Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
485364_20140623reutersstefan-wermuthlondondi006580000_f.jpg

"Ovo je odličan početak turnira, posebno prva dva seta.
Svaka čast Andreju koji se vratio u trećem, ali ja ne mogu biti srećniji svojom igrom.
Nikad nije lak početak nijednog turnira, ali ja sam pocdeo veoma dobro i odigrao odličan meč"

Samo da tako dobro i zavrsi, to je jos vaznije......:smeker:

JAČI OD SIMONA I BOLOVA! Novak prošao Francuza uz povredu levog ramena! Pogledajte…

novak-vimbldon-2014-povreda.jpg

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu pobedio Francuza Žila Simona sa 6:4, 6:2, 6:4.

Đoković je do sedme uzastopne pobede, a prve na travi protiv Simona došao posle dva sata i 14 minuta igre.

Srpski teniser je u trećem setu, pri vođstvu od 3:2, nezgodno pao i povredio levo rame. Usledila je kraća pauza i medicinski tajm aut, a Đoković je uprkos bolovima priveo meč kraju i opravdao ulogu favorita.

Đoković je rekao da se nada da povreda ramena nije ozbiljnije priorde i da će spreman dočekati nastavak Vimbldona.

“Čudan pad, osetio sam oštar bol kada sam pao. Nadam se da ništa nije strašno i da sam samo ugruvao mišić. Imaću dva dana da se oporavim i spremim sa susret sa Congom, to će biti sjajan duel”, rekao je Đoković.

“Danas sam igrao dobro u ključnim momentima. Bilo je i oscilacija, Simon je imao brejk prednosti u trećem setu, mogao je meč da ode u sasvim suprotnom pravcu. Ipak, napravio sam odličan izbor udaraca kada je trebalo i prošao dalje”, dodao je Đoković.

Njegov naredni protivnik biće još jedan Francuz Žo Vilfred Conga, koji je bio bolji od Džimija Vanga iz Kineskog Tajpeha sa 6:3, 6:2, 7:5.

Đoković i Conga do sada su se sastajli 17 puta, srpski teniser vodi sa 12:5 u pobedama i dobio je poslednjih osam susreta.Ove godine igrali su u osmini finala Rolan Garosa i slavio je Đoković sa 6:1, 6:4, 6:1.

Poslednja izmena:
ĐOKOVIĆ: Rame je okej!

novak-vimbldon-2014-povreda1.jpg

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pregleda ramena da je sve u redu i da nema razloga za zabrinutost.

Novak je pao na levo rame tokom trećeg seta meča sa francuskim teniserom Žilom Simonom, usledio je medicinski tajm-aut, a iako je imao bolnu grimasu na licu, uspeo je da se vrati na teren i pobedi.

“Sve izgleda u redu”, rekao je Đoković posle pregleda, prenosi “Sports Ilustrejted”.

Đoković je protiv Simona slavio sa 6:4, 6:2, 6:4, a njegov rival u četvrtoj rundi Vimbldona biće još jedan Francuz Žo-Vilfred Conga.

Novace - Nole P O B J E D A MAJSTORE kog pobjede vole ...:heart::heart::heart:

Novak uspjesno do cetvrtfinala Vimbldona pošto je u noćnom terminu, pod reflektorima na centralnom terenu, savladao Zoa Vilfreda Congu sa 6:3, 6:4, 7:6.

488509_20140630reuterstoby-melvillelondondi006597429_ig.jpg
488505_20140630reutersmax-rossilondondi006597427_ig.jpg
488510_20140630reuterstoby-melvillelondondi006597437_ig.jpg

Poslednja izmena:
Sve cestitke za Novaka! :vatromet:
Zna kako da igra protiv Conge.
Zadovoljna sam njegovom danasnjom igrom. Malo sam se uplasila zbog levog ramena, ali imace dan odmora da sanira, ja se nadam, samo neprijatnosti u ramenu.
Nije bilo padova u igri. Samo taj drop sot. Taj udarac mora da unapredi.
Cao Duska! Kiss za tebe!

Sve cestitke za Novaka! :vatromet:
Zna kako da igra protiv Conge.
Zadovoljna sam njegovom danasnjom igrom. Malo sam se uplasila zbog levog ramena, ali imace dan odmora da sanira, ja se nadam, samo neprijatnosti u ramenu.
Nije bilo padova u igri. Samo taj drop sot. Taj udarac mora da unapredi.
Cao Duska! Kiss za tebe!

Dropshot se moze koristiti samo onda kada je igrac 100% siguran da ce uspeti i kada se ne radi o bitnim poenima.

Sa jakim i zilavim protivnicima - nikada!

Slazem se Blajbi sa tobom.
Pitanje za drustvo sa Novakove teme, kad smo vec kod tog udarca, koji teniser ga najbolje izvodi?
Svi znamo da to nije Nole, mada bi voleli...
Evo, ja mislim da je to Ernests Gulbis.

Mnogo mi je bilo tesko gledati ovaj mec.
Nije da nisam imala vere u Noleta, ipak sam znala da ce protiv Marina biti tesko, ali nisam mislila da ce sve otici u pet setova.

Sada protiv Dimitrova u polufinalu.
Obzirom kako igra Dimitrov, bice to teska borba.
Mislim da bi mu bilo lakse da je igrao protiv Endija.

Mnogo mi je bilo tesko gledati ovaj mec.
Nije da nisam imala vere u Noleta, ipak sam znala da ce protiv Marina biti tesko, ali nisam mislila da ce sve otici u pet setova.

Sada protiv Dimitrova u polufinalu.
Obzirom kako igra Dimitrov, bice to teska borba.
Mislim da bi mu bilo lakse da je igrao protiv Endija.
A ja opet mislim da će mu posle današnjeg iskustva Dimitrov biti džak za punjenje. Ili kao bokseru džak za udaranje. No1e ne može dva puta za sobom da bude onako neagilan i nezainteresovan za meč kao u drugom i trećem setu. U četvrtom se probudio i bilo je ponovo sve na svom mestu.

489906_20140704reuterstoby-melvillelondondi006608120_ff.jpg

Novak - Nole u finalu Vimbldona!
Nakon plasmana u finale Vimbldona u mecu sa Grigorijem Dimitrovim, pobjede sa 6:4, 3:6, 7:6, 7:6,.
Novak je odao priznanje rivalu iz Bugarske.
Nole je izrazio zadovoljstvo sto je bio akter jednog vise nego uzbudljiv duela.

"Imao je nekoliko zaista kvalitetnih udaraca, nekoliko sjajno završenih dugih razmena, a i odlično se kretao.
Igra jako dobro i kada je agresivan i kada se branio.
To je, uostalom, deo njegove igre, ta tranzicija iz odbrane u napad na sjajan način.
Baš mi je drago što sam bio deo još jednog zabavnog meča, uživao sam na terenu"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back