- Poruka
- 22.354
Verovatno misli da nije oborio rekord u osvojenom setu sa najmanje tapnutih loptica pre servisa.
Ili tako nesto veoma bitno.
Ili tako nesto veoma bitno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otac mu je katastrofa, a Nolo je pre neobrazovan i izgubljen nego los, barem se meni tako cini...Novak sve sto je stariji postaje sve losiji covek... U sustini veoma los, kao i njegov pokvareni otac... Sto se tice tenisa sve sto je postigao zasluzio je i jeste jedan od najboljih sportista svih vremena...
Pa pazi on je imao jednu naucenu kulturu i odmerenost u medijima, medjutim to je bila samo ta spoljna zastita koja polako puca i pokauje njegovu sustinu... Bes, mrznju, nezadovoljstvo iako je jedan od najboljih sportista, najbogatijih ljudi u svojoj zemlji, najispunjenijih osoba....Otac mu je katastrofa, a Nolo je pre neobrazovan i izgubljen nego los, barem se meni tako cini...
Golden shower sigurno cuva za prave fanove poput tebeJa bih voleo da je njegova prava strana da zlatno tusira hejtere,dosta se suzdrzavo
Novak sve sto je stariji postaje sve losiji covek... U sustini veoma los, kao i njegov pokvareni otac... Sto se tice tenisa sve sto je postigao zasluzio je i jeste jedan od najboljih sportista svih vremena...
Naravno da jeste, ali se plasi da to prizna, da ga Srbende antivakseri ne razapnu... Nije dobroBarbara tvrdi da je Nole pelcovan.
https://www.vijesti.me/sport/tenis/575079/barbara-set-djokovic-je-vakcinisan
Sad Vilander vise nije mrzitelj i djubre. Sad je realan analiticar i veliki sampionhttps://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-vilander-torino-zavrsni-masters-2021/
„U mojoj glavi je kolala pomisao i mogućnost da Novak neće biti isti igrač posle US Opena. Jer ima 34 godine. ‘Gura’ ka 35. rođendanu i izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo samopouzdanje mnogima. Uništilo bi moje sasvim sigurno. I samopouzdanje Džona Mekinroa, i Bjerna Borga. Mnogih igrača, ali ne i Novaka Đokovića. Stvarno je natčovek. A onda smo shvatili, u dvorani nadaleko najbolji igrač svih vremena“, rekao je Vilander za Eurosport.
ne, nego dokaz da su i najveci noletovi mrzitelji saterani u corsokakSad Vilander vise nije mrzitelj i djubre. Sad je realan analiticar i veliki sampion![]()
Ne, nego ljigavost matorog ......ne, nego dokaz da su i najveci noletovi mrzitelji saterani u corsokak