Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka zvanicna "istorija" objasni zasto imamo DNK koji je na Balkanu bar 2000 godina ako smo "dosli" u 7 . veku.

Do tad vreme je da neko otvori teme u javnom zivotu, bar da ih otvori.

Naravno Hrvati sa krstarice ne mogu da podnesu ovu temu.
Прво да "струка" објасни како је Србин који плаћа порез Монаку постао српски национални херој.Некада давно, српски национални јунаци нису хтели да плаћају порез страним државама, па су дизали буне и устанке или се одметали у шуму, ради избегавања плаћања пореза странцима.Овај наш оде добровољно под скуте странцима.

После тога да "струка" објасни зашто Федерер и Надал плаћају порезе својим државама и није им пало на памет да постану порески обвезници неке микро-кнежевине.

jeste jeste, ali ovi su ipak genijalciPogledajte prilog 688641 :
kamo srece da je mnogo vise takvih

pa da stvarno kazemo da smo nebeski narod

ali nebeskim narodom se moze nazvati onaj narod koji je najvise doprineo covecanstvu

cinjenice su da tu spadaju francuzi , nemci i ameri

bez umanjenja zasluga grcima i kinezima , oni su nekada podigli covecanstvo

kao i egipcani i maje

kamo srece da je mnogo vise takvih

pa da stvarno kazemo da smo nebeski narod

ali nebeskim narodom se moze nazvati onaj narod koji je najvise doprineo covecanstvu

cinjenice su da tu spadaju francuzi , nemci i ameri

bez umanjenja zasluga grcima i kinezima , oni su nekada podigli covecanstvo

kao i egipcani i maje
zasto uvek sa nekim glupostima pokusavate umanjiti bitnost srbskog naroda? zasto uvek pokusavate umanjiti srbe, a uzdizati druge? ako ste srbi, zasto onda ta patoloska potreba UPOREDJIVATI NAS SA DRUGIM , uzdizati druge, a uskracujuci nam neke nase zasluge?

zasto uvek sa nekim glupostima pokusavate umanjiti bitnost srbskog naroda? zasto uvek pokusavate umanjiti srbe, a uzdizati druge? ako ste srbi, zasto onda ta patoloska potreba UPOREDJIVATI NAS SA DRUGIM , uzdizati druge, a uskracujuci nam neke nase zasluge?
ja mislio pricamo ozbiljno i kako jeste.da ozbiljno sagledamo sebe i nas polozaj .

samo tako mozemo rasti , ne uljuljkujuci se u bajke.

al ako hoces .

naravno , najbolji smo od svih , najvise smo doprineli kulturi , muzici i slikarstvu.

naravno i gradjevinarstvu i inzinjeriji

nasi automobili su najbolji , nasi avioni takodje.

ja mislio pricamo ozbiljno i kako jeste.da ozbiljno sagledamo sebe i nas polozaj .

samo tako mozemo rasti , ne uljuljkujuci se u bajke.

al ako hoces .

naravno , najbolji smo od svih , najvise smo doprineli kulturi , muzici i slikarstvu.

naravno i gradjevinarstvu i inzinjeriji

nasi automobili su najbolji , nasi avioni takodje.
sta sve to sto si ti nabrojao ima veze sa srbskim narodom i srbstvom i sa djokovicevom izjavom? nismo mi, nedaj boze rvati pa da se iz frustracija poredimo sa drugim

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!

Instagram/printscreen

08:10 Tenis 5
informer.rs | 24. 04. 2020.

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!
Naš najbolji teniser Novak Đoković uključio se uživo u razgovor njegove supruge Jelene sa pratiocima na Instagramu, a glavna tema bile su knjige

Novak se u jednom trenutku uključio u program, i to nakon što je dobio poziv Jelene koja je govorila o knjigama.
(VIDEO) JELENA, KONCENTRIŠI SE, BRE! Đokovići odgovorili na izazov!
- Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane - obratila se Jelena Novaku.

- Da, kontroverzne - odgovorio je Nole.
- Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost - dodala je Jelena, da bi Novak kroz osmeh nastavio:
- Ne znam, šta god da kažem uzima se onako...
332978_djokovic-830x0_iff.jpg

Instagram/printscreen
Jelena je potom upitala svog supruga koje knjige čita.
- Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju?
- Ne pada mi na pamet sada. Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...
- Nebeski narod - uskočila je Jelena.
- Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića.
Jelena je u međuvremenu prekinula Novakovo izlaganje, a potom su imali zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Đoković vratio sa knjigov Jovana Deretića u rukama.
332977_djokovic-2-830x0_iff.jpg

Instagram/printscreen
- Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.
- Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.
Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu
- jasan je bio Novak.

https://informer.rs/sport/tenis/512...od-novakova-izjava-zbog-koje-obozaviti-srbiji

Dokovic se priprema za buducu politicku karijeru. Imace svojuu politicku stranku i puca na poziciju predsednika RS
Novak sto vise prica sve vise deluje kao naivna osoba.
Iskreno se nadam da nece postati zrtva prevaranata i laskavaca.

Прво да "струка" објасни како је Србин који плаћа порез Монаку постао српски национални херој.Некада давно, српски национални јунаци нису хтели да плаћају порез страним државама, па су дизали буне и устанке или се одметали у шуму, ради избегавања плаћања пореза странцима.Овај наш оде добровољно под скуте странцима.

После тога да "струка" објасни зашто Федерер и Надал плаћају порезе својим државама и није им пало на памет да постану порески обвезници неке микро-кнежевине.
Ti ocito ne poznajes poreski sistem Monaka.
Kad imas drzavu iz cijeg budzeta ce da nam predsednik "daje" 100 evra gradjanima ili u kojoj funkcioneri imaju nekoliko plata postavlja se pitanje koji debil bi bio raspolozen da placa porez takvoj zemlji - da svakojaki trutovi posle raspolazu tim novcem.

Drugo - nije ni zaradio novac u Srbiji , od zemlje nije dobio nista.
Jos covek da milion evra pomoci.
I onda ce se naci neki debil da se jos pita sto ne placa porez u Srbiji.

Ovde bi svi valjda voleli da se mi svi iselimo radimo preko a saljemo pare u Srbiju a ne moramo ni da dodjemo.

Siti smo mi svi vasih definicija patriotizma.

Da,zbog toga sto su ih ovde nonstop sabotirali ni dinar nisu zasluzili,jesi cuo za familiju market? Eto to su im sasekli jer nisu mafija i politicari,hteli su da rade nisu im dali,placali bi porez ali su posteno zaradjen novac hteli da umnoze sto ovde ne prolazi,pa su lagali da nisu na 25om maju platili struju da ce im uzeti terene a on ulozio u onaj raspad od supe koji je bio,beda od vlasti

Da,zbog toga sto su ih ovde nonstop sabotirali ni dinar nisu zasluzili,jesi cuo za familiju market? Eto to su im sasekli jer nisu mafija i politicari,hteli su da rade nisu im dali,placali bi porez ali su posteno zaradjen novac hteli da umnoze sto ovde ne prolazi,pa su lagali da nisu na 25om maju platili struju da ce im uzeti terene a on ulozio u onaj raspad od supe koji je bio,beda od vlasti

Ne znam za to, ali da li si ti čuo za firmu Novakove tašte koja gradi mini hidoelektrane? Dobre poslove je odradila u Srbiji i to baš uz pomoć vladajućeg režima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back