- Poruka
- 13.940
Trenutno. Taj termin podrazumeva i uzajamne mečeve u poslednje vreme. Novak je pobedio i Federera i Nadala. Inače vodi na godišnjoj listi ATP.![]()
Pobedio ih je i ranije u par navrata, pa to nije značilo da je najbolji na planeti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno. Taj termin podrazumeva i uzajamne mečeve u poslednje vreme. Novak je pobedio i Federera i Nadala. Inače vodi na godišnjoj listi ATP.![]()
Pobedio ih je i ranije u par navrata, pa to nije značilo da je najbolji na planetiAli dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje
![]()
Pa šta je sad ovo? Rekao si da ne gledam ATP listu. Ja ti saopštim da je Novak po ovogodišnjoj listi prvi i da je pobedio u uzajamnim susretima ovu dvojicu a ti kažeš: "mišljenje"Pobedio ih je i ranije u par navrata, pa to nije značilo da je najbolji na planetiAli dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje
![]()
Pa šta je sad ovo? Rekao si da ne gledam ATP listu. Ja ti saopštim da je Novak po ovogodišnjoj listi prvi i da je pobedio u uzajamnim susretima ovu dvojicu a ti kažeš: "mišljenje"
Možemo govoriti o lepoti igre i sl. gde svako može da ima svoje mišljenje ali činjenice nisu podložne mišljenju. Valjda je to jasno.
Činjenica je ATP lista. Ti ne gledaš zvaničnu, ATP listu, nego listu za ovu godinu. A ta lista se ne računa kod statistike...Rafa je i dalje broj 1, makar koliko mučno ti to zvučalo,,,
Ako se ograničimo na vreme onda nije neophodno da bude pobednik GS. Ni Federer nije osvojio GS već niz godina pa je i dalje u vrhu svetskog tenisa. Ove godine je bio samo jedan GS. AO. I sad po tebi znači da je svetski teniser No1 onaj koji ga je osvojio? Ima i drugih turnira sem GS. Pogledaj malo po čemu se vrednuju teniseri.Da bi neko bio pravi broj 1 mora da bude aktuelni sampion bar jednog gs,tako da No2ak apsolutno ne zasluzuje tu titulu![]()
Da bi neko bio pravi broj 1 mora da bude aktuelni sampion bar jednog gs,tako da No2ak apsolutno ne zasluzuje tu titulu![]()
![]()
U susret uskršnjim praznicima, fondacija tenisera Novaka Đokovića u saradnji sa kompanijom „Art ival“ organizuje 14. aprila u Skupštini grada Beograda humanitarnu aukciju umetničkih čokoladnih jaja, na kojoj će se naći 33 ručno rađena eksponata.
Reč je o pravim remek-delima, u koje je uložen veliki trud i rad.
Na manifestaciji, u kojoj mogu da učestvuju svi ljudi dobre volje, prikupljaće se sredstva za realizaciju projekta „Školice života - zajedno za detinjstvo“ u selima Sirča kod Kraljeva i Oblačina u opštini Merošina.
- Cilj aukcije jeste da svi zajedno radimo na tome da svako dete u Srbiji ima pravo da raste i razvija se u okruženju gde će moći da ostvari svoj potencijal.
Verujemo u njihove snove - rekla je Gorana Džudža Jakovljević, projekt menadžer Fondacije „Novak Đoković“.
![]()
http://www.novosti.rs/vesti/spektak...kcija-cokolandnih-jaja-za-srecnije-detinjstvo
Lupetaš po običaju. Gospodja ti je dala vremenski period a ti ga širiš kao šinu na suncu. Rafa jeste na ATP listi No1. Ali trenutno ne može ni da primakne Novaku ni po igri ni po uspesima na terenima. Da malo pratiš tenis znao bi da sam Rafa to priznaje. Federer ćuti po običaju. Javi se tek kad treba nekoga da ocrni. Isto kao i ti.
Pored sve dobre volje koju imam da budem objektivan i komentarišem i ostale tenisere iz vrha svetskog tenisa, to ne mogu. Tvoje ponašanje na ovom Forumu navodi druge da ti se suprotstavljaju. Imaš neke drugare koji su ti se priključili u pljuvanju i daju ti podršku. Nije mi bilo potrebno ni nedelju dana boravka na ovom Forumu pa da snimim sve. A zaista sam mislio da si dobar korisnik i da se šališ. Ali sam se prevario. Ti si negativna osoba i samo tražiš razloge da pljuješ po Novaku i po odredjenim korisnicima ovde. Koja li je svrha tvog bivstvovanja ovde nije mi jasno.
odlican ''pregled'' krstarice i njenih korisnika... malo je onih koji su realni, puno je onih koji pljuju i vremenom svi poznavaoci tenisa dignu ruke od foruma, i ostaju samo oni koji dangube i prepucavaju se. teska vremena, prijatelju moj...![]()
Placem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Šta mu bi ovde? Loše patike ili 2 sočiva u jednom oku?:hahaha:
Ko ce ga znati...Neka crna magija![]()
Da mi je znati samo kojom drogom ste vi sebi zamagijali mozak.![]()
Evo ja za sebe mogu da napišem da sam pokušao da stupim u kontakt sa dr. Četojevićem, ali on jednostavno nema vremena za nas smrtnikeZnači ništa od droge
![]()
Onda mora da se JAHVE rasturio od droge.![]()