Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Novak ima puno dobrih drugova, prijatelja, ortaka, tako da mu nece biti lako da izabere kuma.
Ali, o tom - potom.
Ali, o tom - potom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm,ne znam koliko je ovo u redu.Rafa pet finala wimbledona i 2 tituleNovak prvi nosilac na Vimbldonu?
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=12&nav_id=860070
ja joj licno vise vidim noletovu lovu u ocima......... odeci , kosi, sminci, profi fotografiji itd itd ..
cime se ona uopste bavi osim sto je poznata kao noletova zenska? (ne mislim na humanitarni rad)
sta je zavrsila?
Evo koga zanima biografija najsavrsenije zene sa svetuja joj licno vise vidim noletovu lovu u ocima......... odeci , kosi, sminci, profi fotografiji itd itd ..
cime se ona uopste bavi osim sto je poznata kao noletova zenska? (ne mislim na humanitarni rad)
sta je zavrsila?
JestePredivna je![]()
A šta ti ima da gledaš u njene oči?ja joj licno vise vidim noletovu lovu u ocima......... odeci , kosi, sminci, profi fotografiji itd itd ..
sta je zavrsila?
Jeste![]()
![]()
Ne mogu da docekam vencanje,nadam se da ce prenositi na tvu kao od princa i Kate Middleton xD
To je ipak bila najveca svadba u istorijiPrevazićiće ih definitivno!
A prevazićiće i Cecinu i Arkanovu svadbu, ako je to moguće (po pitanju glamura)![]()
ja joj licno vise vidim noletovu lovu u ocima......... odeci , kosi, sminci, profi fotografiji itd itd ..![]()
sta je zavrsila?
Kad se malo bolje pogleda - to se vidi u ocima svake zene....![]()
Ja iskreno volim njene pesme,i dobra je ribaIstina...Cecu ne može niko da nadmaši...ona nam je svima kao druga majka. Njena muzika je hrana za moju dušu![]()
Bas pre neki dan procitao da se Monika Seles udala za nekog matorog milijarderaKad se malo bolje pogleda - to se vidi u ocima svake zene....![]()
Ovde je extra ispala,profi slika jbgSta joj se OVDE vidi?
![]()
Sta joj se ovde vidi U OCIMA?
![]()
Jelena je Noleta uhvatila (ili on nju) dok Nole još nije imao te pare.
Ne valja linkEvo ovde se jasno vidi ko je koga uhvatio i gde:
![]()
Ja iskreno volim njene pesme,i dobra je riba
Jeste da je plasticna,al su joj dobro prosle te operacije,za razliku od nekih
- - - - - - - - - -
Bas pre neki dan procitao da se Monika Seles udala za nekog matorog milijardera![]()
Ne valja link![]()
Evo ovde se jasno vidi ko je koga uhvatio i gde:
![]()