Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad kad vidimo da je Stan uzeo Australiju , možemo rezimirati da je meč sa Novakom bio finale pre finala. Nijanse i poneka srećna loptica je odlučila tada ko će uzeti pehar. Posle svega pokazalo se da su njih dvojica u najboljoj formi. Rafa je imao povredu, no i tako krnjav uspeo je bez problema da oduva Rodžera.

Sve si u pravu... meni ostaje žal što je Delpo ispao u 2.kolu jer je ladno mogao do finala sa Stanislavom, a to bi bio super meč :D

Mnogo mi je zao Rafe.
Preforsirao se. Na kraju i povredio.
Bilo mi je tesko gledati ga danas, posebno kako je dao drugi set.
Ako mi verujete, plakalo mi se. Iako znate sta mislim o Vavrinki.

Ali je pokazao da ima petlju da odigra muški, do kraja, makar i u tako očajnom stanju. A to je za ogroman respekt. Ne znam da li ste primetili da Rafa nije izvodio onaj svoj ritual prilikom servisa uopšte u nekim momentima? Samo je servirao, i to prilično sporo, zbog povrede leđa...

Naravno da smo primetili, nije mogao da odradi te rituale.
Izvinjavam se na mom spamu na Novakovoj temi.
Pogresila sam temu, zato sam i izbrisala moj post, ali ga je Machony kopirao.

Poslednja izmena:
U petak 1.kolo Dejvis kupa... a odmah potom 3 turnira ATP 250 serije: Zagreb, Monpelje, Vinja Del Mar... a naredni "veći" turnir je Indijan Vels, početkom marta... al' ćemo se načekati :lol:
pre dva mastersa u americi, rodžer i novak igraju dobro plaćeni turnir 500 u dubajiju (24. februara), a rafa treba da brani nekoliko manjih titula po južnoj amarici od kojih je turnir 500 onaj u akapulku.
delpo brani turnir 500 u roterdamu gde će još igrati vavrinka, berdih, gaske, tsonga, raonić...
svi španci će igrati i na turniru u riu koji počinje 17. 2. a koji je takođe u kategoriji 500

pre dva mastersa u americi, rodžer i novak igraju dobro plaćeni turnir 500 u dubajiju (24. februara), a rafa treba da brani nekoliko manjih titula po južnoj amarici od kojih je turnir 500 onaj u akapulku.
delpo brani turnir 500 u roterdamu gde će još igrati vavrinka, berdih, gaske, tsonga, raonić...
svi španci će igrati i na turniru u riu koji počinje 17. 2. a koji je takođe u kategoriji 500
Tu se nikada nisam nagledao dobrog tenisa... :fdlan:

- - - - - - - - - -

:cmok2: za Gold-a i :cmok2: za Coco-a.

Bitno je da je prvo za Golda... :cmok:

Igrace i veliki Stanislas za Svicu.
Mi smo se vec oprostili od ovogodisnjeg DK. Sto smo osvojili, osvojili smo.
Janko na porodiljskom, (ne mislim nista lose, i treba da bude sa zenom i bebom), Nole odmara, Viktor ceka ``odsluzenje kazne``...
Kuku i jao... Kad bi Novak igrao to bi bilo sjajno, ali nema sans(on)e.

Janko na porodiljskom, (ne mislim nista lose, i treba da bude sa zenom i bebom), Nole odmara, Viktor ceka ``odsluzenje kazne``...

Ne razumem zašto ne bi igrao Novak? Ako on dobije oba singla,a naš dubl je svakako bolji, mogli bismo ladno dalje...

1013262_632153766859813_2128707639_n.jpg

Šta? No2ak ne igra?! z:shock:

- - - - - - - - - -

Ako Bog da za koju godinu :lol:

"Dokle god Srbin igra u završnicama GS turnira ja sam presrećan"... moram ti pronaći ovaj post... biće EPIC autogol :hahaha1:

...o kakvom autogolu pricas...!!!

Nego, zar nije tako...ne moze NOLE vec 5 godina da leti na sve strane i da na kraju gubi milione bodova radi toga...mora da se skoncentrise na sebe ako misli da uzme jos 10 GS-ova :D...

Poslednja izmena od moderatora:
Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back