Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada sam cula Noletovu izjavu proletos da mu tenis vise nije prioritet, upalila mi se sigurnosna lampica. Odmah sam znala da tu nesto nije OK.
Kako je moguce da covek prosle godine u ovo vreme zari i pali teniskim terenima, a pola godine kasnije kaze tako nesto.
To mi nije bilo jasno i naravno zabrinula sam se. I poceli su porazi. I to bogami zasluzeni. Od Kverija, do Aguta, koji su ga pregazili. Mozda je to prejaka rec, ali mi druga ne pada na pamet.
Stvarno ne znam da li tu nekog negativnog udela ima Pepe, verovatno ima, jer se ne secam da je na ijednom turniru bio bez trenera kao sad u Parizu.
Nesto se desava i to je evidentno.
Tako da me Marijev uspeh nije uopste iznenadio i mislim da bi on ovo postigao i da su tu bili i Nadal i Federer.
Ali ova poslednja dvojica, narocito Federer ne dozvoljava da ceo svet vidi da nije u formi i da verovatno radi neke druge stvari u zivotu... Ali necu o njemu, jer ovo ipak nije Rodzerova tema.
Novak ako hoce da se vrati tamo gde mu je mesto mora da se resetuje. Mora da angazuje dobrog nutricionistu. Urma izmedju gemova tesko moze nesto mnogo da pomogne kad telo nema rezerve koje ce da sagori tokom turnira.
A Noletovo telo je isposceno. On je kao leptir, nema snage.
Pa gde mu je guza?
Jel ste videli kakve guze imaju Marej, Raonic, Conga, pa Donnin (ne vise mo, oh...) Vavrinka.
I da napisem da sportista treba da oseti kada mu se sve smucilo (grubo receno), tj. kada bi trebao da ode.
Tako je jedna Marion Bartoli nakon pobede na RG naprosto zavrsila karijeru i otisla u legendu.
Mozda nisam navela bas adekvatan primer, ali najvise se uzasavam kada jedan individualni sportista pocne da pada...
Da me pogresno ne razumete, ne mislim na Novaka. Nadam se da ce se koliko danas popodne stabilizovati i pobediti Tima. Nece biti lako ako Tim zaigra onako kako zna, ako se ne uplasi znacaja turnira, jer mu je ovo prvi put. I smatram da ce Tim, pored jos nekih mladica biti buducnost tenisa, mali Zverev, Puj, zatim onaj mladi Rus...

Linajna- Nesto jeste no sto je to nesto?
Znam da za svu situaciju sa Noletom nije uzrok samo Nole.
Kako je jako vezan za bracu Marko je taj ptoblem po meni.
Treba se samo prisjetiti sklopiti mali mozaik u licnosti njegovog brata.
Za danas sam sigurna u Noletovu pobjedu .:heart::heart::heart:

Sta reci.
Thiem je mogao prvi set mnogo pre da zavrsi da se nije spetljavao kada su bile mec lopte u pitanju.
Kao sto sam rekla, Tim je sjajan mlad teniser pred kojim je velika karijera.
Boli me ona dvojka pored Noletovog imena i nase zemlje.
Na momente gledam onog starog Novaka.
Ne znam sta bih rekla.
Pa ne moze "preko noci" da zaboravi da igra.
Nisam se nadala taj brejku. Ali, zasluzio je Thiem da povede.
U drugom setu Noletu se pruza lepa sansa da produzi mec i odvede ga u treci set.
Videcemo sta ce biti. Tim je zastao u drugom setu. Novak to treba da iskoristi. Ako ne, sam je kriv.

Drugi set Novakov furiozan.
Sjajno.
Raonic je pobedio Monfisa sa 2:0 u setovima.
Ja nisam videla skocnijeg sportistu od Monfisa.
Covek od gume. Kako skace.
Neverovatno.
Ali ne moze da se suzdrzi da ne napravi neki sou udarac, pa cak i po cenu gubitka poena.
To ne razumem, ali takav je...
Sutra igra Mekinroova grupa.
Marej igra u vecernjem terminu, ali mislim da to svi koje tenis interesuje, znaju.
Cestitke Novaku i mec po mec, da ne kazem, poen po poen.

Novace - Nole SRECNO ti finale Zavrsnog turnira u Londonu .:heart::heart::heart:

sp-nole3_620x0.jpg

Лоше обезбеђење имају тенисери,много пропуста у обезбеђењу и протоколу

Погледај овај снимак:think:

Баш је овог "лудака" неко СЛУЧАЈНО снимио,...мало цврц...

А обезбеђење:roll: :dash:
Одлично може да се види, да не би овог типа, који је седео са том девојком, који је ОДМАХ реаговао, овај "лудак" би заиста и утрчао у терен.

А колико је спремно ово њихово обезбеђење, то се баш на овом снимку види. Ем дебели, ем не могу ни да потрче.

Не бих да размишљам негативно, по природи сам ОПТИМИСТА, али ме помало страх од тога шта може да се деси на неком следећем мечу, ЈЕР ОВО ЈЕ И ВИШЕ НЕГО ЕВИДЕНТНО да није у питању тамо неки "лудак" чија је ово била идеја, наводно да уради то зарад свог публицитета, него ИДЕЈА НЕКОГ МАЛО ВЕЋЕГ "ЛУДАКА", а шта су биле намере, то можемо само да нагађамо. НЕ ПОНОВИЛО СЕ!!!

Нолету желим пуно среће:heart: и да у инат свима њима ДАНАС ПОБЕДИ МАРЕЈА, и то са лакоћом!!!

Dok je onaj vrač, guru i mamlaz Pepe blizu Novaka ništa od tenisa. Sinoć je Novak bio odličan, pokazao zube, emocije... ali onda je guru opičio duplu seansu

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back