Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стаклен круна коју је добио јуче у Прагу.
5bc8e6074989cc0be6df0000-264051.jpg

То посматрају на великом екрану смештеном на крову О2 арене, снимке изјава Федерера, Надала, Ивана Лендла, Бориса Бекера које је Шћепанку као изненађење припремио сам Ноле.

Tajnůstkář Djokovič přichystal Štěpánkovi velké překvapení!

Měl z toho oči navrch hlavy. Doslova i obrazně. Radek Štěpánek nevěřícně pozoroval z kurtu kostku pod střechou O2 areny, kde se střídaly vzkazy nejlepších světových tenistů, jak je během uplynulých týdnů natočil a dal dohromady Novak Djokovič.

Новак Ђоковић јури Федерера. Хоће ли успети још ове године да га стигне?

Djokovič stíhá Federera. Podaří se mu ještě letos vyrovnat rekord legendy?

Dnes 13:30 - Praha
To, co předvádí Novak Djokovič od léta na kurtech, je nevídané! Jednatřicetiletý Srb chtěl po zklamání na French Open vynechat travnatou část sezóny. Nakonec si to ale rozmyslel a udělal dobře. Od Wimbledonu doslova řádí, letí žebříčkem vzhůru, sbírá jeden titul za druhým, a ještě letos může v počtu zisku nejcennějších trofejí dohnat famózního Rogera Federera.

5bc985bf25debed1102e0200-264062.jpg

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/...e-mu-jeste-letos-vyrovnat-rekord-legendy.html

- - - - - - - - - -

Dpk7hLjUUAEhgv4.jpg

Đoković: Možda ću zvučati arogantno, ali...

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je uvek osećao da će se vratiti na vrhunski nivo, te da je spreman da u Parizu da svoj maksimum kako bi se vratio na prvo mesto ATP liste.

Novak-Djokovic

Đoković je godinu počeo kao 22. teniser sveta, pošto je propustio drugu polovinu prošle sezone zbog povrede lakta. Potom je u februaru operisao lakat, a onda osvojio titule na Vimbldonu, Sinsinatiju, US Openu i Šangaju.

Srbin je sada u prilici da posle Mastersa u Parizu bude i prvi na svetu.

"Kada sam operisao lakat u februaru mislio sam da ću se brzo vratiti na željeni nivo. Ali to nije bio slučaj. Igrao sam vrlo loše u Indijan Velsu i Majamiju. Shvatio sam da sam daleko od forme u kojoj želim da budem i da će mi biti neophodno vreme. Razgovarao sam sa timom i svi smo mislili da će US Open biti vrhunac. Zapravo, sve je došlo još ranije. Zadovoljan sam nivoom na kome sam igrao poslednja četiri meseca. Uz sve to, Rafa je bio povređen, nije igrao u Kini i to mi je pomoglo da mu se približim i uključim u borbu za prvo mesto. Daću sve od sebe da se tamo i nađem", kazao je Đoković i dodao:

"Znam da će zvučati arogantno ako vam kažem da sam uvek znao da ću se vratiti. Sve je na kraju relativno. Možda se vama čini da je bilo brzo, ali meni nije. Prebrzo sam sudio sebi. Trebalo mi je duže nego što sam mislio. Sve je došlo na svoje tek tokom sezone na travi."

Prvi rival srpskom teniseru u Bersiju biće Marko Čekinato ili kvalifikant.

Svaka cast Nole:klap:
Novak Đoković je u utorak uveće svladao Portugalca Sousu i prošao u 3. kolo Mastersa u Parizu, ali meč je obeležio Novakov gest koji je oduševio navijače širom sveta.
Dok je Đoković servirao za 6:1, jednom navijaču iza njega je pozlilo. On je odmah stao sa servisom i prišao da vidi šta se događa. Zatim je otrčao do klupe i navijaču doneo peškir. Ubrzo je navijač u pratnji redara napustio tribine, a Đoković je za svoj gest dobio veliki aplauz.
https://www.krstarica.com/sport/gle...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Ja bih to definisao ovako, dve godine iliti 100 nedelja udaljen od tacke kada cemo ovde napisati ''najbolji teniser svih vremena''. Zelim mu u tom periodu pre svega zdravlje i sportsku glad, sve ostalo ce doci. Sada ima iskustvo kako da ne dozvoli sebi da potone u bezvoljnost. Ima na talonu titulu GOAT i dovoljno vremena, nedoraslu konkurenciju da to sve ostvari. Federerova zvezda se gasi i zalazi, Rafa ce na betonu tesko predstavljati pretnju, makar ne u kontinuitetu, Marej je nepoznanica, Wawrinka ima 34 godine i pitanje je da li ima baruta da mu ponovo pomrsi racune na nekom GS, za sve ostale Djokovic apsolutno u svojoj igri ima lek. Samo napred!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back