Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Činjenica je da bi ispao u polufinalu da nije imao pomoć australijske vlade.

Prvi put u istoriji je neki sportista sprečen da učestvuje na nekom turniru i uzme trofej samo zato što nije hteo da se vakciniše.
To je samo Hitler radio u istoriji. Kad je preko MOK pokusao da zabrani da jevrejski sportisti dodju na olimpijadu u Berlin.
To mu nije uspelo.
Ali zamislite to vreme i taj MOK koji je rekao ne Hitleru.
A ove seronje iz ATP-a cute. Nekom tamo ScoMou i onom Denu i ministru kome argentinci iskopase da je naci i rasista. Bruka i sramota.
Deluje kao kmecanje...

Igrali su 2012 skoro 6 sati i nekoliko lopti je odlucilo da Nolo pobedi. Na US openu koji je isto beton Nadal ga je ugazio dosta puta, tako da tvoja prica ne pije vodu. Ispada da je razlika bas velika, a nije.
Dosta puta??? To je samo u tvojoj glavi.

Igrali su 3 puta ukupno na USO. 2:1 je za Nadala. I sva tri puta je rezultat bio 3:1 u setovima.

Bolje 2:0 nego 2:1

Vodi Novak 30:28 ukupno.

A Nadal je za koliko 7-8 poslednjih godina Novaka dobio samo jednom na GS-u. Na RG-u 2020.
A poslednja pobeda na betonu je bila 2013-te na USO.
Na Vimbldonu ima tu jednu predaju 2007 godine. 15 godina nije dobio Novaka na Vimbldonu. O cemu pricamo ovde uopste..

Strasna dominacija Novaka.

Bolje 2:0 nego 2:1

Vodi Novak 30:28 ukupno.

A Nadal je za koliko 7-8 poslednjih godina Novaka dobio samo jednom na GS-u. Na RG-u 2020.
A poslednja pobeda na betonu je bila 2013-te na USO.
Na Vimbldonu ima tu jednu predaju 2007 godine. 15 godina nije dobio Novaka na Vimbldonu. O cemu pricamo ovde uopste..

Strasna dominacija Novaka.
Netacan odgovor. Skor na GS finalima je 10-7 za Nadala.

1643722335715.png

Kraj polemike :ok:

Lepo, Novak vodi ukupno i u finalima. Na GS Nadal ne moze ni da mu pridje 10 godina. To sto ima je iz vremena kad je Nole bio klinac i sa RG.
I to zato sto je Novak toliko dobar da moze i na sljaci da osvaja RG i igra do kraja. A Nadal ni da pridje blizu kad Novak osvaja na nekoj drugoj podlozi.

Pisac Novakove biografije: Đoković će se vakcinisati​

1643748052-GettyImages-1364496161-750x500.jpg

Danijel Mikš, autor biografije o Novaku Đokoviću, smatra da će srpski as u bliskoj budućnosti doneti odluku da se vakciniše.

Prema onome što se može čuti iz njegovog okruženja, očekujem da se uskoro vakciniše. Možda su finale u Melburnu i Nadalova 21. titula doprineli toj odluci“, rekao je Mikš za austrijski Hojte.

Mikš se osvrnuo i na dešavanja u Beogradu dok je Novak bio u Australiji, sa akcentom na skupove podrške koje je organizovala njegova porodica.

Mislim da se Novak ne slaže sa tim stvarima, ali javno nikada ne bi protivrečio svom ocu. Tako je vaspitan. Sa druge strane, ubeđen sam da ne podržava ono što se događalo u glavnom gradu Srbije tokom ludih dana u Melburnu“,

https://sportklub.rs/tenis/atp/pisac-novakove-biografije-djokovic-ce-se-vakcinisati/

Drzave postaju sve iskusnije u pronalazenju resenja o "dobrovoljnosti" vakcinisanja.
Ja se nadam da bi u tom slucaju otvoreno rekao da je prisiljen na vakcinaciju ako zeli da se bavi svojim poslom.
Stotine miliona drugih ce da vide sebe u toj prici.

