RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.600
veganska ishrana nije nebuloza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumijem?
federer vec godinama "nema" trenera...Nadalu je odjednom opala kosa
...sta li je po sredi...ko ce ga znati
. Iskreno, medju prijateljima...NOLE ne pravi ni jednu jedinu gresku. Naprotiv...!!!
veganska ishrana nije nebuloza
Ti si covece sektas postao. Sta ima dalje da pricamo??? Kao da ti je tata. Imas li ti svoj zivot?? Ne pravi greske???
Strasno nesto. Auuu... uzas.
Ovi se vrate i osvoje GS, ovaj nece nikad vise nista osvojiti. To ti je sto ti je, pa ti vidi. Pored svog gotivljenja i navijanja da covek ne moze biti ralan, to je uzas...
sta reci?
.
Kad se Novak penzionise nadam se da tenis nece vise imati posebnu temu tj. siguran sam da ce se opet izgubiti u "Ostali sportovi"...gde mu je i mesto.
To kazem kao neko ko voli i ko je igrao tenis.
Moze i polako.
Vratili se i Nadal i Federer i osvajali titule.
Ovaj nas se nece vratiti niti ce ista znacajno vise osvojiti.
Zivot? Ja u martu poceo u novoj IT firmi da radim, kupio novi auto, danas potpisao ugovor i kupio kucu u koju se useljavam posle godisnjeg odmora na Floridi na kojem sam od sredine jula do sredine avgusta.
Imam svoj zivot, nije mi zivot pobeda ili poraz Novaka u trecem kolu French Open-a. To je njegov zivot. Oni koji sebe smatraju necim boljim/gorim jer je on pebedio/izgubio - ti nemaju svoj zivot.
Nadam se da sam sad bio dovoljno spor i jasan.
? Prvo razgranici neke realne cinjenice pa cemo o tome. Drugo, NOLE ima sasvim dobrih godinu dana iza sebe
. To je ono sto ne vidis. Razlog je jasan, ne pratis tenis.
. Prosta psihologija.
Ne vjerujem ja da si ti ikada igrao tenis. Ti si mozda par puta uzeo reket u ruke ali aktivno igrao nisi, u to sam siguran.
- - - - - - - - - -
Kada su se vratili? Nakon koligo kogina? Prvo razgranici neke realne cinjenice pa cemo o ovoj temi. Drugo, NOLE ima sasvim dobrih godinu dana iza sebe
. To je ono sto ne vidis. Razlog je jasan, ne pratis tenis.
Ti da imas ista od toga, ne bi pisao ovako negativnom intonacijom. Prosta psihologija.
Jesi, napisao si nesto...samo, koliko istine je iza toga...to je vec druga stvar![]()
Igra.
Izvor: Eurosport
Ti verovatno znas bolje da li sam ja igrao i kad sam igrao. Cinjenica je da sam igrao i pratio tenis jos onda kad nijedan Srbin nije bio u vrhu dok je vecina Srba pocela tek da ga prati sa pojavom Novaka.
Pogledaj koliko je ko od njih osvojio pa onda pricaj dalje. Novak nece vise nikad osvojiti nesto vece, ostajem pri tome a rado neka me buducnost uveri u to da gresim.
Ma ima super godinu iza sebe...od nekoliko hiljada poena prednosti je dosao do nekoliko hiljada poena koje zaostaje...u silaznoj putanji je vec duze, ali to ne mogu sebi da priznaju neki.
.
Vidim ja mnogo toga iz samoga posta. Takve stvari se naprosto ne mogu sakriti.
Kazem i tvrdim da si tenis igrao par puta u zivotu, vise od toga sigurno ne.
To sto si nesto kvazi pratio tenis to je tvoja stvar i to je za mene diskutabilno ali nebitno.
NOLE ima dobru godinu iza sebe. To ne mozes pobiti ni jednim argumentom. To sto on ima mnogo da brani, je nesto drugo. Za rezultate kakve NOLE brani su i finala malo da bi ostao na poziciji na kojoj je bio...upravo iz toga razloga su njegovi rezultati za vecinu laika "nista" sta u stvari nema veze sa cinjenicama i zdravim razumom![]()

Inače je boki jedini dokimentovan čovek sa foruma koji je igrao tenis. Sve ostalo su laici i ljudi koji su 2 puta uzeli reket u ruke.
Proverio boki sa svakim članom ponaosob![]()

Guru mu je objasnio tako da kroz postove forumasa on odmah zna ko je drzao reket dva puta u zivotu u rukama, ko nije nikad, a ko se ozbiljno bavio tenisom. Ne treba njemu face-to-face sa svakim pojedinacno. Ima nadprirodnu moc koju mu je guru usadio, isto kao i Novaku. Otkad je guru tu Nole je nepobediv, kao sto svi znamo.![]()

Ti verovatno znas bolje da li sam ja igrao i kad sam igrao. Cinjenica je da sam igrao i pratio tenis jos onda kad nijedan Srbin nije bio u vrhu dok je vecina Srba pocela tek da ga prati sa pojavom Novaka.
Pogledaj koliko je ko od njih osvojio pa onda pricaj dalje. Novak nece vise nikad osvojiti nesto vece, ostajem pri tome a rado neka me buducnost uveri u to da gresim.
Ma ima super godinu iza sebe...od nekoliko hiljada poena prednosti je dosao do nekoliko hiljada poena koje zaostaje...u silaznoj putanji je vec duze, ali to ne mogu sebi da priznaju neki.
Види се да си (био) спортиста и да се у спорт одлично разумеш.
Drugari, mir, mir, mir, niko nije kriv.
Spustite teniske loptice i opustite se.
Niko nije vredan da se nervira oko necega na sta ne moze da utice.
Ako hoce i moze Novak ce igrati, ako nece - nece.
Hvala mu za sve radosti sto nam je priredjivao, ako resi da napusti tenis i bavi se necim drugim.
On se i onako ne obazire ni na koga. Radi po svome.
Kako ore, tako ce i znjeti.
I posle velike trojke, cetvorke ili petorke, igrace se tenis.
Mozda bolji, kvalitetniji, mozda ne, vreme ce pokazati.
Sve je to proslost. Sta je bilo - bilo je.
Niko ne porice da je bio najbolji, ali to vreme je proslo. Samo sto odredjeni to jos sebi ne mogu da priznaju, iako je jasno kao dan.
Sve je to proslost. Sta je bilo - bilo je.
Niko ne porice da je bio najbolji, ali to vreme je proslo. Samo sto odredjeni to jos sebi ne mogu da priznaju, iako je jasno kao dan.
.
Једино што је јасно као дан је да Новак не игра константно на свом нивоу из претходних година. Назиремо да су узрок проблеми са којима се суочио и људски је да им значајан део свог времена посвети.
Када све прође, не видим шта би га спречило да поново сатре све ове мишеве који су искористили тренутне околности па сада "коло воде".
Чак га и разни коментатори, спортски понижавају (што је добро) кроз своје хвалоспеве Надалу и Федереру као нај, нај, нај ... при том заборављајући да обојица имају тешка трауматична искуства у сусретима са Новаком.
Видећемо.
.

Шта има ту да се зна. Сваки спорт има своја правила и рангирање. У сваком тренутку се види ко је где и ко је био где. Једино што се не зна је ко ће и када бити где. И ту је сва филозофија спорта.