Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovde se ne prica o obezbedjenju koje blokira paparace..ovde se prica o gostima.. ne kapiram kako po tvojim recima intimu mogu da naruse dragi gosti?

da je mislio na fanove nije morao da prodaje prava, mogao je da "rentira" par fotografa sto radi svako normalan kad se zeni i bilo bi sasvim dosta fotki za fanove

na shvatam toliku odbranu po svaku cenu cak i kad nije u pravu i kad ne radi kako treba.

sa jedne strane opravdavas oduzimanje mobilnih zbog intime a sa druge odobravas komercijalizaciju svadbe koja narusava intimu.
Otkud znaš da nije tako uradio? Zbog toga i nije fer prema njemu da mu gosti slikaju svadbu i sami objavljuju slike i razne momente na netu (kao što ću ja tvoje kad ih napravim) :manikir:

Otkud znaš da nije tako uradio? Zbog toga i nije fer prema njemu da mu gosti slikaju svadbu i sami objavljuju slike i razne momente na netu (kao što ću ja tvoje kad ih napravim) :manikir:

gosti uvek mogu da fotkaju.. to jos nigde nije bilo zabranjeno.

a pitanje da li zna..ne mislis da je to jos jedna odbrana njega?

ako sam ja saznao koga zanima ta svadba kao i vremenska prognoza na madagaskaru kako on ne bi saznao?

nemoj braniti ono sta se ne moze odbraniti..on ima svoje kvalitete ali ima i neke lose poteze i to treba reci.

kao i ti..dusa si od coveka ali umes da pravis sr.anja :lol:

Taj ni u vojsku nije išao a ovamo je "spoprtista".
Ma ko se interesuje za njega i njegovu svadbu? Niko. :manikir:

napravio je mirnu i intimnu svadbu, bas kako ovde pokusavaju da naprave novakovu pa je zbog te intime potrebno gasiti mobilne..nije potrebno uzimati mobilne, dovoljno je napraviti diskretnu svadbu bez medija sto se moze kad se hoce..a moze se i glamur ali onda nemoj svirati neku intimu :)

Taj ni u vojsku nije išao a ovamo je "spoprtista".
Ma ko se interesuje za njega i njegovu svadbu? Niko. :manikir:

Da sam ja na Noletovom mestu napravio bih svadbu na Curaçao

Tamo bih priveo Amfilohija da me venca....

Da mi svadba bude veca od Bilove (Gejtsa, ne Klintona!)

Eto!

Ima se - moze se! :evil:

1080.jpg

napravio je mirnu i intimnu svadbu, bas kako ovde pokusavaju da naprave novakovu pa je zbog te intime potrebno gasiti mobilne..nije potrebno uzimati mobilne, dovoljno je napraviti diskretnu svadbu bez medija sto se moze kad se hoce..a moze se i glamur ali onda nemoj svirati neku intimu :)

Za njegovu svadbu nije bilo interesovanja. Ja nisam ni čuo da je bilo ko pitao kad će da se ženi. A No1e je nešto drugo. Srbin, crnogorskog roda. :hvala:

Dobro je poznato da familija Djokovic gleda da od svega izvuce korist,tako je i ova svadba jedna velika medijska promocija :D
Am ti na njihovom mestu ne bi? :manikir:

Vidim, sav si se ofuco od silnih davanja u humanitarne svrhe pa nemaš šta da jedeš. :sad2:

- - - - - - - - - -

Cilj je naravno da Novak ispadne veliki humanitarac,covek se odrekao poklona i poklonio pare u dobrotvorne svrhe :sad2:

Samo fora je sto nije moralo da se bruji o tome mesec dana pre same svadbe :rotf:

Aj ti svoje C1 i banove podeli u humanitarne svrhe. Zaradio si ih previše. :manikir:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back