Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priznati imunolog otkrio sve što nije smeo: Ne bih vakcinisao ni kuče, a kamoli dete!
Umiremo jer smo poslužili kao hrana za nečiji Ego. A nakon ove greške - nema povratka, jasan je dr Sladoljev
MEDICINA 02.03.2017. - 17:40h Autor: dnevno.hr

110811_dr-srecko-sladoljev_ls.jpg

Poznati hrvatski imunolog dr Srećko Sladoljev pre nekoliko dana vratio se iz Brisela sa rasprave o vakcinama na kojoj je gostovao kao predavač i koja je prvobitno trebalo da se održi u Evropskom parlamentu.

Ali, iako već javno najavljena, samo nekoliko dana pre održavanja rasprave, naprasno je zabranjena i preseljena u dvoranu u blizini parlamenta.

Reč je o vrlo neobičnom potezu uskraćivanja demokratske rasprave o jednom medicinskom postupku kao što je vakcinisanje. Došlo je do gušenja i očitog zataškavanja događaja koji je samo trebalo naučno da ispita sigurnost vakcina koja se ubrizgavaju svim Evropljanima, nekima i prisilno.

lg.php

Zbog toga smo dr Srećka Sladoljeva upitali za utiske, a on je ovim putem, između ostalog "struku" pitao: Ako se vakcine ne smeju ispitivati, jesu li one uopšte medicina?

Pročitajte intervju koji je u mnogim zemljama zabranjen:

Gospodine Sladoljev, što se zapravo dogodilo u Briselu, na svom Fejsbuku ste napisali da je "situacija gora nego što mislimo"? Po pitanju čega?

To je lični doživljaj slike sveta oko mene. Na Fejsbuku sam slobodniji da izrazim ono što osećam. Obraćam se onima koji su me iz nekog razloga prepoznali kao "prijatelja". A prijateljima se možemo poveriti? Na oči naviru slike, s jedne strane njih niti tuce s nagomilanim bogatstvom koje je jednako sveukupnoj materijalnoj bedi polovine stanovništva sveta, a ti, gle, ne mogu spavati od brige šta će s njima biti!

Pulmolog iz Tiršove savetuje roditelje: Ovako ćete izgraditi jak imunitet deci bez lekova!

Treba napraviti frku, vidjeno mnogo puta.

Zaista su glupi, ne volim to da napisem, ali optuziti nekoga da je protiv vakcine koja jos nije napravljena, Boze me prosti, stvarno da se triput prekrstim.

Nole nije bio iskljuciv, ali znamo i mi da bi samo ludak pristao da se vakcinise za par meseci, a jos strucnjaci nemaju pojma kad ce biti vakcina i kakve ce onda biti reakcije na istu.

Budalastine!

Novak donirao četiri respiratora i 20 kliničkih monitora

Fondacija Novak Đoković započela je dopremanje medicinske opreme zdravstvenim ustanovama koje leče pacijente od COVID-19 virusa. Prva pristigla medicinska oprema, u vidu četiri respiratora i 20 kliničkih monitora za praćenje stanja pacijenata, donirana je Kliničkom centru u Kragujevcu, kako bi olakšala napore lekara i zdravstvenih radnika koji se bore protiv COVID-19.

Novak_%C4%90okovi%C4%87.,_Foto_STarsport_594x940

U dogovoru sa nadležnim državnim institucijama, najvredniji deo donacije, CT SCAN sa svom dodatnom opremom i četiri aparata za neinvazivnu ventilaciju uz veliki broj setova, biće raspoređeni Infektivnoj klinici u Beogradu i Klinici za Pulmologiju KCS, s obzirom da se najteže oboleli pacijenti od ovog virusa leče u navedenim ustanovama. U sklopu donacija, Kliničkom centru u Kosovskoj Mitrovici biće dopremljena dva respiratora.

