Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da nema tog velikog tenisera koji je toliko vaznih meceva bukvalno poklonio protivnicima kao Novak Djokovic.

Jeste on uzeo 6 gs titula, ali je to mali procenat odigranih finala i polufinala.

Po broju neiznudjenih (bolje reci neobjasnjivih) gresaka nema mu ravnog u okviru "velike cetvorke".

Gube i ostali, ali on kad gubi to je zato sto gomilu lopti posalje u aut. Ili, recimo, kad je na mrezi, posalje loptu pravo na reket protivniku, da ovaj lepo zavrsi.

Nazalost, ostace upamcen u teniskoj istoriji kao veliki gubitnik finala gren slemova.

Čestitke Rafi, uz Delpa isključujući Noleta, meni najdraži teniser, jer je pre svega dobar čovek i vrhunski sportista.

Kao što sam rekao, Novak Đoković je živa legenda, to će zauvek i ostati. Ima 6 grend slem titula, bronzu sa OI, a samo 26 godina, već je uplovio u društvo najvećih, Mekinroa, Konorsa, Borga, Bekera, Federera, Nadala... I osvajaće još GS-a, sigurno, i preteći mnoge od gorepomenutih.

Novak je u maloj krizi, ali Novak će se vratiti, kao i uvek, jači nego ikad. Njegovo vreme tek dolazi, ona zlatna 2011. godina nije bila ono što Nole može maksimalno da pruži u karijeri. Nole će tek dati svoj maksimum i neslućenu radost našem narodu i teniskom svetu svojom neverovatnom igrom i pobedama. Ono što je sigurno, rivalstvo Novaka i Rafe, nešto što će u narednih 2-3 godine ući u istoriju, kao najveće rivalstvo u teniskoj istoriji, veće i od Nadala i Federera.

A sad podržimo Noleta više nego ikad i dajmo mu do znanja koliko ga volimo i koliko nam je drago što je on NAŠ, i što smo mi NJEGOVI navijači, jer Novak je ono što uzor treba da znači!

I budimo uz njega u Areni da ponovimo istoriju - Uspehom na Dejvis kupu i potom novom zlatnom erom trofeja za Novaka Đokovića, najvećeg Srpskog sportistu ikada.

NAPRED NOLE, DO NOVIH POBEDA I NOVIH STRANICA ISTORIJE, KOJE SI VEĆ ISPISAO, UZ TEBE SMO, JER TI SI VELIKI, TI SI NAJBOLJI!!!!

:worth:

Budista iz Monte Carla je demoliran.Mocni Rafa ga je stavio na svoje mesto.

И који живи у Шпанији и плаћа порез на приходе у Шпанији. Могао је и он да збрише у Монте Карло и упозна чари будизма. Али није, остао је поносни Шпанац, није желео да буде фискални дезертер...

И који живи у Шпанији и плаћа порез на приходе у Шпанији. Могао је и он да збрише у Монте Карло и упозна чари будизма. Али није, остао је поносни Шпанац, није желео да буде фискални дезертер...

Ajde idi radi domaći, ne spamuj.

0748DBAB10224B329AF1CE5EFFD48F8B.ashx

- - - - - - - - - -

233925327022468CBEFE5595FEC5AB52.ashx

• Podržavam
Reactions: BG5
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back