Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U sportu se ne pobedjuje UVEK...

Po nekad se i GUBI...

I najveci su nekada gubili.

I pojedinci i timovi...

Ne znaci nista sto Noler godisnje izgubi po neki mec..

Znaci samo da je COVEK
, a ne kompjuter-robot.....

Naravno, a moj komentar nije zlurad ni ishitren, vec od kada se covjek ozeni, za neprepoznati je ... nema vise "eye of the tiger" :D, a i mali nedostatak motiva u njegovom slucaju pretvorice ga u nesto malo vise od prosjecnog .

Njegov sam vatreni navijac, volim covjeka, i kako god da bude bicu sretan zbog njega, i jos jedom, volio bi da grijesim

Naravno, a moj komentar nije zlurad ni ishitren, vec od kada se covjek ozeni, za neprepoznati je ... nema vise "eye of the tiger" :D, a i mali nedostatak motiva u njegovom slucaju pretvorice ga u nesto malo vise od prosjecnog .

Njegov sam vatreni navijac, volim covjeka, i kako god da bude bicu sretan zbog njega, i jos jedom, volio bi da grijesim
Ovo je ipak ishitreno mišljenje. Novak će kad prebrodi prve mesece braka i kontakta sa detetom ponovo biti teniska zver. Ko sme sa mnom kod notara da potpišemo opkladu u kolko hoćeš para?

Ovo je ipak ishitreno mišljenje. Novak će kad prebrodi prve mesece braka i kontakta sa detetom ponovo biti teniska zver. Ko sme sa mnom kod notara da potpišemo opkladu u kolko hoćeš para?

Novak moze jos dugo da bude u vrhu svetskog tenisa.

Napravljen je od cvrstog materijala koji se ne trosi brzo.

Kada bude otisao, otici ce zbog pritiska sredine da stano bude prvi, a ne zato sto ga godine budu savladale.

ajde 10 din dajem

- - - - - - - - - -

ja ga bre gotivim ali ovo stvarno nesto nije u redu

- - - - - - - - - -

mislim prosli velikani stvarno ne pamtnim da su ovakve oscilacije imali

Koje oscilkacije? Ovo nisu oscilacije. Ovo je trenutna kriza a ne toliko velika da pod datim uslovima još uvek ne bude No1 . Kad počne da pada na listi i da se tendencija pada ne zaustavi tek onda vam svima priznajem ovakve komentare. Do tada, samo prisusvujete normalnim porazima koji su neminovnost u sportu i na koje moramo da računamo i da se na njih naviknemo. :ok:

- - - - - - - - - -

Novak moze jos dugo da bude u vrhu svetskog tenisa.

Napravljen je od cvrstog materijala koji se ne trosi brzo.

Kada bude otisao, otici ce zbog pritiska sredine da stano bude prvi, a ne zato sto ga godine budu savladale.

Ovo potpisujem. :ok:

- - - - - - - - - -

lepo kazu da je brak za muskarca robia:cry:

:lol:

Ne treba uvek da pobedjuje, ali pravi sampion ovakve sanse ne sme da propusta.
Ovaj kiks nije usamljen slucaj. Djokovic je propustio gomilu prilika do sada da ucini nesto po cemu ce da se izdvoji od ostalih tenisera. Propustio je najbolju sansu koju je ikada imao da osvoji Sinsinati i postane jedini u istoriji koji je kompletirao masters seriju. 2011. u vreme kad je igrao tenis zivota i mlatio Nadala gde god je stigao, izgubio je od Feda u polufinalu RG i tako opet omogucio Rafi da ga osvoji. Propustio je sjajnu priliku da osvoji RG 2013. i karijerni GS. Propustio je sansu da osvoji zlato na OI i bude jedan od trojice vlasnika zlatnog GS. Od pet finala USO on je trijumfovao na jednom, a juce je izgubio od fizicki slabijeg igraca koji se usput i povredio ove godine. Luzeru Mareju je omogucio dva GS, sada i Nisikoriju/Cilicu. Skalp mu je skinuo i Dimitrov koji nikad nista nije osvojio. I ko zna sta sve jos...
Boldovano nije zakon. Najbolji fudbalski strelac propusti hiljade šansi a ipak se pamti po golovima. Ostalo je korektno. :ok:

lepo kazu da je brak za muskarca robia:cry:

Vrhunski sportisti, po mom misljenju, ne bi trebalo da se zene dok se aktivno bave sportom! :nono3:

Tek kada zavrsavaju karijeru mogli bi da sklapaju brakove.

