Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kakav bre paralalni univerzum......ja jos uvijek cekam na tvoj odgovor :mrgreen:...

http://forum.krstarica.com/showthread.php/348132-ATP-drugi-deo?p=27253620&viewfull=1#post27253620

...ali...nema odgovora...kao ni na ovo pitanje...:hahaha:....

Evo ti odgovor JOŠ JEDNOM ...
Nadal do kraja sezone BRANI BRDO bodova, DUPLO VIŠE nego No2ak prošle godine... a šta brani No2ak? ... ništa do oktobra... :lol:

Međutim, ne da ti ne kapiraš neke stvari, već NE ŽELIŠ da ih PRIHVATIŠ......

Nadal je No2aka stigao sa -7000 zaostatka i sad ima 4000 bodova više... ejj :mrgreen: .... smišljaš neke izgovore jer znas da No2aka nema sanse da stigne Nadala(iako Nadal brani DUPLO više bodova od No2aka prošle godine) ... i ti to znaš.
Ej bre, pa Nadal brani GOTOVO CELU sezone na šljaci, turneju po Kanadi i Americi... pa to je polovina bodova što ATP razdeli u jednoj godini :cepanje: ...

Poslednja izmena od moderatora:
Novaka volim i cenim, pa bio prvi ili drugi ili treci ili pedeseti ili 355...

Odavno se znalo da Nole nece igrati za Dejvis kup.
Kao i Federer. Za Stanislasa ne znam. Danas bi trebalo da se zna ko igra, a ko ne.
Mozda ce igrati jedan od mladjih Djokovica... mada ne verujem.

Pa neko je i osporavao to takmicenje tj. odrzavanje Dejvis kupa, ovde na Tenisu.
U principu, ja volim tu vrstu takmicenja... neko je protiv...

Evo ti odgovor JOŠ JEDNOM ...

Međutim, ne da ti ne kapiraš neke stvari, već NE ŽELIŠ da ih PRIHVATIŠ......

...ma kakve to ima veze sa shvatanjem :mrgreen:...ti skaces sa jednog na drugo...polako...

PRVO si rekao kako je NOLE bio X bodova pred Nadalom...a nisi pomenuo da Nadal nije branio ni jedan jedini poen...:hahaha:...
Evo post...
Nadal je prošle godine imao zaostatak za No2akom više od 7000 bodova, a opet ga je stigao... Da vidimo sada No2aka! :D

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

...nakon cega govoris, ni sam ne povezujuci (koliko nemas pojma o tenisu)...da onda ove godine NOLETU onda ne bi trebalo biti tesko da prestigne Nadala :rotf:...na pominjujuci da NOLE brani 2GS finala i jedno polufinale + X mastersa :cepanje:...jeli ti sada vidish koliko si ti odlijepio :hahaha:...

Kao sto rece...obozavam kada se upetljate u licne LAZI i onda izvrsite samoubOJstvo :mrgreen:...

:cepanje:...

...ma kakve to ima veze sa shvatanjem :mrgreen:...ti skaces sa jednog na drugo...polako...

PRVO si rekao kako je NOLE bio X bodova pred Nadalom...a nisi pomenuo da Nadal nije branio ni jedan jedini poen...:hahaha:...
Evo post...

- - - - - - - - - -

...nakon cega govoris, ni sam ne povezujuci (koliko nemas pojma o tenisu)...da onda ove godine NOLETU onda ne bi trebalo biti tesko da prestigne Nadala :rotf:...na pominjujuci da NOLE brani 2GS finala i jedno polufinale + X mastersa :cepanje:...jeli ti sada vidish koliko si ti odlijepio :hahaha:...

Kao sto rece...obozavam kada se upetljate u licne LAZI i onda izvrsite samoubOJstvo :mrgreen:...

:cepanje:...

Ma koje SAMOUBISTVO, pogle BOLNU istinu... pogle komedije LAŽOVČIĆU :cepanje: ... :cepanje: (prva uvreda za danas gospođice suncokret)

Nadal je No2aka stigao sa -7000 zaostatka i sad ima 4000 bodova više... ejj :mrgreen: .... smišljaš neke izgovore jer znas da No2aka nema sanse da stigne Nadala(iako Nadal brani DUPLO više bodova od No2aka prošle godine) ... i ti to znaš.
Ej bre, pa Nadal brani GOTOVO CELU sezone na šljaci, turneju po Kanadi i Americi... pa to je polovina bodova što ATP razdeli u jednoj godini :cepanje: ...

smišljaš neke izgovore jer znas da No2aka nema sanse da stigne Nadala(iako Nadal brani DUPLO više bodova od No2aka prošle godine) ... i ti to znaš.

...nema izgovora...kao sto rece...NOLE brani 2GS finala i jedno polufinale :per:...a Nadal...

A o kraju sezone da ne pricam...kada ih je NOLE pomlatio kao pilice...tako da...ipak NOLE brani vise...a i stici ce ga...ubjedjen sam u to...:cool:...

- - - - - - - - - -

...sta brani...Wimbledon :mrgreen:???

Generalno, bio je to loš dan za njega, Vavrinka je dobro servirao i ovaj put se nije uplašio pobede. Zasluženo je uzeo AO, nema šta da mu se zameri.

Dabome... Zavrn´o ga je Stanislav ko majstor slavinu :hvala:

- - - - - - - - - -

Dajte ljudi, ovo je Novakova tema...
Hajde da pisemo nesto konkretno.

Ajde... zašto No2ak neće da igra protiv Švajcarske u DK?
Ja mislim da se plaši Vavrinke... z:cry:
dalje...

Ne znam zasto nece ili ne moze da igra protiv Svajcarske.
Mislim da je to odlucio jos pre par meseci.
Da sam na njegovom mestu, ja bih se ``nacrtala`` u Novome Sadu i ``osvetila`` se Stasu, ali Novak planira na dugorocne staze, jos pre par meseci se znalo da nece biti na Dejvis kupu.

Da sam na njegovom mestu, ja bih se ``nacrtala`` u Novome Sadu i ``osvetila`` se Stasu, ali Novak planira na dugorocne staze, jos pre par meseci se znalo da nece biti na Dejvis kupu.

Da je znao od početka da će doći Federer, igrao bi verovatno, ovako je van treninga, tako da će teško sad igrati.

kako da se pojavio u Novome Sadu kada ga se plaši ko Ivica i Marica zle veštice... z:cry:

- - - - - - - - - -

Da je znao od početka da će doći Federer, igrao bi verovatno, ovako je van treninga, tako da će teško sad igrati.
Opasan profesionalac :ok:

983448-novak-djokovic-kopaonik-280114-ras-foto-goran-srdanov-002.jpg

- - - - - - - - - -

983586-novak-djokovic-kopaonik-280114-ras-foto-goran-srdanov-038.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back