A mozda ide i bez vakcinisanja.
Nemacki RTL nedavno je objavio film gde Nole u crkvi zajedno sa drugim vernicima jede (srce) iz iste kasike.
Vise niko nece postavljati pitanje da li je potvrda o prebolelom virusu falsifikovana.
Covek je vernik.
Upisite u google RTL Djokovic Loefel

Drzave postaju sve iskusnije u pronalazenju resenja o "dobrovoljnosti" vakcinisanja.
Ja se nadam da bi u tom slucaju otvoreno rekao da je prisiljen na vakcinaciju ako zeli da se bavi svojim poslom.
Stotine miliona drugih ce da vide sebe u toj prici.

A mozda ide i bez vakcinisanja.
Nemacki RTL nedavno je objavio film gde Nole u crkvi zajedno sa drugim vernicima jede (srce) iz iste kasike.
Vise niko nece postavljati pitanje da li je potvrda o prebolelom virusu falsifikovana.
Covek je vernik.
Upisite u google RTL Djokovic Loefel
Ne znam da li mislimo na isto. Nedavno je Novaka pričestio Njegova Svetost Patrijarh Porfirije. Svi vjernici se pričešćuju iz iste čaše (putira). U putiru su hljeb i vino (tijelo i krv Hristova).

https://informer.rs/sport/tenis/673546/novak-djokovic-pcr-australija

E stvarno ima budala. Hejter podneo krivicnu prijavu protiv nn lica u vezi Novakovih testova.

Tuzilastvo potvrdilo da su testovi autenticni i odbacilo prijavu.

Inace doticni hejter koji je podneo prijavu pod pseudonimom pod kojim je poznat iz afere od pre nekoliko meseci kad je napravio sajt koji je skupljao licne podatke glasaca opozicije. A pre toga je bio poslanik jer se lazno predstavio kao manjina.

Znaci taj bi trebao da ide u zatvor. A glumi nekog pravednika.

Дежурни Новакови критичари добиће данас материјала да коју малицизну провуку јер ће се Новак састати са оним "омраженим злоћом" Вучићем (овдје), иако да мало упрегну закржљале умове разумјели би да је нешто нормално да се предсједници земаља састану са успјешним људима, уључујући и спортисте.

Новак Ђоковић је велики спортиста, велики шампион, истински родољуб и људска величина, што су већ сами по себи опасни "гријеси" зa армију неостварених људи који у олајавању успјешних људи траже смисао својих неостварених живота, но Новак је и екстремно интелигентан млад човјек, што су потврдили буквално сви који су имали прилику да га упознају.
Уосталом то је примјетно и из бројних интервјуа и изјава, показује познавање из бројних области, а богами и збори пет страних језика, енглески, француски, њемачки, италијански и шпански и још неколико језика у довољној мјери да одговори на питања новинара
Човјек може побјећи од много чега, од злих језика јок, Новака ће као спортисту оспоравати ликови оперисани од спорта и који су у школи били ослобођени часова физичког, прозиваће га због интелигенције ликови а видимо и неки форумаши, који нису у стању срочити двије смислене реченице а који богами ни са матерњим језиком нису на ти, а ако се уз то још састане са омраженим "злоћом", ето "муниције" за једну малиозну паљбу.

Но добро, Новак ће наставити своју мисију и надајмо се наставиће писати спортску историју, они који му у сваком потезу налазе и броје "гријехе" то ће чинити шта год урадио, а и тако лавеж дежурних лајаваца однијеће вјетар.

Čuveni Srbin koji je napadao Novaka pitao Tajlija „koliko znači zagrljaj Rafe“​

1643871418-stefanovic-tajli-750x370.jpg

Direktor Australijan opena, Kreg Tajli, proglasio je turnir iz 2022. „najboljim sportskim događajem u istoriji tenisa", iako su ga obeležili brojni skandali.

Tajli je izviždan čim se prvi put pojavio na terenu Australijan opena i to je bila jasna poruka publike, naročito zbog slučaja „Novak Đoković“.