Ne kazem da ne treba da imaju devojke ili ljubavnice, ali da se zene - mislim da STETI NJIHOVOJ POPULARNOSTI.:rtfm:

Primer Noleta: Nole je izgubio desetine, mozda stotine hiljada OBOZAVATELJKI sirom sveta zato sto se ozenio...!

Anonimni, mali ljudi sirom zemljine kugle mastaju o najneobicnijim i najnemogucijim kombinacijama koje zivot mozda nekada moze da namesti (iako se ta verovatnoca meri u milionitim delovima procenta).

Ali, kada im se i to mastanje prekine - gube dalji inters

A sportisti se takmice da se za njih navija, dolazi na stadione, prave igracke i privesci sa njihovim likom, jednom recju da su POPULARNI.

E brak u izvesnoj meri, manjoj ili vecoj, ubija tu popularnost....

Na zalost, to je onaj PRAVI srpski mentalitet!

Da sve skrate koji shtrche, da sve uprosece...

Cim neko uspe u necemu ili zaradi pare - treba mu podmetnuti nogu, podceniti ga, ismejati, UNISTITI......

Vekovima se taj mentalitet STVARAO i GAJIO kod Srba...

Ne mogu da dajem reputaciju, ali ovo je tacno.
Zasto smo takvi, ne znam.
Ja Novaka volim i volecu ga kao sportistu bez obzira bio prvi ili 401.
Ali moram da kazem kada nesto nije u redu.
Naravno da se ne moze stalno pobedjivati.

A zasto mislite da nisam u pravu na konto trudnoce njegove Jelene?
To se desava, momci. Drago mi je da sam nekog nasmejala svojim komentarom.
Pa i Rodzer je imao veliki pad u igri kada je cekao svoje prve blizance, ako se ne varam.
Ne treba praviti nauku oko svega ovoga.
Coveku se nije igralo, mislio je na nesto drugo ili mu nije bilo dobro, jedva je disao, videla sam to, bio je crven u licu, u licu je propao, oslabio, upali obrazi...
Uvek sam se ``ljutila`` zasto ne igra konstantnije, zasto zaobilazi one manje turnire kao da su gadni...
Uostalom, neka se sada odmori kao sto hoce, neka se oporavi ako nesto nije u redu, sigurno ce napraviti sada duzu pauzu da se nadje kao otac i muz.
Ja sam jednom napisala tj. citirala njegov komentar da mu danas tenis nije najbitniji na svetu. Da sada ima neke druge prioritete.
To sam dobro zapamtila da je rekao i evo potvrde toga sto je izjavio.
To je njegovo pravo. Mi tu ne mozemo nista.

Sve u svemu, njegovo vreme polako prolazi...da li ćemo i dalje tražiti razloge ili se jednostavno pomiriti sa time da su došli neki jednako dobri i bolji teniseri od Noleta, to je individualna stvar. Niko nije večit i niko nije nepobediv, tako je u svim sportovima... Njegov zenit je bio 2011 i sve nakon toga je lagano opadanje, svidelo se to nekom ili ne.

vecina pise iz svog ugla nesto kao ispada da se ljute sto nije no1 10 god,kao srbijica bi bila prepoznatljiva i uvelicana,mene boli uvo ja to zbog njega zao mi jos koje milionce da zgrne i da se upise u historiju

George, on je vec zapisan u istoriji tenisa. I zaradio samo od igranja preko 60 miliona dolara ili evra, a gde su sponzorski ugovori, pokloni i pokloncici...
Sada da ode, znalo bi se za njega i za 20 godina (ako ova planeta izdrzi do tada).

