Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako ti to zamišljaš da se radi? Dođe taj organizator kod Vajde, Bekera ili Srđana pa im kaže, uz večeru i piće, kako bi Nole trebalo da izgubi u polufinalu ne bi li se povećala zanimljivost tenisa ili ne bi li neko uzeo pare na kladionici. Meni je to neshvatljivo, osim ako nije neko iz Noletove ekipe idiot, pa mu pada na pamet da to radi.

Nameštanje može da postoji u sportovima gde sudija ima značajniju ulogu, i to se često dešava, pa i u NBA-u su forsirali Majami i pomagali im pomoću sudija nekoliko sezona, i uvek postoji neko blago natezanje, ali, ponavljam, to su sportovi gde 2 slobodna bacanja može da odluči pobedu, a kako onda može u tenisu to da se radi, sem da jedan teniser svesno pušta ovog drugog?

A sta mislis kako se namesta rezultat u profesionalnom boksu?

Ili milsis da je tamo sve posteno, da nema namestanja?

A sta mislis kako se namesta rezultat u profesionalnom boksu?

Ili milsis da je tamo sve posteno, da nema namestanja?

U boksu, kao i u fudbalu, košarci, je mnogo lakše namestiti, jer jedan udarac može da odluči, i dovoljno je da jedan bokser samo malo spusti gard i dobije udarac u bradu i laku noć....ne mora da bude jak udarac, bitno je da spektakularno izgleda pad :D

Ja nemam pravo da te razuveravam, ako tako mislis.
Ali, tvrdim da nije bilo namestanja.
Ne moze se stalno pobedjivati.

Ajde razmisljaj ovako: u svakom profesionalnom sportu, pa i tenisu se vrte OGROMNE PARE !

Zamisli koliko se SUMNJIVIH KAPITALA I PRLJAVOG NOVCA PERE na opkladama?

Koliko i koliko miliona, desetina i stotina miliona dolara?

I sada da Nole STALNO POBEDJUJE.....

da ode u broju poena tako daleko da ga niko ne moze vise stici (a to bi se desilo da je sada pobedio!).

Kako bi se onda ljudi kladili KADA VISE NISTA NE BI BILO INTERESANTNO
i PRALI PARE, kako bi mafija zaradjivala, koko bi i oni starci koji sve organizuju ZARADILI KOJE MILIONCE?

Ne mislis valjda tako naivno da samo rade za platu ili ne daj Boze iz entuzijazma?

Zato veliki po nekada gube kada se to najmanje ocekuje.

Ali, neki UNAPRED ZNAJU kada ce da izgube i zaradjuju SILNE PARE....:per:

Ajde razmisljaj ovako: u svakom profesionalnom sportu, pa i tenisu se vrte OGROMNE PARE !

Zamisli koliko se SUMNJIVIH KAPITALA I PRLJAVOG NOVCA PERE na opkladama?

Koliko i koliko miliona, desetina i stotina miliona dolara?

I sada da Nole STALNO POBEDJUJE.....

da ode u broju poena tako daleko da ga niko ne moze vise stici (a to bi se desilo da je sada pobedio!).

Kako bi se onda ljudi kladili i PRALI PARE, kako bi mafija zaradjivala, koko bi i oni starci koji sve organizuju ZARADILI KOJE MILIONCE?

Ne mislis valjda tako naivno da samo rade za platu ili ne daj Boze iz entuzijazma?

I šta bi se desilo ako bi im taj teniser rekao da mu p***še kad mu traže da pusti meč? :D Izbacili bi ga sa ATP-a?

Poslednja izmena od moderatora:
I šta bi se desilo ako bi im taj teniser rekao da mu p***še kad mu traže da pusti meč? :D Izbacili bi ga sa ATP-a?

Zavrsio bi karijeru onog mometa.

Niko ga vise ne bi nigde zvao gde se turniri organizuju.

Mozda kao Tipsarevic?

- - - - - - - - - -

kakve bre opklade i namestaljke ko to gleda previse trilere,izjavio da ce mozda napraviti pauzu dok se zena ne porodi,tek je onda neyebo

Pa morao je nesto da kaze.

Poslednja izmena od moderatora:
Zavrsio bi karijeru onog mometa.

Niko ga vise ne bi nigde zvao gde se turniri organizuju.

Mozda kao Tipsarevic?

- - - - - - - - - -

Pa morao je nesto da kaze.

Hajde kolega, reci mi kako bi oni mogli da ucene Federera, Nadala ili Đokovića? Kako bi ih isključili, s kojim izgovorom?
Kad smo već kod toga, kako to da Nadal nije "Prodavao" finala turnira u kojima je igrao? To niko do sada nije dovodio u pitanje...

Hajde kolega, reci mi kako bi oni mogli da ucene Federera, Nadala ili Đokovića? Kako bi ih isključili, s kojim izgovorom?
Kad smo već kod toga, kako to da Nadal nije "Prodavao" finala turnira u kojima je igrao? To niko do sada nije dovodio u pitanje...

Nemoj uopste da sumnjas da oni IMAJU METODA da kazne svakoga ko im "ne pada na ruku".

Secas li se sta se desilo Troickom zato sto je bio DRCAN?

A to moze svakom da se desi...

Mogu i Federeru ili Nadalu da nadju tragove od "nepoznatih hemijskih supstanci u krvi" ako ih ne bude slusao....I da ih diskvalifikuju na 18 meseci..Ili dozivotno...

Posto se radi o MILIONIMA DOLARA, mogu zacas da nadju (ja mislim da vec imaju) i konzilijum svetskih lekara koji ce to odmah potvrditi...

A o novinarima koji ce o tme pisati - i da ne govorimo!