Australijski redari su sa tribina proterivali čak i ljude koji su imali poruke „gde je Šuai Peng“, turnir je ostao bez najboljeg tenisera sveta i naknadno je deportovana i Čehinja Renata Voračova, igrači pozitivni na koronu su nastupali, nije bilo testiranja… Mnogo je kontroverzi po kojima će se turnir pamtiti, ali je Tajliju „sve bilo idealno“.

Sa njim je na TV gostovanju razgovarao Karl Stefanović, poznati australijski novinar srpskog porekla (svojevremeno je kritikovao i prozivao Novaka Đokovića), koji je pitao "šta Tajliju znači zagrljaj Rafe Nadala".

"Mislim da je zagrlio sve koji su radili na Australijan openu u ovom trenutku, a ja sam slučajno stajao tamo. Na kraju krajeva, mislim da je tenis pobedio. Ovaj vikend je bio istorijski vikend, ne samo za tenis, nego za sport u Australiji. Dosta emotivnih trenutaka za mene lično, ali i za ceo tim, završeno je sve u ranim jutarnjim satima posle finala", rekao je Tajli.

Govorio je još o Nadalu.

„Rafa nije izašao sa terena – slikao se tamo dok smo ga u 4 ujutru sređivali. I on je neko ko ovaj trenutak nikada neće zaboraviti. Znam da ni ja lično neću. Naš tim neće. Bilo je mnogo uzbuđenih, prilično umornih ljudi. Volim ovaj posao, volim ljude sa kojima radim. Prilično sam tužan danas jer je došao kraj. Da, možda je bilo stresno, ali to ide uz to", rekao je Tajli dan posle finala.

Stefanović je potom pitao Tajlija kako bi sumirao utiske o celom događaju.

"Ni u snu nismo sanjali da ćemo završiti kao danas. Nadali smo se, sve je dugo trajalo. Rafa je došao u nadi da će odigrati barem jedan meč. Ešli Barti igra kod kuće, uvek ogroman pritisak. Na samom početku prvog dana sam rekao sam da se nadam da će ovo biti događaj iz snova, upravo smo ga imali. Možda se još uvek budimo iz tog sna."

Inače, Karl Stefanović, svojevremeno je prozivao Novaka i pitao Nika Kirjosa "da li da se dozvoli svima ulazak u Australiju, osim Novaku."

"Svi znamo da ga ne volim, ali on donosi neku publiku ovde", rekao je tada Kirjos, što je izazvalo oduševljenje voditelja.

https://nova.rs/sport/australijan-open/kreg-tajli-rafael-nadal-zagrljaj-karl-stefanovic/?utm_medium=?ref=fbnova&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1-dIqkZIBMyzAwWdbI5NlZco_TeRZooCW1J-soUVgvHu_RZqVXTw7WkOE#Echobox=1643873948

MEDVEDEV OTKAZAO NASTUP U ROTERDAMU: Evo kako to utiče na Novaka i prvo mesto ATP liste​

Drugi teniser sveta Danil Medvedev povukao se sa turnira serije 500 u Roterdamu, te tako omogućio Novaku Đokoviću da ostane na prvom mestu ATP liste.

Iako je najavljeno da će nastupati u Holandiji, Medvedev je ipak rešio da odmori posle izgubljenog finala Australijan opena od Rafaela Nadala te neće učestvovati na turniru na kojem je osvajanjem titule mogao da prestigne srpskog asa.

Kada se obrišu poeni sa prvog Grend slema, razlika između njih dvojice biće 90 poena, a s obzirom na to da je Medvedev branio svega 10 bodova u Roterdamu zbog poraza od Lajovića u prvom kolu.

U perspektivi, to ne znači previše, jer bi Novakov "kiks" u Dubaiju, i osvajanje turnira u Akapulku od strane Danila Medvedeva za koji je prijavljen, mogao da znači rotaciju u samom vrhu svetskog tenisa.

Pored Danila Medvedeva, svoje učešće u Roterdamu otkazao je i Janik Siner zbog pozitivnog nalaza na kovid-19, a njih dvojicu će zameniti Žo-Vilfred Conga i Endi Marej koji su dobili specijalne pozivnice.

SD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back