ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
......da stvore sebi put da prodaju vdu i so kao vakcinu.Lud svet..napadaju Novaka zbog vakcine koja ne postoji.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......da stvore sebi put da prodaju vdu i so kao vakcinu.Lud svet..napadaju Novaka zbog vakcine koja ne postoji.....
Ovaj je našao da se reklamira preko Novaka.
Izvini, ali moram da ti kažem da ne naturaš svoja "mišljenja" nikome. Novak je samo dao svoje mišljenje ne prozivajući one koji misle drugačije. A da budem malo oštriji. Vi koji naturate svoja mišljenja narodu ste bagra i prevaranti. Koliko ste "vakcina" ubrizgali svetu koje nisu imale nikakav uticaj? Mešavina vode i soli. Majku ti bezobraznu.l:
Ti si epidemiolog? Bagro plaćenička i zločinče. Radiš za farmaceutsku mafiju.![]()
Тачно. Кад је вакцина билка вакцина.Vakcinisanjem je iz naše stvarnosti eliminisan ceo niz smrtonosnih bolesti (da ne nabrajam) koji je svake godine uzimao milione ljudskih života.
Nažalost, neke bolesti koje su bile deo istorije i koje smo zaboravili zbog antivakserskog pokreta se vraćaju i ponovo nepotrebno odnose nove ljudske živote.
Овоме што сад производе као вакцину не може да се верује. Треба да прођу деценије.
Jedino ako je lud da se kandiduje. Sa tolikim parama treba da se povuce na neko ostrvo i zasluzeno provede ostatak zivota u Edenu.![]()
Instagram/printscreen
08:10 Tenis 5
informer.rs | 24. 04. 2020.
(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!
Naš najbolji teniser Novak Đoković uključio se uživo u razgovor njegove supruge Jelene sa pratiocima na Instagramu, a glavna tema bile su knjige
Novak se u jednom trenutku uključio u program, i to nakon što je dobio poziv Jelene koja je govorila o knjigama.
(VIDEO) JELENA, KONCENTRIŠI SE, BRE! Đokovići odgovorili na izazov!
- Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane - obratila se Jelena Novaku.
- Da, kontroverzne - odgovorio je Nole.
- Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost - dodala je Jelena, da bi Novak kroz osmeh nastavio:
- Ne znam, šta god da kažem uzima se onako...
![]()
Instagram/printscreen
Jelena je potom upitala svog supruga koje knjige čita.
- Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju?
- Ne pada mi na pamet sada. Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...
- Nebeski narod - uskočila je Jelena.
- Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića.
Jelena je u međuvremenu prekinula Novakovo izlaganje, a potom su imali zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Đoković vratio sa knjigov Jovana Deretića u rukama.
![]()
Instagram/printscreen
- Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.
- Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.
Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu - jasan je bio Novak.
https://informer.rs/sport/tenis/512...od-novakova-izjava-zbog-koje-obozaviti-srbiji
Dokovic se priprema za buducu politicku karijeru. Imace svojuu politicku stranku i puca na poziciju predsednika RS
Jedino ako je lud da se kandiduje. Sa tolikim parama treba da se povuce na neko ostrvo i zasluzeno provede ostatak zivota u Edenu.
Dokovic se priprema za buducu politicku karijeru. Imace svojuu politicku stranku i puca na poziciju predsednika RS
Nole, gasi instagram, to je 5G, sve ce vas zaraziti.![]()
Instagram/printscreen
08:10 Tenis 5
informer.rs | 24. 04. 2020.
(FOTO) NIJE SLUČAJNO DA SU SRBI NEBESKI NAROD! Novakova izjava zbog koje će ga OBOŽAVITI U SRBIJI!
Naš najbolji teniser Novak Đoković uključio se uživo u razgovor njegove supruge Jelene sa pratiocima na Instagramu, a glavna tema bile su knjige
Novak se u jednom trenutku uključio u program, i to nakon što je dobio poziv Jelene koja je govorila o knjigama.
(VIDEO) JELENA, KONCENTRIŠI SE, BRE! Đokovići odgovorili na izazov!
- Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane - obratila se Jelena Novaku.
- Da, kontroverzne - odgovorio je Nole.
- Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost - dodala je Jelena, da bi Novak kroz osmeh nastavio:
- Ne znam, šta god da kažem uzima se onako...
![]()
Instagram/printscreen
Jelena je potom upitala svog supruga koje knjige čita.
- Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju?
- Ne pada mi na pamet sada. Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...
- Nebeski narod - uskočila je Jelena.
- Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje, nego da smo starosedeoci. Čitam knjige Deretića, evo da pokažemo i koja je i pozdravimo gospodina Deretića.
Jelena je u međuvremenu prekinula Novakovo izlaganje, a potom su imali zanimljiv dijalog o Kosovskom boju, da bi se Đoković vratio sa knjigov Jovana Deretića u rukama.
![]()
Instagram/printscreen
- Serbi, narod i rasa! Veliki pozdrav za profesora kog lično poznajem. Vrlo je interesantno, ne bih ništa da govorim. Vidim da se i danas provlači kroz novine nešto što sam rekao.
- Svako od nas treba da bude otvorenog uma i da uradi svoje istraživanje. Da budemo svesni da je istina negde između. Ako pratimo jednu stranu informisanja, to teško može da nas učini realnim.
Mene čitanja gospodina Deretića, Vidojevića i Damjanovića jako inspirišu. Ona izreka da smo nebeski narod nije slučajna. Tu ću završiti. Ja težim kao tome da smo starosedeoci, ima dosta dokaza. Veliki pozdrav za sve one koji se bore za istinu - jasan je bio Novak.
https://informer.rs/sport/tenis/512...od-novakova-izjava-zbog-koje-obozaviti-srbiji
znas koliko znam turaka, koji perfektno govore srbski, a preko 150 god su u turskoj. svi znaju ko su, svoje poreklo i familije od kojih su potekli. nije samo emir kusturica izuzetak. ubedjen sam da i ovi nasi znaju koji su im koreniне лупетај
новак се овде интересује за историју и порекло свог народа, што је врло похвално
ко зна шта би све открили нпр када би сте се ви потурићи угледали на њега и мало прочешљали своје порекло![]()
koji idiot mozes biti i njega optuziti sa tim nebulozama? verovatno je i SPC isto tako zla?Djoki sve je to lepo nego zasto ti ne drzis svoje pare u nebeskoj Srbiji , ne placas poreze ... kako tvoja Jelena preko svoje mame susi nebeske reke Srbije .. zapitas li se ti to nekada...
jeste jeste, ali ovi su ipak genijalciaha , mnogo smo dobri
Ђовак плаћа порез у Монаку, а општепознато је да су то чисти Срби(по Деретићу) -нека етрурска линија.Djoki sve je to lepo nego zasto ti ne drzis svoje pare u nebeskoj Srbiji , ne placas poreze ... kako tvoja Jelena preko svoje mame susi nebeske reke Srbije .. zapitas li se ti to nekada...