Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
novak-dokovic-jelena-dokovic-stefan-dokovic-plaza-foto-profimedia-1468480878-949537.jpg

Đoković je poražen u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija.

"Teško je pričati o tome. Nije fizičke prirode i nije povreda koju sam zadobio u Riju. Bile su neke druge stvari u pitanju, ali privatne prirode", rekao je Đoković za "The Guardian".

Nedavno su kružile priče da Nole nije baš u najboljim odnosima sa Jelenom, ali je ipak izvor blizak paru negirao da je njihov brak u nevolji.

Na pitanje da li je ta privatna stvar rešena Novak je rekao: "Jeste. Sad je sve u redu. I ja kao i svi imam privatne probleme i stvari sa kojima moram da se sretnem i da prevaziđem, kao i sva druga ljudska bića. Takav mi je period. To se dogodilo tada, ali je rešeno i život se nastavlja ".

Zli jezici tvrde da je Noleta prevarila zena. Neversvo je kao smrt: svakom se dogoodi bar jednom u zivotu...Cak i sampionima...

Vazno je da su oni to prevazisli kao da nista nije ni bilo....:ok:

Đoković je poražen u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija.

"Teško je pričati o tome. Nije fizičke prirode i nije povreda koju sam zadobio u Riju. Bile su neke druge stvari u pitanju, ali privatne prirode", rekao je Đoković za "The Guardian".

Nedavno su kružile priče da Nole nije baš u najboljim odnosima sa Jelenom, ali je ipak izvor blizak paru negirao da je njihov brak u nevolji.

Na pitanje da li je ta privatna stvar rešena Novak je rekao: "Jeste. Sad je sve u redu. I ja kao i svi imam privatne probleme i stvari sa kojima moram da se sretnem i da prevaziđem, kao i sva druga ljudska bića. Takav mi je period. To se dogodilo tada, ali je rešeno i život se nastavlja ".

Zli jezici tvrde da je Noleta prevarila zena. Neversvo je kao smrt: svakom se dogoodi bar jednom u zivotu...Cak i sampionima...

Vazno je da su oni to prevazisli kao da nista nije ni bilo....:ok:

Novak ima veliku porodicu .Kad nije pricao o tome njegova stvar .
Jelena je nedavno bila u Podgorici rekla je da je umorna da nije lako biti Novakova suptuga ali da ga toliko voli da ce za njega sve da ucini .
Novak kao na terenu brzo prelazi iz negativnog u pozitivno i pobjedjuje jer je veliki borac.
Svemu sto radi i sto mu se desava on prilazi studiozno i temeljno .
Tako da je dobro to sto je to prevazidjeno .

novak-dokovic-foto-profimedia-1473704304-990143.jpg

ŽIVOT BEZ CENZURE: Ovako će izgledati rijaliti šou Novaka Đokovića!
Zasnovan na ideji Novaka Đokovića i Alberta Skrapanete, šou će omogućiti do sada neviđen uvid u život prvog reketa sveta.
Ovožavaoci će moći da vide detalje iz Noletovog života na terenu i van njega, pripreme, zdrav način ishrane i druge životne navike.
Pored svega toga, biće predstavljen i njegov rad na poboljšanju obrazovanja dece kroz Fondaciju Novak Đoković i dobrotvorne aktivnosti kroz UNICEF.
Publika će moći da prati i Noletova putovanja u Beograd, kao i sve aktivnosti koje ga očekuju u rodnom gradu.
Kroz ovaj rijaliti šou će gledaocima biti omogućeno neverovatno putovanje kroz život i razvoj teniske legende zvane Novak Đoković.

http://www.kurir.rs/sport/tenis/ziv...i-rijaliti-sou-novaka-dokovica-clanak-2440895

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back