Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.733
Pravi je primer zmozda su bas zasluzili da ih spici teniskom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sa kim da se sastane u ovoj drzavi kad organizuje nekoliko profi turnira u Beogradu.Sve je to ok, ali objasni mi zasto se sastajao sa Vulinom i Vesicem ako ga politika ne zanima?
Vucicevi satrapi obojica, sta ce on sa njima?
Bas ruzno ponasanje, nisam video niti jednog tenisera da tako besni... Los primer za mlade koji ga prate.
Ne spuštam se na nivo podcjenjivanja i glupih pitanja.Sve je to ok, ali objasni mi zasto se sastajao sa Vulinom i Vesicem ako ga politika ne zanima?
Vucicevi satrapi obojica, sta ce on sa njima?
Nadal, Medvedev...Добро, ако је он лош пример, дај нам ти ко је по твом мишљењу добар пример, на кога млади да се угледају, и да му не смрде чарапе![]()
To sam sve napisao zato sto je neko rekao da se Nolo ne bavi politikom, pa stoga na primer, ne podrzava gradjane svoje zemlje koje prebija policija u centru Beograda. Ali ipak se na neki nacin bavi politikom, ali samo tamo gde nece snositi posledice. Takodje bavi se pravima crnaca u Americi i ekologijom, ali van granica Srbije. Sve selektivnoNe spuštam se na nivo podcjenjivanja i glupih pitanja.
Svi državnici svijeta se sastaju sa svojim vrhunskim (a i dr.) sportistima koji su ponos nacije. Zašto bi Srbija bila izuzetak?
Ako postoji negdje neka druga Srbija, Bosna, Hrvatska.. onda bi to tek bilo za neku raspravu, tako da ovakva mišljenja su kao kapi u okeanu - beznačajna i minorna.
Po vama i vašim mišljenjima, predsjednik, predsjednik vlade, ministri u vladi ne bi trebali (ili smjeli po vama) čestitati uspjeh svoga sportiste, sastajati se sa njim, pa i družiti, biti prijatelj?
Kakva su to nakaradna mišljenja. Sport je sastavni dio svake države, kao dio kulture, obrazovanja, druženja, prijateljstva..
Ako se nekome ne svidja sa kim se Novak sastaje, to je njegov lični problem, i zbog toga ovdje nećemo o politici niti joj je ovdje mjesto.
Najbolji srpski teniser je i najplaćeniji teniser na svetu u 2021. godini.
Pogledajte prilog 1055874
Najbolji svetski teniser Novak Đoković je, kada gledamo zarade u 2021. godini, uspeo da osvoji najviše novca od zarada sa turnira.
Gledano završno sa poslednjim mastersom u sezoni koji je odigran u Torinu gde je Srbin ispao u polufinalu, Novak je osvojio 9.100.547 dolara.
Samo trojica su prešla 5 miliona dolara, a pored Novaka, to su Medvedev i Zverev.
1. Novak Đoković 9.100.547
2. Danil Medvedev 7.481.271
3. Aleksander Zverev 6.420.344
4. Stefanos Cicipas 3.579.155
5. Andrej Rubljov 3.331.378
6. Mateo Beretini 3.231.908
7. Kameron Nori 2.623.881
8. Kasper Rud 2.314.629
9. Hubert Hurkač 2.313.289
10. Janik Siner 2.233.199
Kada gledamo osvojen novac tokom karijere, samo su trojica u istoriji tenisa zaradila devetocifren broj, a to su Novak, Rafa i Rodžer.
Naravno, najviše Novak, 153.520.718, sledi Rodžer Federer sa 130.594.339, Rafa ima 124.961.595 dolara.
Zanimljivo, četvrtoplasirani je Endi Marej koji ima duplo manje od Nadala, a recimo i to da je trenutno drugoplasirani teniser sveta Danil Medvedev tek na 26. mestu po svojenom novcu sa 20.103.411.
Sportske net
To sam sve napisao zato sto je neko rekao da se Nolo ne bavi politikom, pa stoga na primer, ne podrzava gradjane svoje zemlje koje prebija policija u centru Beograda. Ali ipak se na neki nacin bavi politikom, ali samo tamo gde nece snositi posledice. Takodje bavi se pravima crnaca u Americi i ekologijom, ali van granica Srbije. Sve selektivno![]()
Roger Federer is the 7th highest-paid athlete of 2021 with earnings of $90 million, no other tennis player features in top 10
1. Connor McGregor, Mixed Martial Arts, $180 million
2. Lionel Messi, Football, $130 million
3.Cristian Ronaldo, Football, $120 million
4. Dak Prescott, American football, $107.5 million
5. LeBron James, Basketball, $96.5 million
6. Neymar, Football, $95 million
7. Roger Federer, Tennis, $90 million
8. Lewis Hamilton, Formula1, $82 million
9. Tom Brady, American football, $76 million
https://www.sportskeeda.com/tennis/...ings-90-million-tennis-player-features-top-10
Rodja i kad ne igra zaradi 10x vise novca od Nola... Nije dobro
Nolobotovi na aparatima![]()
Sta ovim pokusavas da dokazes? To je zarada od turnira i nema veze sa onim sto sam ja zakacio.
