- Poruka
- 13.940
U kom to PARALELNOM UNIVERZUMU???...
- - - - - - - - - -
MNOGO bre!![]()
2011 godina i ni pre ni posle toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
MNOGO bre!![]()
- - - - - - - - - -
MNOGO bre!![]()
...kakav bre paralalni univerzum......ja jos uvijek cekam na tvoj odgovor...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/348132-ATP-drugi-deo?p=27253620&viewfull=1#post27253620
...ali...nema odgovora...kao ni na ovo pitanje.......
Nadal do kraja sezone BRANI BRDO bodova, DUPLO VIŠE nego No2ak prošle godine... a šta brani No2ak? ... ništa do oktobra...![]()
Evo ti odgovor JOŠ JEDNOM ...
Međutim, ne da ti ne kapiraš neke stvari, već NE ŽELIŠ da ih PRIHVATIŠ......
Nadal je prošle godine imao zaostatak za No2akom više od 7000 bodova, a opet ga je stigao... Da vidimo sada No2aka!
- - - - - - - - - -
Nisu to laži nego neznanje.![]()
Ti reče da se ne razumeš u tenis u početku? Otkud sada ovakve analize?
...ma kakve to ima veze sa shvatanjem...ti skaces sa jednog na drugo...polako...
PRVO si rekao kako je NOLE bio X bodova pred Nadalom...a nisi pomenuo da Nadal nije branio ni jedan jedini poen......
Evo post...
- - - - - - - - - -
...nakon cega govoris, ni sam ne povezujuci (koliko nemas pojma o tenisu)...da onda ove godine NOLETU onda ne bi trebalo biti tesko da prestigne Nadala...na pominjujuci da NOLE brani 2GS finala i jedno polufinale + X mastersa
...jeli ti sada vidish koliko si ti odlijepio
...
Kao sto rece...obozavam kada se upetljate u licne LAZI i onda izvrsite samoubOJstvo...
...
Nadal je No2aka stigao sa -7000 zaostatka i sad ima 4000 bodova više... ejj....
...opet ON...stigao ga JESTE ali nije branio ni jedan jedini poen...to nisi pomenuo
...
Koliko ti nemas veze o tenisu...
smišljaš neke izgovore jer znas da No2aka nema sanse da stigne Nadala(iako Nadal brani DUPLO više bodova od No2aka prošle godine) ... i ti to znaš.
Ej bre, pa Nadal brani GOTOVO CELU sezone na šljaci, turneju po Kanadi i Americi... pa to je polovina bodova što ATP razdeli u jednoj godini...
Ej bre, pa Nadal brani GOTOVO CELU sezone na šljaci, turneju po Kanadi i Americi... pa to je polovina bodova što ATP razdeli u jednoj godini...
...sta brani...Wimbledon???
E pa da, Nadal je odrao Novaka prošle godine na RGTo brani
![]()
Ne analiziram tenis nego tebe i tvoje znanje. U nedostatku istog pljuješ po Novaku.
Posto je ovo Novakova tema, sta mislite zasto je stao u cetvrtfinalu i sta ga je izdalo?
Evo ja prva, servis mu je bio los.
Dalje...
izgubio je zato što ga je Stanislav nadigrao u svakom segmentu igrePosto je ovo Novakova tema, sta mislite zasto je stao u cetvrtfinalu i sta ga je izdalo?
Evo ja prva, servis mu je bio los.
Dalje...
Generalno, bio je to loš dan za njega, Vavrinka je dobro servirao i ovaj put se nije uplašio pobede. Zasluženo je uzeo AO, nema šta da mu se zameri.
Dajte ljudi, ovo je Novakova tema...
Hajde da pisemo nesto konkretno.
Ne znam zasto nece ili ne moze da igra protiv Svajcarske.
Mislim da je to odlucio jos pre par meseci.
Da sam na njegovom mestu, ja bih se ``nacrtala`` u Novome Sadu i ``osvetila`` se Stasu, ali Novak planira na dugorocne staze, jos pre par meseci se znalo da nece biti na Dejvis kupu.
kako da se pojavio u Novome Sadu kada ga se plaši ko Ivica i Marica zle veštice...Ne znam zasto nece ili ne moze da igra protiv Svajcarske.
Mislim da je to odlucio jos pre par meseci.
Da sam na njegovom mestu, ja bih se ``nacrtala`` u Novome Sadu i ``osvetila`` se Stasu, ali Novak planira na dugorocne staze, jos pre par meseci se znalo da nece biti na Dejvis kupu.
Opasan profesionalacDa je znao od početka da će doći Federer, igrao bi verovatno, ovako je van treninga, tako da će teško sad igrati.