- Poruka
- 131.405
svako dalje spamovanje i iskakanje iz koloseka price bice tretrano prema pravilniku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bih podržao ali ono "hahaha" ti je maliciozno i bespotrebno.hahaha, kako ga je Wawrinka osvestio i spustio na zemlju
Ima nas svakakvih prognozera. Neki su čak i vidoviti.![]()
.....usralo ga jedno 100 nedelja....sitnica.......Novak više nikada neće biti broj 1... jednom ga usralo i to je to.
.....usralo ga jedno 100 nedelja....sitnica.......![]()
Bas tako,cim se Nadal oporavio od povrede No2ak ne moze nista da osvojiPa da, Rafa nije igrao 7 meseci, Rodžer omatorio, Mari sjebo kičmu, pre njega Delpo ručni zglob... sve su to "sitnice" koje je No2ak iskoristio i dočepao se prve pozicije.
Dovoljno je reći da godinu dana ne zna za GS titulu, a tek dolaze RG i Vimbldon gde nema šta da traži... što znači da će možda proći i 2 godine do sledeće GS titule... baš tužno i brutalno...
- - - - - - - - - -
al' dobro sve dok on igra četvrtfinala na GS turnirima nacija je zadovoljna, srećna i ponosna... tako i ja sa njom...![]()
ma da i ti bi mogao da budeš tako prvi jel da?Pa da, Rafa nije igrao 7 meseci, Rodžer omatorio, Mari sjebo kičmu, pre njega Delpo ručni zglob... sve su to "sitnice" koje je No2ak iskoristio i dočepao se prve pozicije.
Dovoljno je reći da godinu dana ne zna za GS titulu, a tek dolaze RG i Vimbldon gde nema šta da traži... što znači da će možda proći i 2 godine do sledeće GS titule... baš tužno i brutalno...
- - - - - - - - - -
al' dobro sve dok on igra četvrtfinala na GS turnirima nacija je zadovoljna, srećna i ponosna... tako i ja sa njom...![]()
A neki prognoziraju isključivo na bazi činjenica...
PotpisujemPa da, Rafa nije igrao 7 meseci, Rodžer omatorio, Mari sjebo kičmu, pre njega Delpo ručni zglob... sve su to "sitnice" koje je No2ak iskoristio i dočepao se prve pozicije.
- - - - - - - - - -
Vidi se da si početnik u shvatanju tenisa. Tvoj "stručni" iskaz zvuči kao iskaz analfabete.Pa da, Rafa nije igrao 7 meseci, Rodžer omatorio, Mari sjebo kičmu, pre njega Delpo ručni zglob... sve su to "sitnice" koje je No2ak iskoristio i dočepao se prve pozicije.
- - - - - - - - - -
Posle 28 uzastopnih pobeda mora i da izgubi. A kako ono beše sa Federerom?Reče Djoka: "Dođoh, videh i izgubih!".
Reče Djoka: "Dođoh, videh i izgubih!".
Reče Djoka: "Dođoh, videh i izgubih!".