- Poruka
- 72.892
Australijanci prestali da ismevaju Novaka, shvatili da su ispali negativci
https://nova.rs/sport/australijan-o...GdQudUDDM_VO63JYnyIXR5_YmWFQ6uAlBEGgU7QH12IaE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Po cemu je ova slika relevantna za temu Novak Djokovic?![]()
Ne zbog toga vec zbog toga sto unistavaju ljudska prava i slobodu.....na seljacki i kukavicki nacin...pola drzave im tajno pozitivnih po trznim centrima hodaju a njega se svezali da pokazu misice i seljacki karakter.Ako ima mozga da vise nikada ne ide na ta sektaska mesta...Treba ih boNbardovati jer su sprecili nasu svetinju da osvoji rekordni 21. GS![]()
.Pa kad ne bi isao na sektaska mesta igrao bi samo u Rusiji i Srbiji...ne ide to tako...
a rekao im je jos pre 14 godina u pobednickom govoru da zna da nisu zeleli NJEGA da vide sa peharom.
Eto odakle ta negativna energija...
Ne vole ga tamo, to stoji. I podmetali su mu razne gluposti do sada..
Мање/више отворена нетрпељивост према Новаку на АО одавно траје.
Е сад, што се угравирао на том турниру за вјеке вјеков је посебна посластица.
.
To niko ne zna. Nema ga oko 2 godine.Mozda je malo off topic, ali zna li neko gde je Carli nestao? Jel ziv?
Poslednje se secam da smo bili u OK odnosima...
Mislim da je ono najgore...daj Boze da se varam.Mozda je malo off topic, ali zna li neko gde je Carli nestao? Jel ziv?
E jbg. Nije forum bez njega ono sto je bio...Nadam se da gresimo i da ce se ipak pojaviti.Mislim da je ono najgore...daj Boze da se varam.
Mislim da je ono najgore...daj Boze da se varam.
E jbg. Nije forum bez njega ono sto je bio...Nadam se da gresimo i da ce se ipak pojaviti.
Gde je stara ekipa????? Nadam se da su ok svi, puno zanimljivih noci ovde provedenoMozda je malo off topic, ali zna li neko gde je Carli nestao? Jel ziv?