duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Vjerovatno i najlepši poen u mecu Novaka i Kajla vidjen je u petom gemu drugog seta, a osvojio ga je nas Novak - Nole. 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Đoković je poražen u trećem kolu Vimbldona od Sema Kverija.
"Teško je pričati o tome. Nije fizičke prirode i nije povreda koju sam zadobio u Riju. Bile su neke druge stvari u pitanju, ali privatne prirode", rekao je Đoković za "The Guardian".
Nedavno su kružile priče da Nole nije baš u najboljim odnosima sa Jelenom, ali je ipak izvor blizak paru negirao da je njihov brak u nevolji.
Na pitanje da li je ta privatna stvar rešena Novak je rekao: "Jeste. Sad je sve u redu. I ja kao i svi imam privatne probleme i stvari sa kojima moram da se sretnem i da prevaziđem, kao i sva druga ljudska bića. Takav mi je period. To se dogodilo tada, ali je rešeno i život se nastavlja ".
Zli jezici tvrde da je Noleta prevarila zena. Neversvo je kao smrt: svakom se dogoodi bar jednom u zivotu...Cak i sampionima...
Vazno je da su oni to prevazisli kao da nista nije ni bilo....![]()
Ma jeste, 20 jezika...
I moj brat od tetke star 10 godina zna da broji na 5 jezika a to ne znači da govori te jezike.

Ma jeste, 20 jezika...
I moj brat od tetke star 10 godina zna da broji na 5 jezika a to ne znači da govori te jezike.
kako ce ga pocisti nole
Jesi li i ti stavio neke pare kao deda čarli?!!!!!!!!!!!!!!kako ce ga pocisti nole
Mačkoni,pravo si dosadan sa tim hejtovanjem Đokovića...![]()
Šta češ. Svako nađe neki smisao života...
Pa da. Na primer Nolovi fanovi. Njima je njegov tenis bitniji nego hleba da jedu![]()
Biće još najmanje dve godine na vrhu...Kad dodje do smene, kad više ne budu na vrhu igrači njegove generacije, poput Nadala, Federera, tenis će značajno pasti...Novih velikih ni na vidiku.

Ova dvojica su već prdnuli u čabar. Još 2011. god.![]()
Federer je jos uvek najmagicniji za publiku.....

Federer je jos uvek najmagicniji za publiku.....