mirka*
Veoma poznat
- Poruka
- 14.205
hvala na dobrodosliciPozdrav, dobro došla.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala na dobrodosliciPozdrav, dobro došla.![]()
Kralj
Koliko je uradio...svi smo mi njemu duzniNista nije duzan niti je trebo da da
kako se to onda radi? ispod zita? kako uvek ...... i omalovazavate legenduto se ne radi uz medijsku pompu
ovaj je jeo ..... da novak nikad nista nebi daoja cu dati 10 000 evra ako bude potreba za cijanidom u Srbiji
Pusti politiku,ima ovde pacova sto su negirali Novaka,ko sampiona ko covekaovaj je jeo ..... da novak nikad nista nebi dao
nisam znao za ovaj podatak. legenda jeIlke ima bar 7 dana da sam naišao na članak sa tim naslovom. Obradovao sam se, a onda pročitao članak. 11 miliona se odnosi na fondaciju koju vodi Jelena. To su uglavnom prikupili donacijama bogatih ličnosti koje su uručili na donatorskim večerima. Ta sredstva idu za izgradnju vrtića i osnovnih škola u Srbiji.
Nije važno ko i kako. Samo sam prvo shvatio da je iz svog džepa donirao još 11 miliona €. Od njega je milion dovoljno i svaka mu čast.legenda je
+nas Srbinlegenda je
Novak je kralj...e sad koliko god dao...naces idiote koji ce mu prepisivati porez ,a navijaju za SvajcarcaNije važno ko i kako. Samo sam prvo shvatio da je iz svog džepa donirao još 11 miliona €. Od njega je milion dovoljno i svaka mu čast.
nasa SRBENDA, divim mu se. kako stoicki podnosi sve nepravde koje mu serviraju, a on ponosno na vrhu+nas Srbin![]()
Novak je jedan jedini,kralj kraljevanasa SRBENDA, divim mu se. kako stoicki podnosi sve nepravde koje mu serviraju, a on ponosno na vrhu
Nije sam i da to uradi .Prema tome dabome .Trazice vucic na to pdv
LjudinaItalijani beskrajno zahvalni, Novakova donacija Bergamu!
Neverovatan je čovek Novak Đoković.
Kao teniser je najbolji na svetu, a pokazao se i kao veliki dobrotvor tako što je pomogao svoju zemlju koja je pogođena koronavirusom doniravši milion evra.
Nije to sve, on je donirao i Italijanima pozamašnu sumu novca, kako su preneli italijanski mediji.
"Nikada ne bismo očekivali da na našem računu iz banke vidimo donaciju sa tako prestižnim imenom. U ovim vremenima, mnoge kompanije, pojedinci i asocijacije su bile uz nas i hvala svima za njihovu velikodušnost. Ali, čitajući da je među imenima donatora i ime najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, to je stvarno oduševilo", rekao je Piter Asembergs, glavni i odgovorni za zdravstveni centar u zapadnom Bergamu.
"Đokovićeva važna donacija, objavljena juče, dozvoliće nam da se modernizujemo i proširimo prostor za intenzivnu negu, a pomoći će nam i da unapredimo našu opremu", ističu u Bergamu.
------------------
![]()
itekakoA Novaka volis da li je tako ...![]()
Ovaj je našao da se reklamira preko Novaka.Novaku uzvratio i doktor Kon: ''Stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći''
Nižu se reakcije posle jučerašnjeg neočekivanog stava najboljeg tenisera sveta.
![]()
Vest da je Novak Đoković protiv vakcinacije i da bi bio u problemu ako bi vakcina bila obavezni uslov za nastavak takmičenja izazvala je reakcije ne samo u domaćim, već i u engleskim medijima, a reagovao je i doktor Predrag Kon, naš vodeći epidemiolog.
On se oglasio na Fejsbuku i utisak je da ga je Novakova izjava razočarala.
''Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći.
Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj'', objasnio je Kon, a prenose brojni mediji.
https://www.sportske.net/vest/tenis...na-uverenja-i-tu-vise-nema-pomoci-406473.html