Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_mznkgqo7Q51sllw2oo1_500.png

Pa roki moj lijepi, kad si već velika patriota daj onda svom detetu domaće ime... ili ako nećeš, nemoj glumiti patriotu :D

Naravno da ću ja mom dati srpsko ime, pa neću valjda neko strano tipa Emili, Pjer... :lol:

... a ti si Borislav, ali te zovu Boris? :lol:

...patriota nisi samo po imenu...
Znam ja ovde mnogo RADOSLAVA koji su tokom rata dezertirali :mazipsa:...tako da...kao sto vec jednom rece...obozavam kad se SAMOUBIJETE :lol:...
Samo mali nokat Noleta, Tipse, ili Viktora je veci patriota od milion takvih kao sto si ti :D...

- - - - - - - - - -

a sta je tu provokacija?

lepo srpsko ime :)

i nasi sportisti koji se dice srpstvom bi mogli da se pozabave takvim imenima umesto "stranskim" da budu fenserice :mrgreen:

...pa dobro, DRAGUTINE :lol:...ne podhebavaj i ti...
Moje sigurno nece biti MILOJICA ili SPASOJE...ali ce biti covjek, Srbin :cool:...

a sta je tu provokacija?

lepo srpsko ime :)

i nasi sportisti koji se dice srpstvom bi mogli da se pozabave takvim imenima umesto "stranskim" da budu fenserice :mrgreen:
Poučen sam ovde da je provokacija i kad postavim šaljvu sliku pa na njoj zaradim C1. Rekoh ako postavim i Stojka da neko može protumačiti kao provokaciju. :ok:

Provokacija je i ova slika.
11-670x462.jpg

Pa je brišu.

- - - - - - - - - -

Mogu samo pod prozor da mu pljunu :cool:...

Ko? Oni što sede za kompom i pljuju po ekranu? Taj ne vidi ni svoje dvorište a ne Novakov prozor. :hahaha:

Prilozi

• 11-670x462.jpg
    11-670x462.jpg
    47,2 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Nemojte da ste grubi prema Tipsarevicima.
To je njihova odluka o imenu deteta.
Ta mala sigurno nece ostati u Srbiji, treba joj neko ``stransko`` ime.
Biljana je mogla da se porodi u Americi ili ne znam gde vec, kao sto rade nase pevacice, zbog pasosa, oni to nisu hteli...
Postujem njihov izbor, oni ce je na kraju tako zvati, a ne mi.
Sta fali imenu Emili? Jeste pomalo cudno, ali oni je vec spremaju za svet.
Biljana i Janko su valjda namerno hteli da im dete ima svetsko ime, kada ga vec njih dvoje nemaju. Mislim da je Biljana odlucivala. ;)
Da se razumemo, nemam nista protiv njihovih imena (Biljana, Janko), ali samo na njima je odluka bila kako ce im se cerka zvati i to je to.
Ovo je Novakova tema, izvinite sto sam spamovala, ali posto sam vec napisala da ce se tako devojcica zvati (mada nisam bila 100% sigurna), osecam potrebu da napisem ovo sto sam napisala.

...patriota nisi samo po imenu...
Znam ja ovde mnogo RADOSLAVA koji su tokom rata dezertirali :mazipsa:...tako da...kao sto vec jednom rece...obozavam kad se SAMOUBIJETE :lol:...
Samo mali nokat Noleta, Tipse, ili Viktora je veci patriota od milion takvih kao sto si ti :D...
Dabome, znam i ja neke BORISLAVE koji su tokom rata dezertirali, a opet kažu da su najveće SRBENDE na svetu :lol:

...pa dobro, DRAGUTINE :lol:...ne podhebavaj i ti...
Moje sigurno nece biti MILOJICA ili SPASOJE...ali ce biti covjek, Srbin :cool:...
Ne bi ni ja SPASOJE, MILOJICA, RADOJKO, ali zašto ne Nemanja, Marko, Stefan, Petar...? :D

Zašto Pjer? :lol:

Poslednja izmena:
Pa mozda su Pjera nabavili u Monaku, Francuskoj, ko zna, pa su isli po toj liniji?
Ja sam videla Pjera, mnogo je sladak, ali se mojoj Milici nije dopao, mada je on hteo neku ``akciju``... mislim da sam pisala vec o tom njihovom susretu, tada sam i upoznala Novakovu mamu. Mozda mu tepaju Pera... :)

Meni licno, ime Emili se ne dopada. Nekako je starinsko cak i za strano ime.
Ali ko zna razloge zasto su izabrali bas to ime.
Videcemo koja ce imena Novak dati svojoj deci. Nadam se da ce ih imati barem dvoje.
I Rodzer, mada nije njegova tema je eksperimentisao sa imenima svojih devojcica...
Pa kad neka americka fenserica moze da da ime detetu Nort Vest, sto ovi nasi ne bi mogli da daju ime Emili?
Jedna engleska glumica je svom muskom detetu dala ime Bear Blue ili tako nekako. Uglavnom mu je prvo ime Bear (Medved - Meda), sta da radi...
Ameri daju svojoj deci veoma cudna imena, leto (Samer),do(u)n (Praskozorje), piiic (Breskva), Jesen (Otum) itd...
Ja licno preferiram stara imena: Milica, Tijana, Aleksa i td.

- - - - - - - - - -

Jos malo pa igra Novak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back