- Poruka
- 131.455
..
...a ti ces svome dati SVETISLAV, a![]()
...
sredoje je lepse.. ja sam cak mislio i da se prenikujem u to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..
...
sredoje je lepse.. ja sam cak mislio i da se prenikujem u to![]()
Bolje Stojko.
ps: aj sad i ti mi kaži da ne smem da "provociram".![]()
...
Pa roki moj lijepi, kad si već velika patriota daj onda svom detetu domaće ime... ili ako nećeš, nemoj glumiti patriotu
Naravno da ću ja mom dati srpsko ime, pa neću valjda neko strano tipa Emili, Pjer...
... a ti si Borislav, ali te zovu Boris?![]()
a sta je tu provokacija?
lepo srpsko ime
i nasi sportisti koji se dice srpstvom bi mogli da se pozabave takvim imenima umesto "stranskim" da budu fenserice![]()
Poučen sam ovde da je provokacija i kad postavim šaljvu sliku pa na njoj zaradim C1. Rekoh ako postavim i Stojka da neko može protumačiti kao provokaciju.a sta je tu provokacija?
lepo srpsko ime
i nasi sportisti koji se dice srpstvom bi mogli da se pozabave takvim imenima umesto "stranskim" da budu fenserice![]()
Mogu samo pod prozor da mu pljunu...
al zna neko u kolko sati ujutru igra Dokovic i Wawrinka?
hvala9:10 h
Ima dečko para, mogao bi taj očnjak malo da smanji![]()
Dabome, znam i ja neke BORISLAVE koji su tokom rata dezertirali, a opet kažu da su najveće SRBENDE na svetu...patriota nisi samo po imenu...
Znam ja ovde mnogo RADOSLAVA koji su tokom rata dezertirali...tako da...kao sto vec jednom rece...obozavam kad se SAMOUBIJETE
...
Samo mali nokat Noleta, Tipse, ili Viktora je veci patriota od milion takvih kao sto si ti...
Ne bi ni ja SPASOJE, MILOJICA, RADOJKO, ali zašto ne Nemanja, Marko, Stefan, Petar...?...pa dobro, DRAGUTINE...ne podhebavaj i ti...
Moje sigurno nece biti MILOJICA ili SPASOJE...ali ce biti covjek, Srbin...
Koliko će Novak da izgubi poena posle ovog poraza?
Hahahah,sad ce navodno otici na neko putovanje-odmorSad MUJU i Čarlija (ilketa) nećemo videti neko vreme na forumuMalo duže...
![]()
Djovakova nocna mora na gs turnirima se nastavlja...opet je dobio po pickiKoliko će Novak da izgubi poena posle ovog poraza?
Hahahah,sad ce navodno otici na neko putovanje-odmor
- - - - - - - - - -
Nego gde je onaj barmen?
Mora da je u sanku...
- - - - - - - - - -
Djovakova nocna mora na gs turnirima se nastavlja...opet je dobio po picki![]()
HahahahahahahaBarmen je POD šankom, leči tugu![]()
![]()