- Trudili smo se da prikupimo informacije šta je najpotrebnije medicinskim ustanovama, ne samo u Beogradu nego i u onim gradovima u Srbiji gde su takođe bila žarišta, kao i da nabavimo najkvalitetniju dostupnu opremu. Nastavljamo i dalje da pratimo situaciju. Još jednom izražamo veliku zahvalnost svim zdravstvenim radnicima na ogromnom požrtvovanju i danonoćnom radu da bi svi pacijenti bili zbrinuti, lečeni i uspešno izlečeni- izjavila je Jelena Đoković globalna direktorka i ko-osnivač Fondacije Novak Đoković.

U narednim danima Fondacija će isporučiti neophodnu medicinsku opemu i drugim COVID centrima širom Srbije koja uključuje još 10 respiratora, rendgen aparate, monitore za vitalne funkcije, specijalne klompe i drugu opremu koja će biti raspoređena u skladu sa potrebama tih zdravstvenih ustanova.

https://direktno.rs/korona/269865/n...EyVmWLPhTmMotkvS9CNfd52eAdz_TJ0BrjiWuZXB7ZRtk

Ovaj je našao da se reklamira preko Novaka. :dash:
Izvini, ali moram da ti kažem da ne naturaš svoja "mišljenja" nikome. Novak je samo dao svoje mišljenje ne prozivajući one koji misle drugačije. A da budem malo oštriji. Vi koji naturate svoja mišljenja narodu ste bagra i prevaranti. Koliko ste "vakcina" ubrizgali svetu koje nisu imale nikakav uticaj? Mešavina vode i soli. Majku ti bezobraznu. :evil: l:
Ti si epidemiolog? Bagro plaćenička i zločinče. Radiš za farmaceutsku mafiju. :rtfm:

Verovatno ima istine u tvojim rečima jer se u proces vakcinisanja zavukla bagra kao i u svaku ljudsku aktivnost.
Danas ništa više na svetu nije čisto.
Šarlatani i prevaranti u nauci, lopovi u politici, pedofili u crkvi, lobisti u zdravstvu........

Samo jednu stvar moramo priznati.
Vakcinisanjem je iz naše stvarnosti eliminisan ceo niz smrtonosnih bolesti (da ne nabrajam) koji je svake godine uzimao milione ljudskih života.
Nažalost, neke bolesti koje su bile deo istorije i koje smo zaboravili zbog antivakserskog pokreta se vraćaju i ponovo nepotrebno odnose nove ljudske živote.

Ko ovo ne želi da prizna gori je od bagre koja zarađuje na neproverenim i lažnim vakcinama.

Vakcinisanjem je iz naše stvarnosti eliminisan ceo niz smrtonosnih bolesti (da ne nabrajam) koji je svake godine uzimao milione ljudskih života.
Nažalost, neke bolesti koje su bile deo istorije i koje smo zaboravili zbog antivakserskog pokreta se vraćaju i ponovo nepotrebno odnose nove ljudske živote.
Тачно. Кад је вакцина билка вакцина. :ok:

Овоме што сад производе као вакцину не може да се верује. Треба да прођу деценије.

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!

Instagram/printscreen

08:10 Tenis 5
informer.rs | 24. 04. 2020.

(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!
Naš najbolji teniser Novak Đoković uključio se uživo u razgovor njegove supruge Jelene sa pratiocima na Instagramu, a glavna tema bile su knjige

Novak se u jednom trenutku uključio u program, i to nakon što je dobio poziv Jelene koja je govorila o knjigama.
(VIDEO) JELENA, KONCENTRIŠI SE, BRE! Đokovići odgovorili na izazov!
- Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane - obratila se Jelena Novaku.

