Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Јбт. ти поредиш Швајцарску у коју пола света жели да дође да живи и ради и Србију у којој је пола нације у ниском старту да пали из ове папазјаније. И таква Швајцарска није довољно добра Федереру већ је прешао десетак километара даље у "општину где су порези међу најнижим у Европи".
Што каже један коментар уз чланак:
Liliane, Berne, 2 years ago
Локација, локација, локација - могућност да се задржи пар милиона од стотина милиона неће поправити ситуацију, да ће бити затворен у природном облаку језера, у готово северноевропским климатским условима. Зими и лети ми морамо да користимо електрично осветљење у по бела дана, да бисмо прочитали оно што радимо јер је толико мрачно. Његова стакла од пода до плафона ће помоћи, али неће одстранити ову потребу, могуће ће узроковати скупљање мртвих птица са тераса на више нивоа, које ће покушавати да пролете кроз огромне стаклене површине.
Нешто овог типа (мислим да је ово баш Волерау) где је просечна влажност ваздуха изнад 75%
![]()
Новак је преговарао да отвори центар у Крагујевцу, започео је Беорад опен турнир и довео овде значајне светске играче, отворио ресторан у Бг, али је вероватно пред слоганом "а-где-сам-ту-ја" запалио главом без обзира, као и други нормални инвеститори који немају неког амбасадора иза својих леђа.
1. Шта је погрешно?
а) порез се уплаћује конкретним људима
б) они тај новац троше
ц) немамо појма како се троши (односно сви видимо да се ненаменски троши)
2. Како није разлог? Па ми смо од 5. октобра продали све што су генерације стварале у овој земљи и имало вредност, да бисмо на крају осванули међу најзадужеијим земљама у Европи. И ти би таквим стручњацима поверио да воде рачуна о твом новцу???
3. Шта је улизивачко? Што је рекао да је Вучић способан??? Па сви видимо да је способан да превесла милионе Срба и ради шта хоће. Час премијер, сада је и Председник и Премијер.... То је само констатација, а Вучић му је обећао да га неће изневерити.
.
Nole je milsio da je sposoban kao političar...što dovoljno govori o tome koliko se isti razume u politiku
Svako ko živi i radi u nekoj zemlji plaća porez toj zemlji, a ne vučiću ili miloševiću. Tako je bar u civilizovanom svetu, a ne znam gde ti živiš?
Daleko od toga da podržavam bilo kojeg od tih političara, ali red mora da se zna. Ne možeš ti po nekom svom nahođenju malo da plaćaš, malo da ne plaćaš porez. Ima da plaćaš i tačka.
- - - - - - - - - -
A vidim da se do 5. oktobra živelo super, sa svim švercom, hiperinflacijom i bankrotiranim firmama sa po 5 i 10 hiljada radnika. Čim si ovo istakao, jasno mi je na čijoj si strani.
- - - - - - - - - -
Poslednja izmena od moderatora: