Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
44077958_324764341654168_6031050376201895936_n.jpg

Bravo Nole, ovo je njegov najimpresivnije osvojeni Masters, bez pretrpljenog brejka. Samo neka nastavi da trenira i vezba servis, mozda da jos koji put zvrcne Rodika na fino tjuniranje servisa... garantovano ce ostati nedodirljiv za sve protivnike jer je to mirodjija koja je falila cak i u periodu najvece dominacije. Sve ostalo je pod konac.

Sada cekamo da vidimo da li Rafa dolazi u Pariz... Ako ne, onda nema potrebe da se cima na ATP500 u Bazelu ili Becu. No1 je na dohvat ruke, zasluzeno.

.

Оно, када играш полуфинале мастерса против Новака, а пре тога ниси изгубио ни један свој сервис и један си од (до тада) два играча који су икада освојили мастерс, а да нису изгубили свој сервис...

Novak-Djokovic-1552957.jpg

.

Status objavljen na Tviteru pre 49 minuta.Poynate licnosti ih uvek objavljuju
sa razlogom. Mozda su se dobri prijatelji slucajno sreli na ulici?

DpsWXuQXcAAJdcH.jpg:large
Немој да ти овде испадаш глуп. Ноле сутра у Прагу игра егзибициони меш са Шћепанкем пригодом његовог опроштаја од активног играња. Још сам вам овде и постављао постер тог догађаја. Ала срте површни овде сви редом.:rtfm::rtfm::rtfm:

- - - - - - - - - -

Радек Штепанек
Сад да избришеш овај увредљиви надимак.:rtfm:

- - - - - - - - - -

eto..ispadoh gloop :lol:

И не само у овом случају. :rtfm:

.
.
.
:rotf:

a kakve su ono hostese sto se najavljuju na plakatu? :rotf:
Nikakve hostese. To su najavljeni. gosti

Jedná se o jediný garantovaný spoj zpět pro účastníky akce, na níž se kromě karvinského rodáka Štěpánka představí i legendární trio Novak Djokovič, Tommy Haas a Leander Paes.
Biće i Berdih, ali zbog povrede neće izaći na kurt. Dobiće ulogu centralnog sudije.

Z Moravy vypraví do Prahy speciální expres

Poslednja izmena:
Do Prahy dorazil hvězdný Djokovič! Štěpánek vítal s pugetem jeho manželku
Včera 20:32 - Praha
Když se před půl osmou večer objevil tenisový šampión Novak Djokovič v hale ruzyňského letiště, kde na něho čekal Radek Štěpánek, vypadalo to, jako když se potkají dva hodně dobří kamarádi. Se srbským tenistou dorazila na rozlučkovou exhibici s názvem Český lev se loučí i manželka Jelena, která od českého matadora dostala kytici a pak si na mobil nahrávala krátkou tiskovku svého chotě.
5bc77f72e375bfe8770f0100-263993.jpg

„Už jsem tu párkrát byl navštívit Radka a taky Pavla Koláře, který mi pomáhal, když jsem byl zraněný. Má tady jednu z nejlepších klinik sportovní medicíny. Je to vážně jeden z nejinspirativnějších lidí ve svém oboru. Jsem moc rád, že tu můžu zase být a oslavit společně s Radkem jeho kariéru, jeho oficiální rozlučku s tenisem. Bude mi ctí být s ním na kurtu," vyprávěl Djokovič, na kterém bylo vidět, jak svého někdejšího rivala a také nedávného kouče rád vidí.

Pak už zbývala jediná otázka: Co s načatým středečním večerem?

„Tady je můj hostitel, ten se o nás postará...," pomrkával Djokovič na Štěpánka.

- - - - - - - - - -

5bc77f3be0209ab5e3610100-263991.jpg

5bc77f3400a0b668951c0100-263988.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back