Зато што Новак пази ко су му спонзори, није му само битан износ новца у уговору, и не жели да га спонзорише један NIKE који профитира на експлоатацији деце у Азији, банкари, кладионице и слични тутумрациP.S.
Federer je NARAVNO zaradio daleko vise novca od bilo kojeg tenisera u istoriji, kad se gleda ukupna zarada.
Bravo! To je odraz pravog humaniste! Zato Lacoste i Asics sigurno nikoga ne eksploatise, to je on proverio pre nego sto je potpisao ugovorЗато што Новак пази ко су му спонзори, није му само битан износ новца у уговору, и не жели да га спонзорише један NIKE који профитира на експлоатацији деце у Азији, банкари, кладионице и слични тутумраци
Ono sto si ti stavio je zarada od popularnosti na instagramu. Kakve to ima veze sa sportom.Sta ovim pokusavas da dokazes? To je zarada od turnira i nema veze sa onim sto sam ja zakacio.
Лакоста и Асикс су обични капиталисти, сви су они експлоататори, али тако је организовано људско друштво, то већ излази из домена ове теме. Али NIKE је највећи симбол неолибералног капитализма који грубо крши сва правила нормалног и моралног понашања зарад профита. Погледај мало како изгледа производња у њиховим погонима по Азија где деца раде за мизерну надокнаду. То Новак неће да прихвати и рекламира, као ни било шта друго што профитира на људској несрећи (банке, кладионице) а имао је озбиљних понуда.Bravo! To je odraz pravog humaniste! Zato Lacoste i Asics sigurno nikoga ne eksploatise, to je on proverio pre nego sto je potpisao ugovor![]()
Nema Federerova zarada previse veze sa Instagramom. On je bio jako dobro placen od sponzora i dok Instagram nije izmisljen.Ono sto si ti stavio je zarada od popularnosti na instagramu. Kakve to ima veze sa sportom.
Prvi Konor Mekgregor kojeg mlate ko vola u kupusu. Covek ne pamti kad je poslednji put pobedio nekog.
Ali je iz velike drzave, budala, a takvi su uvek interesantni na instagramu, ima kolko ono 200 miliona pratilaca na gramu i pravi viski. Kao i Rock koji pravi tekilu.
Je l' treba i Novak da pravi rakiju i da se slika 5 puta dnevno sa zestinom na instagramu da bi bio popularan i da bi zaradio vise para.
To sto si napisao je ok, samo mi objasni kako to kladionica profitira na ljudskoj nesreci? Ja u zivotu nisam uplatio ni jedan tiket, kako oni mogu na me nateraju da trosim pare i idem redovno da se kladim? Banka je i dalje glavni nacin za transfer plata i kredita gradjanstvu, mada to mozda bude promenjeno u blizoj buducnosti, kad kriptovalute budu siroko prihvacene svuda.Лакоста и Асикс су обични капиталисти, сви су они експлоататори, али тако је организовано људско друштво, то већ излази из домена ове теме. Али NIKE је највећи симбол неолибералног капитализма који грубо крши сва правила нормалног и моралног понашања зарад профита. Погледај мало како изгледа производња у њиховим погонима по Азија где деца раде за мизерну надокнаду. То Новак неће да прихвати и рекламира, као ни било шта друго што профитира на људској несрећи (банке, кладионице) а имао је озбиљних понуда.
То је нешто што ти не можеш да схватиш. Роџер може да схвати, али га заболе
To sto si napisao je ok, samo mi objasni kako to kladionica profitira na ljudskoj nesreci? Ja u zivotu nisam uplatio ni jedan tiket, kako oni mogu na me nateraju da trosim pare i idem redovno da se kladim?
Pa krivi su ti kreteni sto se navukuЈој брепа онда не профитира на теби, профитира на онима који су јој клијенти. Не могу да те натерају, зато се и труде на разне начине да те навуку, тебе и сваког другог. А кад једном уђеш у машину тешко се излази. Мада је ту кладионица најбенигнија, она ти привидно и даје неку шансу, али дугорочно је убиство. А и навлакуша за све друге облике коцке, који умеју бити много суровији