao "da mu je drago što predstavlja veliki francuski automobilski brend priznat u celom svetu, iza kojeg stoji više od 200 godina istorije."

Novak je ove sezone igrao samo u Dubaiju, a u više navrata je isticao da je spreman da plati cenu nevakcinisanja.

Ostaje da se vidi da li će Tavaresova izjava biti ispraćena i zvaničnim saopštenjem ove kompanije, a već sada je jasno da su se obistinile crne slutnje koje su se nadvile s početka godine i cele "frke" u Australiji.

Sportske net
jbg, kovid jos uvijek hara..

https://nova.rs/sport/tenis/danil-medvedev-ukrajina-rusija-zabrana-takmicenje/

Zabranjen turnir u Moskvi, ITF turniri, Dejvis kup...

ATP dozvolio da se Rusi takmice bez zastave.

Ali pomahnitali Ukrajinci hoce da se Meda izbaci sa GS-ova jer su i to ITF turniri.

Tako da ce po svoj prilici Serbian open biti najjaci turnir ove godine na kom ce igrati dva najbolja tenisera danasnjice Nole i Meda.

Traze i retroaktivno oduzimanje Dejvis kupa koji je osvojila Rusija. Ako im to prodje onda verovatno i GS-ova.

Tako da ko zna, mozda No1e dobije USO prosle godine.

https://nova.rs/sport/tenis/danil-medvedev-ukrajina-rusija-zabrana-takmicenje/

Zabranjen turnir u Moskvi, ITF turniri, Dejvis kup...

ATP dozvolio da se Rusi takmice bez zastave.

Ali pomahnitali Ukrajinci hoce da se Meda izbaci sa GS-ova jer su i to ITF turniri.

Tako da ce po svoj prilici Serbian open biti najjaci turnir ove godine na kom ce igrati dva najbolja tenisera danasnjice Nole i Meda.

Traze i retroaktivno oduzimanje Dejvis kupa koji je osvojila Rusija. Ako im to prodje onda verovatno i GS-ova.

Tako da ko zna, mozda No1e dobije USO prosle godine.
Ovo poslednje bi bio idiotizam veka.
Kako mozes nekome retroaktivno da oduzmes pobedu? :D Jedino da su ga nahvatali za doping ili namestanje. Treceg nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back