- Da, kontroverzne - odgovorio je Nole.
- Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost - dodala je Jelena, da bi Novak kroz osmeh nastavio:
- Ne znam, šta god da kažem uzima se onako...
332978_djokovic-830x0_iff.jpg

Instagram/printscreen
Jelena je potom upitala svog supruga koje knjige čita.
- Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju?
- Ne pada mi na pamet sada. Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...
- Nebeski narod - uskočila je Jelena.
- Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića.
Jelena je u međuvremenu prekinula Novakovo izlaganje, a potom su imali zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Đoković vratio sa knjigov Jovana Deretića u rukama.
332977_djokovic-2-830x0_iff.jpg

Instagram/printscreen
- Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.
- Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.
Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu
- jasan je bio Novak.

https://informer.rs/sport/tenis/512...od-novakova-izjava-zbog-koje-obozaviti-srbiji

Dokovic se priprema za buducu politicku karijeru. Imace svojuu politicku stranku i puca na poziciju predsednika RS

Instagram/printscreen

Naš najbolji teniser Novak Đoković uključio se uživo u razgovor njegove supruge Jelene sa pratiocima na Instagramu, a glavna tema bile su knjige

Novak se u jednom trenutku uključio u program, i to nakon što je dobio poziv Jelene koja je govorila o knjigama.
- Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane - obratila se Jelena Novaku.

- Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost - dodala je Jelena, da bi Novak kroz osmeh nastavio:

Instagram/printscreen
- Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju?
- Ne pada mi na pamet sada. Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...
- Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića.
Jelena je u međuvremenu prekinula Novakovo izlaganje, a potom su imali zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Đoković vratio sa knjigov Jovana Deretića u rukama.

Instagram/printscreen
- Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.
- Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.
Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu
- jasan je bio Novak.

https://informer.rs/sport/tenis/512...od-novakova-izjava-zbog-koje-obozaviti-srbiji

Dokovic se priprema za buducu politicku karijeru. Imace svojuu politicku stranku i puca na poziciju predsednika RS
Jedino ako je lud da se kandiduje. Sa tolikim parama treba da se povuce na neko ostrvo i zasluzeno provede ostatak zivota u Edenu.

не лупетај

новак се овде интересује за историју и порекло свог народа, што је врло похвално

ко зна шта би све открили нпр када би сте се ви потурићи угледали на њега и мало прочешљали своје порекло ;)

Instagram/printscreen

Instagram/printscreen

Instagram/printscreen
- jasan je bio Novak.

Nole, gasi instagram, to je 5G, sve ce vas zaraziti.
A i sacuvace tvoju karijeru. :confused:

не лупетај

новак се овде интересује за историју и порекло свог народа, што је врло похвално

ко зна шта би све открили нпр када би сте се ви потурићи угледали на њега и мало прочешљали своје порекло ;)
znas koliko znam turaka, koji perfektno govore srbski, a preko 150 god su u turskoj. svi znaju ko su, svoje poreklo i familije od kojih su potekli. nije samo emir kusturica izuzetak. ubedjen sam da i ovi nasi znaju koji su im koreni

Djoki sve je to lepo nego zasto ti ne drzis svoje pare u nebeskoj Srbiji , ne placas poreze ... kako tvoja Jelena preko svoje mame susi nebeske reke Srbije .. zapitas li se ti to nekada...
Ђовак плаћа порез у Монаку, а општепознато је да су то чисти Срби(по Деретићу) -нека етрурска линија.

Исушивање река се врши да би лакше дошли до вредних артефаката Винчанске културе и да би доказали да су наши преци дошли из Индије.

Neka zvanicna "istorija" objasni zasto imamo DNK koji je na Balkanu bar 2000 godina ako smo "dosli" u 7 . veku.

Do tad vreme je da neko otvori teme u javnom zivotu, bar da ih otvori.

Naravno Hrvati sa krstarice ne mogu da podnesu ovu temu.

Puk'o covjek k'o kokica.
Tek sada izlaze na vidjelo posljedice njegove svaleracije s cigankom.
Tu mracnu kletvu koja mu je pomutila pamet, nosit ce do kraja zivota.
S druge strane, sam pao, sam se ubio.
Tako je to kad se petljas u crnu magiju, tu ni Sveta gora vise ne pomaze.
Zamisljam kako Dojkana na kraju u ludjackoj kosulji odvode u Lazu, a on se izbezumljeno na sav glas dere: "SOYLENT GREEN IS PEOPLE!!!"

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back