Mozda su devojcurci od 14-18 godina izgubile interesovanje za Noleta obzirom da se ozenio, ali ja nikad njega nisam gledala na taj nacin, mada sada imam 24 god.
On je za mene srpski teniser za koga navijam, kao brata ga gledam.
Novak je od kako je u profi tenisu, a to je ako se ne varam od 2004. godine uvek imao pratnju devojke Jelene - prema tome, devojke ako su mu i prilazile - tu je bila prepreka u vidu samog postojanja devojke.
I nikad nije vazio za zavodnika, kao na primer sto se prica za Verdaska, Srecka Lopeza...

Ne treba uvek da pobedjuje, ali pravi sampion ovakve sanse ne sme da propusta.
Ovaj kiks nije usamljen slucaj. Djokovic je propustio gomilu prilika do sada da ucini nesto po cemu ce da se izdvoji od ostalih tenisera. Propustio je najbolju sansu koju je ikada imao da osvoji Sinsinati i postane jedini u istoriji koji je kompletirao masters seriju. 2011. u vreme kad je igrao tenis zivota i mlatio Nadala gde god je stigao, izgubio je od Feda u polufinalu RG i tako opet omogucio Rafi da ga osvoji. Propustio je sjajnu priliku da osvoji RG 2013. i karijerni GS. Propustio je sansu da osvoji zlato na OI i bude jedan od trojice vlasnika zlatnog GS. Od pet finala USO on je trijumfovao na jednom, a juce je izgubio od fizicki slabijeg igraca koji se usput i povredio ove godine. Luzeru Mareju je omogucio dva GS, sada i Nisikoriju/Cilicu. Skalp mu je skinuo i Dimitrov koji nikad nista nije osvojio. I ko zna sta sve jos...

Upravo je o tome i rec, mnogo propustenih sansi . Djokovic je mogao da ostvari bolje rezultate srazmerno talentu a imajuci u vidu da je jos uvek u godinama kada bi trebalo da pruza najbolje partije. On jos ima dve tri sezone i nakon toga ulazi u veteranski mod, kada ce mu karijera biti na zalasku.
Objektivno mogao je biti uz bok Nadalu i Federeru ali zbog ovakvih poraza i oscilacija on to nikada nece biti bez obzira sto je talentom njima ravan ali nema tu mentalnu cvrstinu i karakter koju oni imaju.
Veliku sansu je propustio kada Nadala muce povrede, Federer je veteran, Marej je imao operaciju ledja, Delpa nema duze.
Mogao je da dominira i posle 2011, trebalo je da osvoji veci broj GS. Ovako osvajao je u proseku jedan GS godisnje nakon 2011 . Realno je ocekivati da osvoji jos 2,3 titule na GS ukoliko Nadal kao i do sada zbog povreda ne ostvari kontinuitet.

Sve u svemu, njegovo vreme polako prolazi...da li ćemo i dalje tražiti razloge ili se jednostavno pomiriti sa time da su došli neki jednako dobri i bolji teniseri od Noleta, to je individualna stvar. Niko nije večit i niko nije nepobediv, tako je u svim sportovima... Njegov zenit je bio 2011 i sve nakon toga je lagano opadanje, svidelo se to nekom ili ne.

Djokovic hladno moze igrati do 2020. godine.

Mozda ne biti prvi, ali biti medju prvih 10, 20, 50...

I to je veoma veliki uspeh za srpski sport.

Ima gomila mladih iz celog sveta koji tome ne mogu ni da se priblize.

Djokovic hladno moze igrati do 2020. godine.

Mozda ne biti prvi, ali biti medju prvih 10, 20, 50...

I to je veoma veliki uspeh za srpski sport.

Ima gomila mladih iz celog sveta koji tome ne mogu ni da se priblize.

Pa može i Edberg da igra i dan danas...to što neće biti u top 100 nema veze :D

Šalu na stranu, Đoković je najuspešniji srpski teniser svih vremena, i da se sutra penzioniše.
Problem je što ljudi preuveličavaju njegov talenat i značaj, pa prave od njega najboljeg svih vremena i slično... Treba biti realan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back