- Poruka
- 72.877
Srećan rođendan Nole! Pokloni sebi najljepši poklon i osvoji Rolan Garos. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala kolega,to sam inace iskopirao sa 24 sataSjajno, Jahve! Svaka ti je kao Njegoševa!
PISMO LEKARA IZ BOSNE: Novače, potrudiću se da te gledam uživo, i posle pobede tebi u čast dignem tri prsta!
Pogledajte prilog 330353
Neurolog iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla Adnan Burina pisao je najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću.
Burina se zahvalio Đokoviću na odluci da nagradu osvojenu na turniru u Rima donira nastradalima u poplavama na teritoriji Srbije, BiH i Hrvatske.
Pismo prenosimo u celosti:
“Dragi Novak, kroz istoriju dešavale su se kataklizme i katastrofe. Nestajali su kontinenti, nestajali su narodi… Nažalost, na ovim prostorima nam se nedavno desila nova. Nezapamćene poplave u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj odnele su mnoge živote, odnele teško stečene kuće i domove, a donele bol i tugu.
Kao što uvek biva, prvo su komšije počele međusobno da se pomažu. Svet je u početku na kašičicu dobijao informacije, a onda si ti taj svet uzburkao. Iz elektronskih i pisanih medija slao si iskrenu podršku svima kojima je bila potrebna. I ne samo to, kroz odricanje novčane nagrade za osvojeni Rim u korist poplavljenih, samo si dodatno pokazao ko si ti zaista. Posle tebe, počeli su neki sportisti da se slično ponašaju, ali način kako si ti sam to uradio je da se ne zaboravi.
Možda su mi smetala tri tvoja podignuta prsta nakon tvojih pobeda, jer su me podsećala na podignuta tri prsta nekih drugih, bradatih, prljavih koji su slavili silovanja i ubijanja tu oko mene. Međutim, tri prsta su tvoje nasleđe i tvoj simbol, a zbog svog stava, ničim nateranog, i bez zadnje namere iskazanog na najhumaniji način dostojan čoveka, potrudiću se da te bilo gde gledam uživo i tamo, zajedno s tobom, nakon tvoje pobede, i sam podignem tri prsta tebi u čast. Bravo, Novak Đoković! S poštovanjem Adnan Burina”.
Istinito.com
Jedan je Nole
VELIKO SRCE
Za muziku što je Šopen
ja za tenis imam ton
pa u Melburn, Ju es Open
Rolan Garos, Wimbldon
i još deset masterasa
neka se napuni kasa.
Biću često drugi, treći
sa željom za uspeh veći,
pa uz mnogo znoja, krvi
najčešće ću biti prvi,
onda mogu i da biram
šta ću kome da doniram.
Zamoliću moju Jecu
da mi vodi Fond za decu.
Novac šaljem još od mene
i za mnoge poplavljene.
I još ima da ga ima -
stiže Pariz posle Rima.
Svaki napor ima cenu
nek me tuku, neka biju
izgaraću na terenu,
daću srce za Srbiju!
Uoči Rolan Garosa 2014.
Noletov poštovalac,
Deda Borko
(Песма књижевника Борка Анђелића)
Hajde kad budem raspoložen, napisaću mu pesmicu, ali da se ne ljutite, važi?![]()
Pa ljudi iz knezevine ne pokazuju 3 prstaNole vec odavno ne pokazuje tri prsta posle svojih pobeda.
Ali me je ovo pismo duboko potreslo.
Machony, racunam da ces napisati pesmu o Novaku.
Nemoj da me izneveris.
Idemo Nole da osvojim Rolan Garos, u grad svetlosti, umetnosti i naravno... ljubavi!
Ako Nadal ne odbrani trofej, a osvoji ga Novak tada ce sigurno preuzeti PRVO mjesto.
To moze da se desi i ako Nadal ranije ispadne.
Poslijee cega ce sve zavisiti od Novakovog ucinka u Parizu gradu svjetlosti ljepote i ljubavi ..
Machony, racunam da ces napisati pesmu o Novaku.
Nemoj da me izneveris.
Idemo Nole da osvojiS Rolan Garos, u grad svetlosti, umetnosti i naravno... ljubavi!
Što da ne? Ako ovako oslabljenu konkurenciju ne iskoristi, onda nikad neće uspeti da se vrati na prvo mesto...
Nisi sam. Svi su na ovom GS prisutni. Valjda korisnik nije našao pravi argument za svoju primedbu pa mu se termin oslabljen dopao.Ne vidim po čemu je konkurencija oslabljena, Novak ima težak put do polufinala. Nije sramota ako izgubi od Rafe u finalu. A na prvo mjesto se vraća, ako ne poslije RG, onda par turnira kasnije. Rafa brani toliko bodova da bi ga i Rodžer na Novakovom mjestu prestigao.
Ne vidim po čemu je konkurencija oslabljena, Novak ima težak put do polufinala. Nije sramota ako izgubi od Rafe u finalu. A na prvo mjesto se vraća, ako ne poslije RG, onda par turnira kasnije. Rafa brani toliko bodova da bi ga i Rodžer na Novakovom mjestu prestigao.