Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jer nemaju za šta drugo da se uhvate :D

Ma čisto onako :mrgreen:
23t1h0n.gif

A to si zaključio zato što "pričamo svašta" o Novaku? :D
Bemliga, kako "pravi" Srbin može da navija za jednog Šipca, kako neinformisani čoveče? :hahaha1:

Od svega, najviše sam ljubomoran na njegovo poreklo :hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

Nikada neću razumeti zašto to stalno potencirate. Zašto je to bitno? :lol:

Zašto je bitno? Evo ja ću biti ljubazan da ti dočaram :D Dečko je bez ikakve pomoći, bilo koga, pa ni države, preko trnja dostigao visine, oborio rekorde, upisao se u istoriju kao jedan od najboljih koji su igrali ovaj sport, a da je tek na pola karijere. Pored tih jadnih uslova u kojima je trenirao, pored odbijanja države da mu da koji dinar, odbio je silne pare koje su mu Englezi nudili da uzme njihovo državljanstvo, isticao srpsku trobojku, posvećivao pobede svom narodu i sa ponosom govorio da je Srbin. U najkraćim crtama.

Poslednja izmena:
Zašto je bitno? Evo ja ću biti ljubazan da ti dočaram :D Dečko je bez ikakve pomoći, bilo koga, pa ni države, preko trnja dostigao visine, oborio rekorde, upisao se u istoriju kao jedan od najboljih koji je igrao ovaj sport, a da je tek na pola karijere. Pored tih jadnih uslova u kojima je trenirao, pored odbijanja države da mu da koji dinar, odbio je silne pare koje su mu Englezi nudili da uzme njihovo državljanstvo, isticao srpsku trobojku, posvećivao pobede svom narodu i sa ponosom govorio da je Srbin. U najkraćim crtama.

Čekaj malo, misliš da su tereni na Kopaoniku jadni? Tamo je nejgov siroti otac imao biznis tako da nisu baš tako loše oni stajali. A da zu zajmili od mafije, i to je moguće...Srđa se i dan danas kreće u sumnjivim krugovima.

Pa takav je biznis imao da je morao da proda sopstveni stan kako bi finansirao Novaka :D

Imaš li ti predstavu koliko košta biti profesionalni teniser na godišnjem nivou? Od 50 hiljada eura pa naviše - godišnje. Zbog toga najveći broj dece i ne uspe ništa da uradi, bez obzira na talenat. Imao je biznis ali je morao da proda i stan, jer su ti troškovi ogromni.

Upucena sam ja u tu pricu, cula sam to za Delpa.
Ali ste mu oprostili zato sto je ``perverzan``, jer je igrao protiv Novaka.

A ti ne volis lepe devojke? Znas, ja nikog ne diram dok mene neko ne dira.
Svako ima pravo na svoje seksualno opredeljenje dok ne ugrozava svojim ponasanjem druge.
On ima 25 godina, voli decko piletinu, sta se vi brinete o njegovom seksualnom zivotu.
Ima ko ce da ga sankcionise, ako je to tacno.
A to sto je No1e trenutno na drugom mestu, vec sam objasnila, dosadilo mi je da ponavljam.
Za one koji se imalo razumeju u tenis, ATP lista nije relevantna i ne pokazuje uvek pravo stanje stvari.
Novak je pobedio Nadala u Pekingu, pobedio je Delpa, sta vise hocete od njega.
I neka vas je sve sramota sto ga nazivate tako kako ga nazivate.
On se svog porekla za razliku od nekih ne stidi.
Pare? E, para nema. Pare moraju da se zarade radom.
Radite pa cete i vi imati.

Svako ima pravo na svoje seksualno opredeljenje dok ne ugrozava svojim ponasanjem druge.
On ima 25 godina, voli decko piletinu, sta se vi brinete o njegovom seksualnom zivotu.
A to sto je No1e trenutno na drugom mestu, vec sam objasnila, dosadilo mi je da ponavljam.
Za one koji se imalo razumeju u tenis, ATP lista nije relevantna i ne pokazuje uvek pravo stanje stvari.

Dušo draga, to za Delpa nikada nije bilo zlonamerno, kao ni kad Nadala zovemo Guzonja ili Novaka Nosonja. To je samo obično zezanje i ne bi trebalo da se tako potresaš oko toga. Što se tiče domovine, pokazao je Nole kakav je patriota, pošto jednom godišnje dođe u Srbiju i ladi mooda po Monaku.