Ovakvu glupost može da postavi kao pitanje samo apsolutna neznalica profesionalnih dešavanja. Ne mora uvek da bude prodato finale. Ali istog tog Nadala je "tukao" Kirgios, 160 igrač sa liste. Blage veze ti nemaš ni sa životom a ne sa ovim igrama. :manikir:

- - - - - - - - - -

Nemoj uopste da sumnjas da oni IMAJU METODA da kazne svakoga ko im "ne pada na ruku".

Mogu i Federeru ili Nadalu da nadju tragove od "nepoznatih hemijskih supstanci u krvi" ako ih ne bude slusao....I da ih diskvalifikuju na 18 meseci..Ili dozivotno...

Posto se radi o MILIONIMA DOLARA, mogu zacas da nadju (ja mislim da vec imaju) i konzilijum svetskih lekara koji ce to odmah potvrditi...

O tim stvarima ne treba da diskutuješ sa laicima i nazovi teniskim navijačima. On da išta zna ne bi lupetao ovako kao u diskusiji sa tobom. :manikir:

Poslednja izmena:

Oni donose toliko para sponzorima i atp-u da cak i kada bi im stvarno pronasli doping ne bi uradili nista po tom pitanju...

Cak da ITF i atp odluci da ih kazni,sponzori to ne bi dozvolili.Tako da s jedne strane se moze reci da su zasticeni kao beli medvedi :D

Poslednja izmena:
Hajde sad po teoriji zavere, pošto su Nadal i Federer igrali skoro svako finale pre 2011 godine, da li je ATP njima i ostalim igračima naredio da puštaju Novaka da ih pobeđuje, da bi tenis postao zanimljiviji i da ne igraju samo 2 igrača? :D

Hajde sad po teoriji zavere, pošto su Nadal i Federer igrali skoro svako finale pre 2011 godine, da li je ATP njima i ostalim igračima naredio da puštaju Novaka da ih pobeđuje, da bi tenis postao zanimljiviji i da ne igraju samo 2 igrača? :D

Navijaci po celom svetu se ZAMORE kada uvek jedni isti igraci pobedjuju i prestaju da se interesuju za tenis, pogotovo ako ti igraci nisu nihovi zemljaci.

Znaci, OSVEZENJA se MORAJU ubacivati s vremena na vreme.

Mnogima je vec PREVISE Nadala, Djokovica, Federera na pobednickim postoljima...

Zele da vide i ostale na vrhu, zele da je konkurencija IZJEDNACENIJA.

I o tome oni koji vode teniski sport moraju da razmisljaju.

Nemoj biti tako brutalan, ne naredjuju oni, oni SAVETUJU....

Njihovi agenti, koje teniseri vrlo dobro poznaju, jednostavno im (u 4 oka) kazu da na tom turniru NE BI TREBALO DA STIGNU U FINALE....Za dobro teniskog sporta, bla, bla, bla.....

I igraci znaju sta to znaci: da treba da ispadnu najkasnije u polufinalu...

A takodje znaju da ako se o to ogluse - imace ozbiljnih neprijatnosti u buducnosti.

TAKO JE TO U SVIM PROFESIONALNIM SPORTOVIMA GDE JE PRIORITETAN NOVAC, A NE KO JE BOLJI NA TERENU. :rtfm:

Kolege, jeste li primetili da se priče o nekakvom nameštanju i zaverama pokreću samo kada Novak izgubi? :lol:

Screenshot_17.png

NAJBOLJI TENISER SVETA SAOPŠTIO RASPORED

NOVAK BRANI 4.000 POENA: Đoković do kraja sezone igra u Pekingu, Šangaju, Parizu i Londonu

Posle Londona Nole će igrati za ekipu Dubaija u prvom izdanju teniske Lige šampiona, koja će biti održana od 28. novembra do 13. decembra

KTd342c.jpg

BEOGRAD - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković potvrdio je da će do kraja godine igrati na turnirima u Pekingu, Šangaju, Parizu i Londonu.

Turnir u Pekingu počinje 29. septembra, a Novak brani 500 bodova, pošto je prošle godine u finalu nadigrao Španca Rafaela Nadala (6:3, 6:4).

Našem teniseru potom sledi Masters u Šangaju, koji počinje 5. oktobra. Novak i ovde brani titulu i 1.000 bodova. Đoković je prošle godine u finalu pobedio Huana Martina del Potra 6:1, 3:6, 7:6.

Đoković će potom od 27. oktobra igrati na Mastersu u Parizu. Najbolji teniser sveta i ovde brani 1.000 poena, pošto je 2013. u finalu pobedio Davida Ferera, 7:5, 7:5.

Od devetog novembra u Londonu je završni Masters na kojem Đoković brani 1.500 bodova, pošto je prošle godine pobedio Nadala, 6:3, 6:4.

Posle Londona Nole će igrati za ekipu Dubaija u prvom izdanju teniske Lige šampiona, koja će biti održana od 28. novembra do 13. decembra. Novak će se naći u ulozi vođe tima koji još čine Karolina Voznijacki, Goran Ivanišević, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Malek Džaziri i Martina Hingis. Planirano je da se mečevi u Dubaiju igraju 11, 12. i 13. decembra, odnosno na samom kraju takmičenja.

Kurir

NOVAK JE HIT! Evo ga i u parodiji pesme “Call Me Maybe”, kanadska pevačica želi da ga upozna!

novak-call-me-maybe.jpg

Pevljiv hit “Call Me Maybe” kanadske pevačice Kari Rej Džepsen je obrađen, a inspiracija za parodiju bio je Novak Đoković.

U pesmi “Play Me Maybe”, pevačica želi da upozna najboljeg svetskog tenisera, a tokom spota se smenjuju razni i smešni momenti iz karijere našeg igrača.

Telegraf.rs

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back