Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Imao sam sreću da se razvijam kod Jelene Genčić i Nikole Pilića,
jer su oni više od trenera, za njih je tenis vazduh.
Odatle vučem disciplinu i profesionalizam - rekao je Novak.

WpLk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0dNN01EQV8vYTM1YTlkMDBhOTgwZTIxNGE3NmRlNWY2ZTQ3Y2M0YTkuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

- - - - - - - - - -

Naš najbolji teniser koji je postavljen za drugog nosioca slobodan je u prvom kolu,
dok će se u drugom sastati sa boljim iz duela Žeremi Šardi - Maksimilijan Marterer.
U trećoj rundi mogući rival bi mu bio teniser iz Južne Koreje Hjeon Čung koji ga je
savladao na Australijan Openu.

Potencijani protivnik u polufinalu bi mu bio četvrti nosilac Nemac Aleksandar Zverev,
dok sa Rodžerom Federerom ne može da se sastane pre finala.

Titulu u Šangaju brani Rodžer Federer, a nagradni fond je 7.086.700.

ooo Mackoni ...dobar dan
i cestitke Noletu..

Mec sa Zverkom nisam gledala evo sad procitah da ga je Novak pobijedio za samo 60 minuta igre ...
Nisam bila tu neko vrijeme, dakle mojim drugarima je malo nedostajao Mackoni, no ispravio se i dosao na Novakovoj temi .
To je on fudbal prebacio na Tenisu i na Novakovoj temi i cestitao Srbiji pobjedu u Podgorici .
Cuda se desavaju, nikad da se ne iznenadimo to je tako ...:D

ooo Mackoni ...dobar dan
i cestitke Noletu..

Mec sa Zverkom nisam gledala evo sad procitah da ga je Novak pobijedio za samo 60 minuta igre ...
Nisam bila tu neko vrijeme, dakle mojim drugarima je malo nedostajao Mackoni, no ispravio se i dosao na Novakovoj temi .
To je on fudbal prebacio na Tenisu i na Novakovoj temi i cestitao Srbiji pobjedu u Podgorici .
Cuda se desavaju, nikad da se ne iznenadimo to je tako ...:D

Poruka je bila editovana od strane Nine. Ja dobro znam da Nole ima veze sa Srbijom to što dođe godišnje na nedelju dana u BG...Mislim, ne krivim ga zbog toga ali opet, njegovi navijači od njega prave ultra patriotu, što je preterano.

- - - - - - - - - -

Gde su oni sa javne scene koji su Noleta pljuvali? Da imaju trunke morala, nikada se više ne bi pojavili na javnoj sceni.

Pojaviće se prvom prilikom da mu se uvuku u dupe.

ŠANGAJ – Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je 32. masters titulu u karijeri, pošto je u finalu u Šangaju savladao Hrvata Bornu Ćorića 6:3, 6:4.
Srpski as pomerio je rekord po broju Mastersa sjajnom i sigurnom igrom protiv 19. tenisera sveta i došao do četvrtog trofeja u Šangaju, ali i potvrdio da trenutno igra najbolji tenis na svetu.
Bez izgubljenog seta na turniru u Kini nastavio je niz osvajanja titula, nakon Vimbldona, US Opena i Sinsinatija.
Od sutra Novak je zvanično svetski broj dva i jako blizu vodećeg Rafaela Nadala, a priliku da ga prestigne imaće na Mastersu u Parizu, ukoliko se naknadno ne prijavi za turnir u Beču ili Bazelu.
Masters u Šangaju igrao se za nagradni fond od sedam miliona dolara.

ŠANGAJ – Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je 32. masters titulu u karijeri, pošto je u finalu u Šangaju savladao Hrvata Bornu Ćorića 6:3, 6:4.
Srpski as pomerio je rekord po broju Mastersa sjajnom i sigurnom igrom protiv 19. tenisera sveta i došao do četvrtog trofeja u Šangaju, ali i potvrdio da trenutno igra najbolji tenis na svetu.
Bez izgubljenog seta na turniru u Kini nastavio je niz osvajanja titula, nakon Vimbldona, US Opena i Sinsinatija.
Od sutra Novak je zvanično svetski broj dva i jako blizu vodećeg Rafaela Nadala, a priliku da ga prestigne imaće na Mastersu u Parizu, ukoliko se naknadno ne prijavi za turnir u Beču ili Bazelu.
Masters u Šangaju igrao se za nagradni fond od sedam miliona dolara.
Никакав рекорд није померио. Држи га Надал са 33

Nema veze Ilke, Noletovi više vrede jer je igrao u jačoj konkurenciji u odnosu na Nadala....u stvari...i nije :mrgreen:

Надал је имао јачу конкуренцију. Ноле му је био са оне стране мреже. Ноле је бољи у међусобним сусретима. Ноле је бољи и од Федерера у фејс ту фејс. Дакле, обојица имају јачу конкуренцију него Ноле.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back