Što se tiče para, jesu bitne, ali nisu glavni kriterijum u životu, barem ne meni. Niti mogu nekog da cenim samo zato što je pun para.

Dušo draga, to za Delpa nikada nije bilo zlonamerno, kao ni kad Nadala zovemo Guzonja ili Novaka Nosonja. To je samo obično zezanje i ne bi trebalo da se tako potresaš oko toga. Što se tiče domovine, pokazao je Nole kakav je patriota, pošto jednom godišnje dođe u Srbiju i ladi mooda po Monaku.

Što se tiče para, jesu bitne, ali nisu glavni kriterijum u životu, barem ne meni. Niti mogu nekog da cenim samo zato što je pun para.

Nisam tvoja dusa dok ti ne dozvolim da me tako zoves.
Nisi me dobro razumeo. Imamo smetnje na vezama.

Zašto je bitno? Evo ja ću biti ljubazan da ti dočaram :D Dečko je bez ikakve pomoći, bilo koga, pa ni države, preko trnja dostigao visine, oborio rekorde, upisao se u istoriju kao jedan od najboljih koji su igrali ovaj sport, a da je tek na pola karijere. Pored tih jadnih uslova u kojima je trenirao, pored odbijanja države da mu da koji dinar, odbio je silne pare koje su mu Englezi nudili da uzme njihovo državljanstvo, isticao srpsku trobojku, posvećivao pobede svom narodu i sa ponosom govorio da je Srbin. U najkraćim crtama.

Carli, znaju oni to sve.
Sad postavljaju slike sa prsticem, jer nemaju zaista da se uhvate ni za sta drugo.

Delpu svaka cast na odlicno odigranom mecu. Momci se dobro zabavljaju u Aziji, a vi ovde paaa... upitajte se sta radite...
Naravno da ce Delpo napredovati, mozda ce biti i broj jedan, zelim mu to, jer je dobar igrac i dobar momak.
Druga strana Kafanceta ga zove "perverznjakom``, zasto to ni oni sami ne znaju.
Druga strana Kafanceta nema lepo misljenje o njemu, ali kada igra protiv nasih onda navijaju za njega

Mislim da je kriva "prokovaca".:zcepanje:
Dobar dan, dobre duse.

Poslednja izmena:
Prva stvar, "Zašto je to bitno", nisam mislio ništa na Novakov račun već sam mislio na par likova koji stalno potenciraju avatar sa slikom Rodžera Federera. No da se ja vrnem tvom postu :D
To kako je postao pro teniser me ne interesuje jer su 90% njih prošli preko istog trnja.
Drugo, on nije Srbin! Znam da vam je JAKO teško to da priznate, ali bemliga ne lažite sebe :sad2:
Pa normalno da sa ponosom kaže da je Srbin, jok reći će "Ja sam Šipac" :rotf:

...dan drugari :D...nista novo, NOLE po obicaju i ocekivanju igrao OPET jos jedno finale, pobjedio drugon najboljeg igraca na svijetu...:cool:...napokon su finala postala onakva kakva treba da budu...sa pravim SAMPIONIMA u njima :cool:...

- - - - - - - - - -

...kao i Feleta GARGI :cepanje:...

- - - - - - - - - -

l38j.jpg

Radite pa cete i vi imati.
A kad je Novak bio na prvom mestu, a gubio od Hasa, Dimitrova, Berdiha i od Nadala 3x u ovoj godini, onda je bila fora bitno je ko je prvi na ATP listi, a sada kada je drugi, a bolji od Nadala pričate kako je "ATP lista nije relevantna i ne pokazuje uvek pravo stanje stvari." :D
Komično :lol:

- - - - - - - - - -

I opet se nadam da ce Vitez Koja i Nina pregledati ove postove i izbrisati ono sto je potrebno da se izbrise.
E juče su mi izbrisali jedan jako zanimljiv post :rotf:
Zlikovci :sad2:

Prva stvar, "Zašto je to bitno", nisam mislio ništa na Novakov račun već sam mislio na par likova koji stalno potenciraju avatar sa slikom Rodžera Federera. No da se ja vrnem tvom postu :D
To kako je postao pro teniser me ne interesuje jer su 90% njih prošli preko istog trnja.
Drugo, on nije Srbin! Znam da vam je JAKO teško to da priznate, ali bemliga ne lažite sebe :sad2:
Pa normalno da sa ponosom kaže da je Srbin, jok reći će "Ja sam Šipac" :rotf:

Nije Srbin??? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back