Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole ispravljao greške sudija i dobio Kolšrajbera za četvrtfinale Rima!

470108_mdf38648_f.jpg

Sudije su uzviknule aut na servis Kolšrajbera, ali je Novak obrisao trag i ispravio grešku na svoju štetu, što nije mnogo pomoglo njegovo rivalu, jer je 29. igrač sveta odličan ritern izbacio u aut, pa je Nole napravio četvrti uzastopni brejk (2:0), iako je servis najjače oružje njegovog rivala.

http://sport.blic.rs/Tenis/252691/N...dija-i-dobio-Kolsrajbera-za-cetvrtfinale-Rima

Novak pobijedio Davida Ferera U Rimu :heart::heart::heart:

5471225215376651780cab706900740_orig.jpg

"Nisam ja u poziciji, niti imam funkciju da apelujem na ljude da slušaju ili bilo šta.
Mislim da imaju dovoljno muka i da im je svega preko glave, ovi potopi su nešto nezabeleženo u istoriji Srbije", rekao je Đoković za B92.

"To je viša sila na koju niko ne može da utiče, želim samo da ljudi ostanu složni, da rade zajedno, da pomažu drugima i da se nadama da će sve ovo brzo da prođe.
Imamo dovoljno ljudi i službi koji će sigurno uraditi svoj posao maksimalno".

“Ovo je verovatno bio fizički najzahtevniji meč za mene ove godine na šljaci.
U Monte Karlu sam igrao kroz bolove i nisam bio maksimalno spreman da odigram ono što umem i znam na ovoj podlozi.
Međutim, sada je situacija drugačija, imao sam više od dve nedelje da se spremim za ovaj turnir.
Današnji meč bio je veliki izazov, igrao sam sa teniserom koji je, posle Nadala, najuspešniji na ovoj podlozi u poslednjih sedam-osam godina.
On se nikada ne predaje i tera vas da zaradite svaki poen jer ne pravi mnogo grešaka.
Imajući u vidu da nisam imao mnogo mečeva na šljaci ove godine, dobro sam odigrao, bio sam staložen i to je pozitivno“.

http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=postreply&t=145458

Novak pobijedio Milosa Raonica u tri seta ceka protivnika za finale Rima...

15186830345377846b6d93d202693535_orig.jpg

Novak je imao mnogo problema protiv raspoloženog i neugodnog Kanađanina, ali je uspeo da pronađe put do pobede.
Ključan je bio finiš drugog i početak trećeg seta kada je Đoković izjednačio na 1-1 i odmah potom napravio brejk na startu trećeg seta.
On će u nedelju peti put igrati u finalu Mastersa u Rimu u pokušaju da dođe do treće titule.
Rival će mu biti bolji iz duela Rafael Nadal – Grigor Dimitrov.
Koliko je Kanađanin bio dobar na ovom meču pokazuje i statistika. Imao je 55 vinera i 44 neiznuđene greške, dok je Đoković pored 29 direktno osvojenih poena napravio i 16 grešaka.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/145458-Novak-Djokovic/page338

Karakteristika najvecih igraca je da POBEDJUJU I KAD NE IGRAJU NAJBOLJE!

Uze mi rijeci iz usta .Kako sam se samo cudno osjecala gledajuci mec .
Dragi mi obojica ali jedan je Nole kog pobjede vole:heart::heart::heart:
Nole koji voli svoju Srbiju i gdje god ide sto god radi nju u srcu nosi .
Nikad mi nece biti jasno kako covjek iz Srbije moze navijati za nekog ma kog tenisera iz neke druge zemlje.
Cak i onda kad Novak igra sa tim teniserima navijati za njih a ne za svog covjeka iz svog naroda, naseg Noleta.
Evo jednog lijepog primjera za sve sto sam napisala.

"U Srbiji je poplava biblijskih razmera.
Zato imam potrebu da ukazujem na to gde god je to moguće jer glavni svetski mediji kao što su CNN i BBC nedovoljno izveštavaju o onome šta se dešava u Srbiji i Bosni.
Ovo je jedna od najgorih poplava ikad viđenih, mnogi gradovi su evakuisani, pola zemlje možda neće imati struju.
To mora da se pokaže svetu. Treba nam pomoć" rekao je Novak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back