Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Hajde za 2012, ali za 2011? Nema logike nikakve![]()
Što jes, jes, zakasnela reakcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde za 2012, ali za 2011? Nema logike nikakve![]()
Znamo mi da ti nemaš ne samo Logiku.Hajde za 2012, ali za 2011? Nemam logike nikakve![]()

kako se primate kao saucesce
Znamo mi da ti nemaš ne samo Logiku.![]()
kako se primate kao saucesce
Novinari inace duvaju marihuanu a neki su na tezim drogama.
Clanak sam ja izmislila za dokone mozgove.....

i
Machony poceo da voli Noleta auuuuuuuuuuuuuuuu postavlja clanke.
kako te je lako zajebati
P.S Pravilnik ne vazi za mene![]()
ajde Machony okani se Djokovica... ni mi ne diramo Cilica i Dodiga![]()
Mozda je on Srdjanov izaslanikKoje ja imam veze sa Čilićem?Vidiš da se šalim, zašto glumiš ovde nekog advokata familije Đoković?
![]()

Mozda je on Srdjanov izaslanik
Primetio sam da mnogi na ovom forumu nisu sigurni oko svoje nacionalne pripadnosti,opsednuti su bracom Hrvatima.A sto je najjace od svega,lazni broj 1 je Hrvat![]()
Da ne spominjem da je patriotizam u direktnoj proporciji sa udaljenošću od Srbije Koje ja imam veze sa Čilićem?Vidiš da se šalim, zašto glumiš ovde nekog advokata familije Đoković?
![]()

A zašto ih ti ne čitaš jado?Ti bi mogla za početak da pročitaš pravila foruma, gde piše da je potrebno postaviti link uz pastovan tekst a ne da baljezgaš iz glave. Ubuduće će ti biti svaki post bez linka obrisan
- - - - - - - - - -
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/38/Tenis/1395410/Đoković+najbolji+sportista+Evrope.html
Đoković najbolji sportista Evrope
Prvi reket sveta Novak Đoković drugu godinu zaredom izabran za najboljeg sportistu Evrope, a trofej AIPS-a (Asocijacija sportskih novinara Evrope) dodelili su predsednik i generalni sekretar te organizacije Janis Daras i Čarls Kamenzuli.
Najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je u izboru Asocijacije sportskih novinara Evrope (AIPS) izabran za najboljeg sportistu Starog kontinenta za 2011. i 2012. godinu, dodeljen je jedinstven trofej tokom meča sa Kanadom u polufinalu Dejvis kupa. Trofej Đokoviću uručili su predsednik AIPS-a Janis Daras i generalni sekretar Čarls Kamenzuli..........
Tako se to radi![]()

Nemaš ti veze ni sa mozgom a ne samo sa Čilićem.Koje ja imam veze sa Čilićem?Vidiš da se šalim, zašto glumiš ovde nekog advokata familije Đoković?
![]()

Nemaš ti veze ni sa mozgom a ne samo sa Čilićem.![]()
Eto vidiš. Ni sa mozgom ni sa Logikom.Teške boje su ti u glavi...previše si inhalirao dok si farbao ogradu na pansionu![]()

Eto vidiš. Ni sa mozgom ni sa Logikom.
Baš mi te je žao. Služiš ovde za sprdnju
![]()
Još si i nepismen.Sledeći put dođi straight a ne naduvan...ovako samo balaviš a ništa ne kažeš![]()

Još si i nepismen.![]()
To što ne znaš engleski nije moj problem. Ni srpski ne znaš kako treba, ni češki![]()

još nemaš pojma šta je interpunkcija.![]()

Doktore, spašavaj ovoga.![]()
Nemoj sada da se izvlačiš. Ne znaš srpski i to je to![]()